Merhaba arkadaşlar, ben sorunlarımdan daha öncede bahsetmiştim.Yinede özet geçeyim.Eşimin ailesine bize hiçbişe yapmadıkları ve borçta olduğumuz halde para göndermesi,beni ailesi için hep terslemesi,azarlaması ve ailesinin her dediğini yapması..Herşeyi yaparken babasından izin alıyordu.Ben bile bir yere gideceksem babası izin vermezse gidemiyordum.Aileme beni göndermek istemiyorlardı , sen buraya geldin ,artık biz senin aileniz diyorlardı.Düğünde takılan bütün liraları , 3 bilezik ve parayı ailesine verdi.Zaten bütün eşyaları biz aldık, düğünü biz yaptık ,ailesi sadece altın aldı o kadar. Yinede çok borçtayız diyorlar. Tabi eşim üstüne para gönderdi yetmedi.En son benden habersiz ailesine evdeki kalan altınlardan vermiş.Bana sonradan söyledi.Ben aileme gitmek istedim, ailesinin yanında beni azarladı.Bende evde tartıstım beraberken bana sana hiçbişey sormak zorunda değilim dedi.Hep benim aileme gidecez dedi.Ben aileme hep para vericem, sende hep arayıp soracaksın dedi.Bende yapmazsam dedim ,boşanırız dedi .Tamam dedim, sabah o işe gittikten sonra,ailemi aradım durumu anlattım.Ailem gel dedi.Bende gittim.Eşim beni aradı yalvardı gel dedi .Bütün yaptıklarını söyledim, haklısın dedi.Ben evliliğe adapte olamadım,ailemle senin aranda dengeyi kuramadım dedi.Bende bi şans daha verdim.Çok şükür nazar değmesin şuan çok iyiyiz.Bana ailemi aramak istersen ara ,istemezsen arama diyo saygı duyuyor.Çünkü ailesi ben evden gidince annemi arayıp gelmesin, orda kalsın istemiyoruz dediler,eşimin haberi yokken.Eve geldikten sonra eşime beni kötülediler hep.Bende böyle yaptıkları için bir süre aramadım ,sonra eşim için aradım, telefonuma bakmadılar ikisi de..şimdi sizce ne yapayım , nasıl davranayım onlara karşı??????