• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım nişanına çağırmadı

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Kızlar bir konuda fikrinizi istiyorum.

Liseden bir arkadaşım var 10 yılı geçmiştir arkadaşlığımız. Ailecek tanışırız. Lisede çok yakındık, sonra üniversitede o şehir dışına gitti okul iş derken koptuk. Arada telefonlaşırız. Ben evleneli 3 sene oldu, hiç evime gelmedi hatta ilk evlendiğimizde evimiz onun evine çok yakındı kaç sefer davet ettim gelmedi. Öncesinde de ben onu yakın arkadaşım bilmeme rağmen bana bir sebep söylemeden kına geceme gelmedi. Alınmadım bir şey demedim, o an zaten düğün telaşındaydım.

Nerden baksanız 1 ayı geçmiştir kasımın ortaları gibi telefonda konuştuk, bir sevgilisi vardı isteme nişan olayları olacaktı biliyordum. Aradım sordum ne yaptınız nasıl gidiyor diye. "23 Aralık'ta nişan olacak. Nişan için mekanı tuttuk, sınırlı sayıda kişi çağırıcam ama seni çağırıcam, davetiye bastırmadım" dedi. Öyle konuştuk. Ben de gittim bu ay başında hediyemi aldım, nişan ay sonuna doğru param kalmaz harcarım dedim. Uzun kışlık elbisem yoktu elbise aldım. Yani nişana gitmek için bende hazırlandım.

Daha sonra beni ne aradı ne davet etti. Acaba dedim günü mü karıştırdım. Pazar günü sosyal medyada takılıyorum bi baktım ablası fotoğraf paylaşmış. Mekan bir cafe. Tamam anlarım az sayıda kişi çağıracaktır ama bana dese bunu hiç alınmam, lafını etmem. Kendisi söyledi seni çağırıcam dedi. Tamam bana günü söyledi 1- 1.5 ay önceden ama ne mekan adı verdi ne saat. Beni arayıp söylemedi gerekmez miydi? Bir de kendisi hiç paylaşmadı fotoğraf ki her anını paylaşan bir insandır.

Şimdi nişanlanmış, ben de arayıp hayırlı olsun demedim. Demeli miyim? ya da beni neden çağırmadığını sormalı mıyım? Siz ne yapardınız?

okul iş derken koptuk.

Ben evleneli 3 sene oldu, hiç evime gelmedi hatta ilk evlendiğimizde evimiz onun evine çok yakındı kaç sefer davet ettim gelmedi. Öncesinde de ben onu yakın arkadaşım bilmeme rağmen bana bir sebep söylemeden kına geceme gelmedi.

Bir şey beklemedim bana kendisi seni çağırıcam dedi.

Bana mekan kısıtlı ya da çağıramayacağım dese zaten anlarım ama kendisi çağırıcam dedi

bence kız size değer vermediğinin sinyallerini yollamış da siz anlamamakta diretmişsiniz.

ben olsam davet aldığımda he he der geçerdim.

Liseden bir arkadaşım var 10 yılı geçmiştir arkadaşlığımız. Ailecek tanışırız. Lisede çok yakındık, sonra üniversitede o şehir dışına gitti okul iş derken koptuk. Arada telefonlaşırız. Ben evleneli 3 sene oldu, hiç evime gelmedi hatta ilk evlendiğimizde evimiz onun evine çok yakındı kaç sefer davet ettim gelmedi. Öncesinde de ben onu yakın arkadaşım bilmeme rağmen bana bir sebep söylemeden kına geceme gelmedi. Alınmadım bir şey demedim, o an zaten düğün telaşındaydım.

Nerden baksanız 1 ayı geçmiştir kasımın ortaları gibi telefonda konuştuk, bir sevgilisi vardı isteme nişan olayları olacaktı biliyordum. Aradım sordum ne yaptınız nasıl gidiyor diye. "23 Aralık'ta nişan olacak. Nişan için mekanı tuttuk, sınırlı sayıda kişi çağırıcam ama seni çağırıcam, davetiye bastırmadım" dedi. Öyle konuştuk. Ben de gittim bu ay başında hediyemi aldım, nişan ay sonuna doğru param kalmaz harcarım dedim. Uzun kışlık elbisem yoktu elbise aldım. Yani nişana gitmek için bende hazırlandım.

Daha sonra beni ne aradı ne davet etti. Acaba dedim günü mü karıştırdım. Pazar günü sosyal medyada takılıyorum bi baktım ablası fotoğraf paylaşmış. Mekan bir cafe. Tamam anlarım az sayıda kişi çağıracaktır ama bana dese bunu hiç alınmam, lafını etmem. Kendisi söyledi seni çağırıcam dedi. Tamam bana günü söyledi 1- 1.5 ay önceden ama ne mekan adı verdi ne saat. Beni arayıp söylemedi gerekmez miydi? Bir de kendisi hiç paylaşmadı fotoğraf ki her anını paylaşan bir insandır.

Şimdi nişanlanmış, ben de arayıp hayırlı olsun demedim. Demeli miyim? ya da beni neden çağırmadığını sormalı mıyım? Siz ne yapardınız?
Bence yakın arkadasiniz değil o öyle düşünmüyor tabi hazirlik falan yapmaniz kötü olmuş dereyi görmeden paçayı sıvamışsıniz..

son anda çağıramamıştır.ayrıca nisana hediye almak zorunda değildiniz

Deme tabi ...seni kaale almayan birinin ne diye dostluguna talipsin...belliki senden uzak durmaya calisiyor...

Bence yakın arkadasiniz değil o öyle düşünmüyor tabi hazirlik falan yapmaniz kötü olmuş dereyi görmeden paçayı sıvamışsıniz..

Bana hem nişanımda hem de düğünümde altın almıştı ben de ona karşılığını yapmak istedim

Evet koptuk bunun farkındayım, benim derdim kopmamız değil

Bana seni davet edeceğim deyip etmedi, ben şuan onu arayıp hayırlı olsun demeli miyim?

Zaten size gayet uzak olduğunuzun sinyallerini vermiş. Siz arayıp var mı bişiler gibi sorunca oda lütfenden çağırırım demiş. Belki gerçekten çağıracaktı ama telaşeden unuttu bilemeyiz orasını tabi. Ama bence siz arayıp sormayın artık. Bakalım o arayacak mı sizi??
3 senedir aynı şehirde olduğunuz ve davet ettiğini halde görüşmediyseniz bence salın gitsin...

Seni çağırıcam dediği için hazırlık yapman çok normal. Kendi kendine gelin güvey olmamışsın yani dereyi görmeden paçayı sıvama gibi bir durum yok ortada. Ama o seni yakın görmüyormuş sanırım sen arayınca ayıp olmasın diye çağırıcam demek zorunda kalmış. Çok takılma ve bundan sonra onu yakın arkadaşın olarak görme. Hayırlı olsun diye mesaj at ama başka hiçbir şey deme. Böylelikle yaptığı ayıbı anlar diye düşünüyorum.

Bana hem nişanımda hem de düğünümde altın almıştı ben de ona karşılığını yapmak istedim

Evet koptuk bunun farkındayım, benim derdim kopmamız değil

Bana seni davet edeceğim deyip etmedi, ben şuan onu arayıp hayırlı olsun demeli miyim?

bence dememelisin

nereden bileceksin ki

yani yolda görürsün yüzüğü vs vardır dersin de öbür türlü sosyal medyada stalklamış gibi olursun

düğüne çağırırsa gider o altını takarsın

çağırmazsa da boş verirsin

Bir şey beklemedim bana kendisi seni çağırıcam dedi.

Bana mekan kısıtlı ya da çağıramayacağım dese zaten anlarım ama kendisi çağırıcam dedi

Arkadaşınız zaten görüşmek istemediğini evinize bile gelmeyerek rengini belli etmiş.
Üstelemeyin bence.
Yok çok içinizde kalır derseniz son bikere hayırlı olsun diyin.

Seni çağırıcam dediği için hazırlık yapman çok normal. Kendi kendine gelin güvey olmamışsın yani dereyi görmeden paçayı sıvama gibi bir durum yok ortada. Ama o seni yakın görmüyormuş sanırım sen arayınca ayıp olmasın diye çağırıcam demek zorunda kalmış. Çok takılma ve bundan sonra onu yakın arkadaşın olarak görme. Hayırlı olsun diye mesaj at ama başka hiçbir şey deme. Böylelikle yaptığı ayıbı anlar diye düşünüyorum.

öyle çok büyük şeyler yapmadım aldığım elbise sıradan kışlık uzun kollu bir elbise yani ona özel şeyler değildi,

e altında zarar değil saklarım sonuçta.

bence çağırıcam deyip çağrmaması daha ayıp, mekan kısıtlı diyebilirdi

zaten yakın olarak görmüyorum kaç zamandır buluşup dertleşmemişiz, evime gelmemiş 3 yıldır illa benimle görüşeceksin diye düşünmüyorum

O hem nişanıma hem de düğünümde almıştı bende karşılığını yapmak için aldım
nişan cafede değil de başka yerde olsaydı tamam ayıp etmiş derdim ama cafe olunca sınırlı kişi olur bence şartlar öyle gerektirmiş çağırılacak listesi küçülmüş büyğk olasılıkla çok sorun edecek bir şey değil hazırlığınıza gelince acele etmişsiniz

öyle çok büyük şeyler yapmadım aldığım elbise sıradan kışlık uzun kollu bir elbise yani ona özel şeyler değildi,

e altında zarar değil saklarım sonuçta.

bence çağırıcam deyip çağrmaması daha ayıp, mekan kısıtlı diyebilirdi

zaten yakın olarak görmüyorum kaç zamandır buluşup dertleşmemişiz, evime gelmemiş 3 yıldır illa benimle görüşeceksin diye düşünmüyorum
düğüne de çağırmasın altın size kalsın :))))

Benide arkdasim düğüne çağırmadı hemde gelmezsen küserim dediği düğününe :)) düğünden sonra aradı evlenmssn hayırlı olsun dedim aaaaaayyyyyyyy ben seni cagrmayi unuttmmmm dedi. Bende olsun canm bende seni çağırmayı unuturm boşver dedim. Sende takma zaten arada kopukluk varmış. Bide seni pek yakın görüyor gibi değil zaten takma

bence dememelisin

nereden bileceksin ki

yani yolda görürsün yüzüğü vs vardır dersin de öbür türlü sosyal medyada stalklamış gibi olursun

düğüne çağırırsa gider o altını takarsın

çağırmazsa da boş verirsin

ablasıyla da tanıştığım için öncesinde, sosyal medyadan takipleşiyorduk ben oradan gördüm

nişana 1.5 ay kala bana gün söyleyip mekanla ilgili bilgi vermemek ve seni çağıracağım demek, davet etmek değildir bence de

Ben olsam kesinlikle aramam o ararsada sıradan birisiyle konuşuyomuş gibi konuşurum zira siz her ne kadar yakın arkadaş desenizde o sizi öyle tanımlamıyor gibi görünüyor

Ben olsam kesinlikle aramam o ararsada sıradan birisiyle konuşuyomuş gibi konuşurum zira siz her ne kadar yakın arkadaş desenizde o sizi öyle tanımlamıyor gibi görünüyor

zaten eskisi gibi yakın olmadığımızı biliyorum yanlış anlaşıldım sanırım,

ben o benim çok yakınımdı demedim, lisedeki yakın arkadaşımdı zamanla koptuk

Back