- Konu Sahibi bombycinus
-
Benim boyum da 160 ben kürek kemiklerimin ortasına kadar uzatmıştım.(dalgalı-kıvırcık olduğu için dolaşmıştı kestirdim) Boydan ziyade uzun saç biraz daha bakım ister. Saçım yapısına göre de değişir. Aşırı gürse mesela kafa büyük durur ama bunun boyla alakası yok. Resmini göremedim bu arada.Merhabalar.
1 ay kadar önce yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk, kendisine saçlarımı uzatmak istediğimi, uzun saçı özlediğimi söyledim. Kendisi de saçlarını uzatmaya çalışıyor bu arada. Saçlarımın güzel olduğunu ama kısa saçın daha güzel olduğunu söyledi. Ben de şakayla, bana kısa saç güzellemesi yapıp neden saçını uzatmaya çalışıyorsundedim.emoji falan da koydum. Birden çirkinleşti, kırıcı bir dille, boyum kısa olduğu için uzun saçla kafam büyük duruyormuş, orantısız gözüküyormuşum, herkes, diğer ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları böyle düşünüyormuş, arkamdan böyle söylemişler, (güya). Böyle düşündüğü için ona hesap soramazmışım, Gidip onlara da hesap sormam gerekirmiş.
Boyım 1.60, zayıfım. Saçlarım da belime gelmiyor, sırtımın ortasında olsun istiyordum.
Arkadaşım bunu söylediğinden beri 1 aydır kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakınca. Hem kalbim kırıldı hem de çok özgüven siz hissediyorum. Bir aydır onunla konuşmadım. Hem dış görünüşümle alay edilmesi hem de arkadaşımın bu şekilde kalbimi kırmak istemesi beni üzdü. Sizce orta uzun boy(sırt) saçla, 160 boyunda kötü mü gözükülür? Bu konuda orantılı gözükmek için ne yapabilirim.
Not: Görebilin diye fotomu profile koydum.
E Kafasinin nasil caliştiğini biliyorsunuz..onun boyu 163-4. benim 160. ona yakışıyor ama bana yakışmıyor, peki. ben kendisinden tavsiye istemedim. durup durup saçıma bakıp, bence kısa kestir demesi beni geriyordu açıkçası. en son da, kafa büyüklüğüm konusunda arkadaşları ile toplantı yapıp karar almış ve bana söyleme gereği duymuş. sormadığım halde.
onun boyu 163-164 falan. saçları uzasın diye sürekli kür yapıyor, çünkü sevgilisi uzun saçlı kızları beğeniyormuş. bir ara da yıllar önce, lisede kız arkadaşlarına gidip saçlarını kestirmelerini söylediğini anlatmıştı. bunu başkaları uzun saçlı olmasın diye yaptığını söylemişti seneler önce(çocukluk deyip gülmüştük.). şimdi aynısını bana da yapıyor. kaç yaşına gelmişiz. nasıl böyle biriyle arkadaşlığımı sürdürmüşüm diye kendime şaşıyorum.
Saç sizin akıl sizin yapmayın Allah aşkına başka insanların ne düşündüğünün önemi yok önemli olan saçını uzattığınızda aynaya bakarken hissettiklerinizMerhabalar.
1 ay kadar önce yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk, kendisine saçlarımı uzatmak istediğimi, uzun saçı özlediğimi söyledim. Kendisi de saçlarını uzatmaya çalışıyor bu arada. Saçlarımın güzel olduğunu ama kısa saçın daha güzel olduğunu söyledi. Ben de şakayla, bana kısa saç güzellemesi yapıp neden saçını uzatmaya çalışıyorsundedim.emoji falan da koydum. Birden çirkinleşti, kırıcı bir dille, boyum kısa olduğu için uzun saçla kafam büyük duruyormuş, orantısız gözüküyormuşum, herkes, diğer ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları böyle düşünüyormuş, arkamdan böyle söylemişler, (güya). Böyle düşündüğü için ona hesap soramazmışım, Gidip onlara da hesap sormam gerekirmiş.
Boyım 1.60, zayıfım. Saçlarım da belime gelmiyor, sırtımın ortasında olsun istiyordum.
Arkadaşım bunu söylediğinden beri 1 aydır kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakınca. Hem kalbim kırıldı hem de çok özgüven siz hissediyorum. Bir aydır onunla konuşmadım. Hem dış görünüşümle alay edilmesi hem de arkadaşımın bu şekilde kalbimi kırmak istemesi beni üzdü. Sizce orta uzun boy(sırt) saçla, 160 boyunda kötü mü gözükülür? Bu konuda orantılı gözükmek için ne yapabilirim.
Kızın seni kıskandığını anlamak çok mu zor buradan bile anlaşılıyorfikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
bariz bi kıskançlık seziyorum. uzatin saçlarınızı istediğiniz kadar. herkesin söylediğini bu kadar takmayın kafanıza o arkadaşınız arkadaş değil yılan resmen. kendi de saçını uzatmak istediği için sizin uzatmanızı kıskanmış bu kıskançlığınıda sizin özgüveninizi kırmaya çalışarak çıkarmış. boyunuz kısa değil, sırtınızın ortasına kadar saç nasıl boyunuza göre orantısız olabilir ki. bu denli kıskanılmanız bile güzel biri olduğunuzun kanıtı bence.Merhabalar.
Supermodel Kate Moss'un hayat felsefesini bir yerden okumustum, sana da soyleyeyim: "hic sikayet etme, aciklama da yapma".
Ne derse desin arkandan. Seni degil onu kucuk dusurur bu soyleyecekleri. Sen ona kusmedin, toksik bir insan oldugunu anladigin icin arana mesafe koydun.
Kıskanıyor bencefikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?