Yalan Söyleyen Arkadaş Çok Kırıldım

Kpss çok zorlu bir sınav sınavın içeriği zorlu olan kısmı değil ona yüklenen anlam dolayısıyla oluşan stresten dolayı zorlu. Ben girdiğimde 86 almıştım öğretmenlik olarak ve atandım. 86 aldığımı öğrendiğimde düşük geldi diye üzüldüm çok çalışmıştım ama o kadar yoğun bir strese girdim ki şahsen 40 alsaydım da mazeretim vardı o oluşan stresle. İnsanın zeka seviyesini bilgisini kültürünü ölçmüyor bu sınav ne kadar sakinsin bildiklerini ne kadar yapabiliyorsun onu ölçüyor. Ama zor ve sen almışsın puan o ise alamamış çalışmasının karşılığını görememiş ve üzülmüş söyleyipte bir de başkalarına rezil olmak istemiyor buna sen de dahilsin. Anlayışla karşıla ve bu kadar uzatma yok yalan söyledi falan filan diye bence.

Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce
Ikinizde şu aşamada atanamazsınız,ihl mezunu olduğunuz için dhbt sınavından girmeniz gerekti,oda bugün diye biliyorum.

Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce
sen çalışmadan 81 aldın.. o kadar çalışmasına rağmen 64 alınca senden utanmıştır arkadaşın..boşver bozuntuya verme..

Sen arkadasinin yalanini sorguluyacagina ONDAN IZINSIZ onun puanina baktigin icin once bi kendini yargila ve utan. Bu nedemek ya. Birak arkadasini Kardesinde bile olsa o onun ozeli.

Yok ona kızmıyorum durumunu da anlıyorum ama kırıldım işte. Ben yabancı değildim hüznünü benimle paylaşmıycaksa kiminle paylaşıcaktı
onun içinmi doğruyu söyleseydin diyen arkadaşa zor tuttum kendimi diyip :KK49: böyle bi ifade kullandınız,arkadaşınız sizin nasıl düşündüğünüzü bildiği için az bile demiş bencede onun adına üzüldüm ..

Sen arkadasinin yalanini sorguluyacagina ONDAN IZINSIZ onun puanina baktigin icin once bi kendini yargila ve utan. Bu nedemek ya. Birak arkadasini Kardesinde bile olsa o onun ozeli.
Özeli ama daha önce kendisi kendi iradesiyle verdi tc şifresini. Çalmişim gibi davranmayin

Sizin kırılmaya hakkınız yok bence.
Tc no şifre verdi diye aklınıza gelen her şeye bakabilirsiniz anlamına gelmiyor.
O da böyle düşünmüş ki yalan söylemiş.
siz de doğru bir şey yapmış olsanız neden yalan söylüyorsun derdiniz.

Arkadaşınızın aşağılık kompleksi ağır basmış .Ben bu konuda kendimi çok takdir ederim .Hiç bir koşulda bu tip konularda yalan söylemem .Hayat sınavlardan ibaret değil .Hayat başarısı sınavla ölçülmüyor .Kırılmak da haklısınız .

Siz burada iyi niyetinizle değil fesatlığınızla konu açtınız.
Bunun aksini iddaa edemezsiniz.
Kimse inanmaz..
Eğer arkadaşınız 86 alsaydı
-Aaa ben çalışmadım 85 aldım o bütün yaz çalıştı 86 aldııı dicektiniz..
Tam düşünüyordum
-Şaka gibiii diye hadsiz yorumu yapan bu muydu diye senmişin doğru tahmin etmişim..
Kimi insanlar konuşma uslübündan bile tanınabiliyor farkındaysan..
Marjinalliğini keşke böyle böbürlenerek değilde mantıklı cevaplarında yapsaydın..
Bence o kızla arkadaşlığınızı kesinde oda kurtulsun sizden..
Sizin konularınıza baktım..
Vee tamamııı hep bi eziklik psikoloji içindesiniz..
Ve bunu başka yollarda bastırmaya çalışıyosunuz..
Ama kalp kırdığınızın farkında değilsiniz..
Bence farkına varın..
18 yaşındaymışsın..
Dışarıda
-Bön onsököz yoşondoyommm demeyi bildiğiniz gibi bununda hakkını vermeyi bilin..
-Bön örgön döğölöm demek yerine ergen olmadığınızı herkese ispatlamnız lazım..
Kimseyi kırmadan. kimseyi incitmeden, buraya masum bi şekilde konu açanların şevkini kırmadan..
Masum dedim farkındaysan senin gibi konu açan demedim..
Orada çok çok ince bi çizgi var o ince çizgiyi anlarsın zaten hiçç çalışmadan 85 puan almışsın ya anlaman lazım..
Sınavdan aldığınız puanlardan önce insanlar arasında hanımefendiliğinizle aldığınız puanada çok çok önem verin..
Ben bunu kıskanıyorum..
1,55 boyuyla herkes etrafında ben 1,73 üm ama yetmiyor 1,75 olmak istiyorum demek yerine..
Ben kendimi beğenmiyorum ama herkes kişiliğimi çok beğeniyor demek varken burda böbürlenirsen kimse senin için iyi düşünmez..
Arkadaşınızda o anda kötü hissediyordur kendini..
Bana biri bunun için kırılsa
-Başka kapıya seni çekemem der postalarım..
Başlarım onun tribinede havasınada, yanımda olması gereken noktada karşıma geçen kimse benim arkadaşım olamaz..
Arkadaşınızın gözü inşALLAH hemen açılırda. Fesat birinden kurtulur..
Puanınız için tebrik ederim, kişiliğin içinde tebrik etmeyi çok isterdim ama ne yazık ki :(

Sen kıza sormadan niye bakiyorsun ki sonuca ?? Bu ölümüne kankalik nedor anlamiyorum şifreler veriliyor birbirlerine falan özel hayata saygi diye birsey var ayrica arkadaş siniz diye herşeyi bilmek zorundamisiniz birbirinizin

Siz burada iyi niyetinizle değil fesatlığınızla konu açtınız.
Bunun aksini iddaa edemezsiniz.
Kimse inanmaz..
Eğer arkadaşınız 86 alsaydı
-Aaa ben çalışmadım 85 aldım o bütün yaz çalıştı 86 aldııı dicektiniz..
Tam düşünüyordum
-Şaka gibiii diye hadsiz yorumu yapan bu muydu diye senmişin doğru tahmin etmişim..
Kimi insanlar konuşma uslübündan bile tanınabiliyor farkındaysan..
Marjinalliğini keşke böyle böbürlenerek değilde mantıklı cevaplarında yapsaydın..
Bence o kızla arkadaşlığınızı kesinde oda kurtulsun sizden..
Sizin konularınıza baktım..
Vee tamamııı hep bi eziklik psikoloji içindesiniz..
Ve bunu başka yollarda bastırmaya çalışıyosunuz..
Ama kalp kırdığınızın farkında değilsiniz..
Bence farkına varın..
18 yaşındaymışsın..
Dışarıda
-Bön onsököz yoşondoyommm demeyi bildiğiniz gibi bununda hakkını vermeyi bilin..
-Bön örgön döğölöm demek yerine ergen olmadığınızı herkese ispatlamnız lazım..
Kimseyi kırmadan. kimseyi incitmeden, buraya masum bi şekilde konu açanların şevkini kırmadan..
Masum dedim farkındaysan senin gibi konu açan demedim..
Orada çok çok ince bi çizgi var o ince çizgiyi anlarsın zaten hiçç çalışmadan 85 puan almışsın ya anlaman lazım..
Sınavdan aldığınız puanlardan önce insanlar arasında hanımefendiliğinizle aldığınız puanada çok çok önem verin..
Ben bunu kıskanıyorum..
1,55 boyuyla herkes etrafında ben 1,73 üm ama yetmiyor 1,75 olmak istiyorum demek yerine..
Ben kendimi beğenmiyorum ama herkes kişiliğimi çok beğeniyor demek varken burda böbürlenirsen kimse senin için iyi düşünmez..
Arkadaşınızda o anda kötü hissediyordur kendini..
Bana biri bunun için kırılsa
-Başka kapıya seni çekemem der postalarım..
Başlarım onun tribinede havasınada, yanımda olması gereken noktada karşıma geçen kimse benim arkadaşım olamaz..
Arkadaşınızın gözü inşALLAH hemen açılırda. Fesat birinden kurtulur..
Puanınız için tebrik ederim, kişiliğin içinde tebrik etmeyi çok isterdim ama ne yazık ki :KK43:
Vaooovv işte bu !

Calismadan bu bahsettiginiz lise mezunlari icin olan kpssden 85 almak cok buyuk bir olay degil, oncelikle o konuda ovunmeye calistiginiz cok belli zira konu akisina bakarsak onun cok calistigini ama sizin calismadan onu ezip gectiginizi falan belirtmenizin hicbir anlami yok. Ama dedigim gibi bosa yapmissiniz bunu, kendinizle ovunmeyin, oldukca basit sorular soruluyor. Arkadasiniz da bir sanssizlik yasamistir olur boyle seyler. Bizim toplumda pek yok ama samimi olmanin anlaminin ozel hayata saygisizlik edebilmek oldugunu dusunmeyin. Ne haddinize sormadan etmeden sinav sonucuna bakmak ?

Size bir kez şifresini vermesi her zaman bakmanıza izin verdiği anlamına gelmez. Her spesifik durumda izin almanız gerekir. Nitekim bu sınavda gerçek puanını sizle paylaşmak istememiş. Şifresini kullanmanıza ve puanına bakmanıza rızası yok demek ki. Yaptığınız çok yanlış.

Önce kendimiz doğru davranışlar sergileyelim, sonra başkalarının yanlışlarını eleştirelim.

Arkadaşlar konuyla alakalı olmafığı için paylaşım yapan arkadaştan özür diliyorum ama bir soru sormak istedim bende bu sayfada paylaşım yapmak istiyorum ama mesajımı paylaşacağım zaman en az bir üye seçin diyor ben herkezin görmesini istiyorum bunu nasıl paylaşıyorsunuz yeni üye olduğum için bi türlü beceremedim sadece tanımadığım bir üyeyi seçtim çünki üye seçmeden paylaşım yapılamıyor sadece seçtiğim üyemi görüyor herkezin görmesini nasıl sağlarım

Ben arkadaşınızın puanına bakmaya hakkınız olmadığını düşünmüyorum, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi diyorsunuz ve arkadaşlar arasında böyle şeyler sorun olmaz normalde bence. Arkadaşınızın yaptığı bencede aşağılık kompleksi. Üzüldüm gerçekten onun durumuna ama yalan söylemesi bence hiç hoş değil. Dürüst insanlar böyle yapmaz. Bence gene sizin omzunuzda teselli bulmalıydı yalan söylemektense. Bana çok garip geldi.
konu sahibi dürüstse arkadaşına baştan puanını öğrendiğini söyleyebilirdi.asıl dürüst olmayan konu sahibi.şifresi var diye insanların özeline girmek ne kadar doğrudur:KK14:

ne kadar kötü kalpli, fesat bir insansın. Allahtan böbürlenmiyorsun hiç, hep bi eziklik, bi özgüven sorunu var sende. Allahtan(senin dediğine göre) güzel ya da arkadaş canlısı değilsin yoksa onu da her yere yazardın eminim. sırf bu konu değil önceki konularını da biliyorum senin. eminim içinin kötülüğü yüzüne yansımış ondan mutsuzsun böyle.Allahım iyi ki senin gibi bi arkadaşım yok. 85 aldığını duyurmadığın kimse kalmadı zaten şu koca forumda arkadaşını rahat bıraksaydın bari. bi de kapalı olacaksın Allah'ın böbürlenmeyi sevmediğini bilmiyor musun? yazık. bu kafayla gidersen hayatın boyunca hep ezik kalacaksın.

Lise mezunları için yapılan kpssden hiç çalışmadan 85 aldım diye böbürlenmeye çalışan bir insan zaten entellektüel kimliğini, eğitimini belli etmiştir. 85değil 100 al istersen, sen gel burada ben Galatasaray hukuku tam burslu kazandım kızlar de alnından öpeyim seni. Egonu tatmin etmek istiyorsan gerçekten güzel şeyler başarmalısın.

ekleme : Sen burada arkadaşına kırıldığını değil hiç çalışmadan 85 aldığını foruma duyurmak için bunu yazdığını düşünüyorum. Arkadaş bahane tamamen.

Back