Arkadasım kalbimi kırdı. Uzun saç kullanamaz mıyım?

Kardesimin esi 1.55 boyunda,saclari beline kadar uzundu bi ara, baya baya da gur hemde, 3 kisiye sac cikar o kadar cok saci var.
Gayette hos duruyordu bence.

160 normal bi boy, sirta gelen sac da dikkat cekecek kadar uzun bi sac degil, abartılı bisey degil yani. Arkadasiniz pek iyi niyetli olmayabilir.

Yani ama siz söylemişsiniz bence arkadaşınız bi şey dememiş saçların güzel ama kısa daha çok yakışıyor demiş,şahsen ben bunu desem ve bunun üzerine arkadaşım bana,bana saç güzellemesi yapıp kendi saçını niye uzatmaya çalışıyorsun dese ne diyor derim.Benim öyle bi düşüncem yok ama o bunu dediğine göre içten içe böyle düşünüyor diye düşünürüm. Bilemedim ben mi değişiğim.

He devamında söyledikleri çirkin konuşma kafana da takma bence.Ama kendin de o şekilde bir şey ima etme bence.Hani bu iyi bir arkadaş değildir senin için ama başka zaman da iyisine denk gelir.

Haha benimde 1.56 boyum ne edem olemmi ben seviyrm uzun saci sahsen kimsenin laf soylmesinide takmam kendilerine baksınlar once haspamlar
Ayrica arkadaşınız arkanizdan konusulmasjna izin verip sonra bunu anlatması da abes bence gorusmeyin saçınızı uzatıp surekli resim atin

bazı insanlara uzun saç gerçekten yakışmıyor yalnız. bu boyla alakalı değil. insanın yüz tipi vs de etkili. gerçekten yakışmadığını düşünerek de söylemiş olabilir ama söyleme şekli hoş değil.
gerçi başta sizde bir laf itiştirmişsiniz, sizin de nasıl söylediğinizi bilmiyoruz.
bir şekilde konu aranızdaki gerilimi patlatmış. zaten çok da samimi değilmişsiniz, bunu anlamış oldunuz böylece.

Boyum 1.60 48 kiloyum belime kadar da saçlarım var :) bir bakan bir daha döner bakar sen güzel bir kızsın kesinlikle sıkıntı orda anlıyormusun ? :)

Sizi kıskanıyor ayrıca 160 boyla nasil dalga geciyorlar ki benim boyum da 162 daha hic dalga geçen olmadı. Hic bir kızla kısa diye dalga geçeni duymadım en fazla 1-2 şakalaşılmıştır 155 arkadaşlarımla. 160 birinin yüzü en fazla ne kadar büyük olabilir ki. Benim ki kaşık kadar. Obez arkadaşım vardı onunda yüzü normaldi. Kilolu zayıf uzun kısa farketmez kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle yapın

Uzun saç yakışmayan insanların yüzü genelde çok ufak boyu da çok kısa oluyor. Ya da saç kesimi doğru olmuyor

Bence arkadaşın seni kıskanıyor gibi hissettim eğer sen saçların ile ilgili bir tavsiye istemeyip sana bu tarz söylemlerde buluyorsa ben artniyet ararım altinda

bu meseleye söylenecek en önemli şey şu cnm yakın arkadaşım sandığın kişi senin yakın arkadaşın değilmiş ve hiç te olmamış öncelikle yakın arkadaş senin fiziksel görünümünü değil kalbini ruhunu görür okadar yakın arkadaşın değilmişki kalbini ruhunu paramparça etmiş sakın senin dış görünüşünle bu kadar ilgilenen ve senin özgüvenine saldıran insanları hayatına sokma bu kişiyide çıkar hayatından bidaha alma tavsiyelerime güven ve uygula cnm ben 33 yaşında evli bi kadınım tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları ayrıca 20 yaşında anlattığın fiziksel özelliklere sahip bir genç kızın özgüvenini hiç bişey etkileyemez 20 yaşındasın ve çok güzelsin bir tek güzelliğine yakışan karakterde insanların hayatına girmesine iZin ver asla kimsenin yorumundan etkilenme gençliğinin baharındasın önünde çok güzel günler var karakteri 5 para etmez insanlar yüzünden kendini boşuna sakın üzme

Ay bu ne idiot bir arkadaş. Gudubet bu uzak durun... kendi Asaglik kompleksini başkaları üzerinde gidermeye calisiyor. Onun sorunu kendiyle ayrıca laf taşıyor,nerden baksan elde kalır. Uzak dur ondan enerjini çalar. Ondan arkadas felan olmaz. Seni kıskanıyor

12 sayfaya da göz gezdiremedim ama konuya yorum.yapmam gerekirse 163 boyumla 70 cmlik çıtçıt saç kullanıyorum.bana göre mükemmel sen kendini öyle beğeniyorsan iş bitmiştir yanlız arkadaşın bence kıskanıyor seni yada başka sorunu var yakın arkadaş dedigin bu şekilde tepki vermez

Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır derler bilmem bilir misin. Bence arkadaşın seni kıskaniyor. Hem bu ne terbiyesizlik senden izinsiz fotograflarını nasıl baskalarına gosterebilir. Bu tip durumlarda senden izin alması lazim. Bence ona kiz benim fotograflarimı kimseyle paylaşma de veya direm Onunla iletişimi kes. Arkadasınin kac boyundaki. 160 biy bence kotu degil bende 162 falanim sacimda uzum ablam benden kısa 1.58 falan onun benimkinden de uzun. Kimse benim ve ablam hakkinda boyle bi yorumda bulunmadı. Hatta tam aksina begenirler. Sen kısa seviyorsan kısa uzun seviyorsan uzun kullan sacını. Kimseyide takma. O terbiyesiz arkadasinlada arana mesafa koy bence

Reklam sloganıyla yorum yapacağım size:Benim saçım ezberlerin ötesinde..
Kim ne derse desin siz nasıl istiyorsanız öyle kullanmalısınız. Bence öyle bir insandan da dost falan olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…