Arkadasım kalbimi kırdı. Uzun saç kullanamaz mıyım?

Canın nasıl istiyorsa öyle kestir. İnsanlara fikrini sormaya devam edersen kalbin çok kırılır. Saç senin boy senin, kime ne?

Benim boyum da 160 ben kürek kemiklerimin ortasına kadar uzatmıştım.(dalgalı-kıvırcık olduğu için dolaşmıştı kestirdim) Boydan ziyade uzun saç biraz daha bakım ister. Saçım yapısına göre de değişir. Aşırı gürse mesela kafa büyük durur ama bunun boyla alakası yok. Resmini göremedim bu arada.

E Kafasinin nasil caliştiğini biliyorsunuz..
Içi fesat, boşverin siz uzatmak istiyorsaniz uzatin.
Sac yapiniz düz ise uzatiktan sonra kat'da kestire bilirsiniz veya Kalkül.

Sa
Saç sizin akıl sizin yapmayın Allah aşkına başka insanların ne düşündüğünün önemi yok önemli olan saçını uzattığınızda aynaya bakarken hissettikleriniz hayat kısa yapmak denemek istediğiniz herşeyi o ne der bu ne düşünür deyip ertelemeyin saçınızı uzatın güzelce bakımını da yapın oh mis

Herkes ve onun arkadaşları konuşacak konuları Yok sizin boy ve sacınızı mı konuşuyorlarmış kesinlikle arkadaşınız sizi çekemiyor bunun ötesi Yok daha alımlı olucanızı düşünüp kıskanmış olabilir

Bence sizi kıskanıyor bu konuyu açmayın ve üzerine fazla düşünmeyin kendim biraz uzunum ama arkadaşlarımın hemen hepsi 160 ve uzun saçlı ve hiç çirkin değil gayet güzel görünüyorlar. Şahsen benim saç konusundaki tek görüşüm çok kısa saçın çok kilolu insanlara bi tık gitmemesi tabi göreceli bir düşünce. Lütfen takmayın yahu.

Uzun sac herkese yakisir asil kisa sac herkese yakismayabilir kiskandigindan oyle demistir sizde çocuk gibi takmayin herseye cevabini verin yoo bana cok yakisiyor herkes oyle soyluyor sende bir sorun var boyumda ortalamaya gore iyi deyin ne var ozguven herseydir cirkinsen bile ozguvenli olucaksin

Hayatından çıkart kurtul.böyle insanlar sadece yüktür. Kimsenin dediğinede aldırma. Eğer gerçekten beğenmediği hoş olmayan bir şey olsaydı zaten seni kırmadan demenin yollarını arardı.uyarı anlamında kırmadan üzmeden bence şöyle olsa daha iyi olur ama sen bilirsin tarzında anlatırdı.bu insansa tamamen bir yük ve kıskanç

Kızın seni kıskandığını anlamak çok mu zor buradan bile anlaşılıyor

bariz bi kıskançlık seziyorum. uzatin saçlarınızı istediğiniz kadar. herkesin söylediğini bu kadar takmayın kafanıza o arkadaşınız arkadaş değil yılan resmen. kendi de saçını uzatmak istediği için sizin uzatmanızı kıskanmış bu kıskançlığınıda sizin özgüveninizi kırmaya çalışarak çıkarmış. boyunuz kısa değil, sırtınızın ortasına kadar saç nasıl boyunuza göre orantısız olabilir ki. bu denli kıskanılmanız bile güzel biri olduğunuzun kanıtı bence.

Bnce sızı kız kanıyor etrafa sizi kotuleyip bundan haz alıyor. Fesat oldugu ıcın sizi elesttırıyyoe Çunku kendinde olmayan ne varsa sizde buluyordur buyuk ihtimalle. Kotuluukten beslenen insanlardan uzak durun

1.60 kısa bir boy değil
Ayrıca kısa insanlar da saç uzatabilir
Etrafınızdan fikir alabilirsiniz ama kararlarınızı kendiniz verin

Kedi ulasamadigi ete murdar dermis. Arkadasinizinki biraz o hesap olmus. Sacla boyun ne alakasi var? Benim sacima da baskasi ne karisir? Ona ne hem? O nasil arkadas oyle. Arkadas bile degil.

Gayette güzel olur uzun saç. Milletin lafına aldırış etmeyin. Uzun saçı ben de çok seviyorum. Arkadaşınız biraz çekememiş gibi geldi bir lafa böyle döküldüğüne göre içinde bir şeyler büyütmüş.

Gece gece bi sinirle uyanmısken (sinirle uyudum çünkü)
hayat felsefesi yapacağım sözü buldum vallahi. Teşekkürler

Diyelim ki kafan kocaman diyelim ki kız doğru söylüyor kafanın büyüklüğünün saçla alakası yok ayrıca kısa olunca belki daha da büyük görünüyordur. Bakımlı Uzun saç hoş duruyor.
O kişiyle acilen iletişimini kes bence

Sizi yargılamayacağım ve tavsiye vereceğim. Eğerki kısa boy’a uzun saç gitmez diye düşünüyorsanız bu insanlar yüzünden fakat yinede uzatmak istiyorsanız, Bu isteğinizi yapın. Hayatı bir başkası için yaşamıyorsunuz kendiniz için yaşıyorsunuz. Çok mu orantısız oldu, uzun topuklular vazgeçilmeziniz olsun. Zayıfım demişsiniz, birde soluk koyu mavi bir kot giyin. ( çok yakıştırıyorum zayıf insanlara ) Üzerinize beyaz veya siyah basic şeyler tercih edin. Saçınız için doğru rengi ve doğru modeli bulun (düz mü, dalgalı mı) Çok zor değil boyunuza, vücut tipinize uygun giyinmek. Çıtı pıtı bir hatun olursunuz en fazla. Çok giyemiyorum ne yazıkki. Belinize kadar saçlarınızıda hür bir şekilde savura savura gezin, etrafa attırdığınız tozları yutsunlar size laf edenlerde.

Kıskanıyor bence

1.60 öyle kısa bir boy değil ki? Bak ünlülere hepsi ortalama o boydalar ve uzun saç şu an revaçta çoğu beline kadar uzun saçlı. Aynada kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. Hele ki şu muhabbetten sonra o arkadaşıni hala ciddiye alıp komplekse girmek falan ne kadar gereksiz farkında misin? Arkandan öyle diyorlarmış da bilmem ne. Bırak arkandan konuşsunlar bundan sonra yuzyuze gelmemeye çalış. Dost acı söyler tamam da bu maşallah baya isot dökmüş üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…