- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
- Konu Sahibi bombycinus
-
Merhabalar.
1 ay kadar önce yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk, kendisine saçlarımı uzatmak istediğimi, uzun saçı özlediğimi söyledim. Kendisi de saçlarını uzatmaya çalışıyor bu arada. Saçlarımın güzel olduğunu ama kısa saçın daha güzel olduğunu söyledi. Ben de şakayla, bana kısa saç güzellemesi yapıp neden saçını uzatmaya çalışıyorsundedim.emoji falan da koydum. Birden çirkinleşti, kırıcı bir dille, boyum kısa olduğu için uzun saçla kafam büyük duruyormuş, orantısız gözüküyormuşum, herkes, diğer ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları böyle düşünüyormuş, arkamdan böyle söylemişler, (güya). Böyle düşündüğü için ona hesap soramazmışım, Gidip onlara da hesap sormam gerekirmiş.
Boyım 1.60, zayıfım. Saçlarım da belime gelmiyor, sırtımın ortasında olsun istiyordum.
Arkadaşım bunu söylediğinden beri 1 aydır kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakınca. Hem kalbim kırıldı hem de çok özgüven siz hissediyorum. Bir aydır onunla konuşmadım. Hem dış görünüşümle alay edilmesi hem de arkadaşımın bu şekilde kalbimi kırmak istemesi beni üzdü. Sizce orta uzun boy(sırt) saçla, 160 boyunda kötü mü gözükülür? Bu konuda orantılı gözükmek için ne yapabilirim.
Not: Görebilin diye fotomu profile koydum.
Merhabalar.
1 ay kadar önce yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk, kendisine saçlarımı uzatmak istediğimi, uzun saçı özlediğimi söyledim. Kendisi de saçlarını uzatmaya çalışıyor bu arada. Saçlarımın güzel olduğunu ama kısa saçın daha güzel olduğunu söyledi. Ben de şakayla, bana kısa saç güzellemesi yapıp neden saçını uzatmaya çalışıyorsundedim.emoji falan da koydum. Birden çirkinleşti, kırıcı bir dille, boyum kısa olduğu için uzun saçla kafam büyük duruyormuş, orantısız gözüküyormuşum, herkes, diğer ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları böyle düşünüyormuş, arkamdan böyle söylemişler, (güya). Böyle düşündüğü için ona hesap soramazmışım, Gidip onlara da hesap sormam gerekirmiş.
Boyım 1.60, zayıfım. Saçlarım da belime gelmiyor, sırtımın ortasında olsun istiyordum.
Arkadaşım bunu söylediğinden beri 1 aydır kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakınca. Hem kalbim kırıldı hem de çok özgüven siz hissediyorum. Bir aydır onunla konuşmadım. Hem dış görünüşümle alay edilmesi hem de arkadaşımın bu şekilde kalbimi kırmak istemesi beni üzdü. Sizce orta uzun boy(sırt) saçla, 160 boyunda kötü mü gözükülür? Bu konuda orantılı gözükmek için ne yapabilirim.
Sizi kıskanıyor ayrıca 160 boyla nasil dalga geciyorlar ki benim boyum da 162 daha hic dalga geçen olmadı. Hic bir kızla kısa diye dalga geçeni duymadım en fazla 1-2 şakalaşılmıştır 155 arkadaşlarımla. 160 birinin yüzü en fazla ne kadar büyük olabilir ki. Benim ki kaşık kadar. Obez arkadaşım vardı onunda yüzü normaldi. Kilolu zayıf uzun kısa farketmez kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle yapınfikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
Uzun saç yakışmayan insanların yüzü genelde çok ufak boyu da çok kısa oluyor. Ya da saç kesimi doğru olmuyorbazı insanlara uzun saç gerçekten yakışmıyor yalnız. bu boyla alakalı değil. insanın yüz tipi vs de etkili. gerçekten yakışmadığını düşünerek de söylemiş olabilir ama söyleme şekli hoş değil.
gerçi başta sizde bir laf itiştirmişsiniz, sizin de nasıl söylediğinizi bilmiyoruz.
bir şekilde konu aranızdaki gerilimi patlatmış. zaten çok da samimi değilmişsiniz, bunu anlamış oldunuz böylece.
fikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
Merhabalar.
Merhabalar.
[/QUOTE
Çok kafaya takıyorsan içten dolgu güzel sporlar var tommy hilfiger modelleri ayrica arkadasin densiz arkadasligi kes, agzinin payini ver icine atma. 1 60 bin gayet idea Türkiye kadın boy standarti aşağı yukarı. Saclarini kıskanmış o kafana takma
Ay bu ne idiot bir arkadaş. Gudubet bu uzak durun... kendi Asaglik kompleksini başkaları üzerinde gidermeye calisiyor. Onun sorunu kendiyle ayrıca laf taşıyor,nerden baksan elde kalır. Uzak dur ondan enerjini çalar. Ondan arkadas felan olmaz. Seni kıskanıyorfikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır derler bilmem bilir misin. Bence arkadaşın seni kıskaniyor. Hem bu ne terbiyesizlik senden izinsiz fotograflarını nasıl baskalarına gosterebilir. Bu tip durumlarda senden izin alması lazim. Bence ona kiz benim fotograflarimı kimseyle paylaşma de veya direm Onunla iletişimi kes. Arkadasınin kac boyundaki. 160 biy bence kotu degil bende 162 falanim sacimda uzum ablam benden kısa 1.58 falan onun benimkinden de uzun. Kimse benim ve ablam hakkinda boyle bi yorumda bulunmadı. Hatta tam aksina begenirler. Sen kısa seviyorsan kısa uzun seviyorsan uzun kullan sacını. Kimseyide takma. O terbiyesiz arkadasinlada arana mesafa koy bencefikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
Sana mi soracağız neyi hortlayıp,hortlatmayacagimiziKonu hortlatmıyoruz sevgili yeni üye...
Ironi kelimesini dün öğrenmiş bu gün sayfasında ders veriyorKonu hortlatmıyoruz sevgili yeni üye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?