Olabilir mesela o eski 5 li grup + ceren, bensiz buluşma planladığını rahatça söyleyebildi. Ben böyle bir planı asla yapamam ki bir de ona bir şey yokmuş gibi söyleyebileyim. Bir de hep o bir şeylerden üzgün olurdu ben yanında olurdum. İlk kez ben bir şeye üzüldüm onda da daha da üzülmeme sebep oldu. Kendimle kıyasladım ister istemez. Ben hep onun yanında olmuştum, ekstra duyarlı davranmıştım.
Bu şekilde şaka olmaz. Senelerdir arkadaşsanız o da senin nelere alınabileceğini anlar ki bunun için senelerdir arkadaş olmanıza gerek yok, kim olsa alınır. O kızla da arkadaş olabilir ama gelip her şeyi sana anlatması hoş değil. Sana bu şekilde laf taşıyosa ona da taşıyo olabilir kız bu yüzden de karşılaştığınız da laf falan sokuyodur bence.
Başta hep iyi şeylerini anlatıyodu son zamanlarda hep araları kötüymüş gibi anlatıyor. Böyle anlatıyo dedim ama ben başlarda kırılıp yavaş yavaş mesafe koydum daha az görüşüyoruz. Cerenin laf sokması bence eski yakınlığımızı bildiğinden. Cemle herkes aramızda bir şey olduğunu düşünüyordu bir ara.Sanki kavak yelleri senaryosunu okuyormuş gibi hissettim. Size tavsiye vermek gibi değil de ben olsam ne yapardım onu söylemek istiyorum. Ben olsam deryayla bağlantımı koparırdım ama bir anda değil yavaş yavaş hissettirmeden yabancılaştırırdım kendimi. Size bir yerden laf taşıyan, sizden de karşı tarafa taşıyordur emin olun. Ki söylediklerinin ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilemezsiniz, o insanlarla iletişiminiz olmamasına güvenerek kafasından hikayeler yazıyor olabilir.
Canım bence yanlış düşünüyorsun. Yakın bir arkadaş seninle bu şekilde alay eder gibi konuşmaz.Bir de şu var derya beni en yakın arkadaşı olarak gördüğü için gelip bana her şeyi rahatça anlatıyor diye düşünüyorum. Benim laflarımı taşıdığına ihtimal vermiyorum, lafımı taşıdığına dair de en ufak şey görmedim.Ya da bu da yine benim enayiliğim :)
Sen demek ki böyle bir insansın yapın böyle.
Biz nasılsak karşıdaki de öyle olsun istiyoruz ama olmuyor maalesef.
İnsan kendinden hiçbir zaman ödün vermemeli değmiyor kimse için.
Haklısınız kızlar tesekkur ederim yorumlarınız içinCanım bence yanlış düşünüyorsun. Yakın bir arkadaş seninle bu şekilde alay eder gibi konuşmaz.
Hoşlanmıyorum demiş konu sahibi evet ama Derya'nın da konu sahibinin yanında ikide bir Cemle Cerenin konusunu açması pek iyi niyetli gelmedi bana.. Sanki art niyet var gibiDerya, arkadaş olacak kapasiteye sahip olsa, çok yakın oldular dediğiniz Ceren'le ilgili mevzuları gelip size anlatmaz. O kapasitesi olmayan insan sizinle de arkadaş olamaz. Muhtemelen sizin anlattıklarınızı da gidip başkasına anlatıyordur. Bu arada sanırım Cem'den hoşlandığınızı düşünüp, bazı konularda daha hassas davranmasını bekliyorsunuz ama kıza Cem'den hoşlanmıyorum demişsiniz. Kırıldığınız şeyleri anlamaması doğal değil mi bu durumda?
Derya hep ikimizi yakıştırdığına dair şeyler söylerdi öncesinde. Ve benim cem den hoşlandığımı düşünüyordu ben ne kadar öyle değil desem de . Bana da öyle geliyor ama konduramıyorum bi yandan. Konuşurken bi anda dün ceren cemin evine gitmiş demesi çok anlamsız, banane ki.Hoşlanmıyorum demiş konu sahibi evet ama Derya'nın da konu sahibinin yanında ikide bir Cemle Cerenin konusunu açması pek iyi niyetli gelmedi bana.. Sanki art niyet var gibi
Bence kesinlikle art niyet var.. Bir daha bu konuyu açtığında lütfen bir daha bu konuyu açma beni ilgilendirmiyor deyin.Derya hep ikimizi yakıştırdığına dair şeyler söylerdi öncesinde. Ve benim cem den hoşlandığımı düşünüyordu ben ne kadar öyle değil desem de . Bana da öyle geliyor ama konduramıyorum bi yandan. Konuşurken bi anda dün ceren cemin evine gitmiş demesi çok anlamsız, banane ki.
Zaten ben ilgilenmeyip umrumda değil dedikçe iyice azalttı ama tekrar açarsa derim aynı şekilde.Bence kesinlikle art niyet var.. Bir daha bu konuyu açtığında lütfen bir daha bu konuyu açma beni ilgilendirmiyor deyin.
Net bir şekilde deyin hatta hafifçe tersleyin açamasın bir daha.Zaten ben ilgilenmeyip umrumda değil dedikçe iyice azalttı ama tekrar açarsa derim aynı şekilde.
Görüşmeyi kessem abartı bir yanıt mı olur sizceNet bir şekilde deyin hatta hafifçe tersleyin açamasın bir daha.
Direkt kesmeyin ama soğuk davranın biraz. Neden soğuksun diye sorarsa da sen her buluştuğumuzda Cemle Cerenin konusunu açıyorsun,Cemle Ceren beni ilgilendirmiyor,Görüşmeyi kessem abartı bir yanıt mı olur sizce
Bir sebep belirtmeden soğuk davranarak
Derya nın hayatında aksiyon yok size sarmış. sizin aşkınız karşılıksız olması, Ceren vs. kendine mevzu bulmuş oyalanıyor. Arkadaş mı sorusuna gelince evet sıradan arkadaş. Dost kelimesinin D si olamaz.
O kadar uzun süredir arkadaşız ki yakıştıramıyordum ama dediğiniz gibi sadece arkadaşmışız. Zaten artık ne yapsa batmaya başladı. Azalta azalta bitiricem bakalım.Derya ancak ayni seyleri kendo yasayinca seni anlar. Cok bos biri olmali, bosluktan kendine is ariyor. Dost degil. Herhangi biri, siradan. Arkadaslik kapasitesi yok. Ben aramaz sormazdim sanirim. O ararsa konusurdum ama daha cok dinlemede kalir kendimle ilgili pek birsey paylasmazdim. Muhabbetim hep havadan sudan ileriye gitmezdi. Kisa kesmeye calisirdim. Bir sure sonra aramayi o da kesecektir diye dusunuyorum.
Yapıcam zaten ister istemez uzaklaşmıştım iyice. Başka bir yakın arkadaşım daha oldu. Muhtemelen başkasını bulunca onu bıraktım gibi düşünecek.Direkt kesmeyin ama soğuk davranın biraz. Neden soğuksun diye sorarsa da sen her buluştuğumuzda Cemle Cerenin konusunu açıyorsun,Cemle Ceren beni ilgilendirmiyor,
rahatsız oluyorum,hiç normal sohbet edemiyoruz deyin. Ne diyecek bakalım.