• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasım kalbimi kırdı. Uzun saç kullanamaz mıyım?

Benim de boyum o kadar saçımda uzun gayet de güzel görünüyor
Kimseyi ilgilendirmez ki naptiginiz
Kendi saçını uzatmaya çalışıyor diye sizin yapmanızı istememiş resmen kestirmeye çalışmış. Bunu yapan insanlar var. Cirkinlesmesi de bunu kanıtlar nitelikte.

O nasıl bi arkadaş grubu yaa? Oturmuş, üşenmemişler de sizin saçınızı boyunuzu mu tartışmışlar..32 yaşındayım, hiçbir zaman oturup birinin fiziksel görüntüsü hakkında konuşmamışımdır yanımda da konuşulmaz.Şaşırdım yani.Saçınızı takana dek o arkadaş sıfatına sahip kişiyi hayatınızdan çıkarın (belki arkadaşlarınız onun dediği gibi düşünmüyor olabilir,sallıo olması olası.o yüzden diğerlerini silin atın diyemedim )

Türkiyede kısa boylu kadınlar uzun saç kullanmıcaksa o zaman uzun saç diye bişi kalmaz zaten:)))) Ayrıca 1.60 boy oldukça normal.Kendinize güveninizi bu kadar kolay kaybetmeyin.Her zaman önemli olan sizin kendinizi nasıl beğendiğinizdir,başkasının sizi nasıl uygun gördüğü değil.

Bana uzun uzun erkek arkadaşının dış görünüşünü, kilosunu eleştirdiğini anlatırdı. Kendini kötü hissetiğini söylerdi ben de ona hep güzel şeyler söyler, iltifatlar ederdim kendini iyi hissetsin diye. Saçlarına bir şey yaptırınca atar, çok güzel olmış derim beğenmesem de. Elbise alır, üstüne çok yakışmış derim iltifatlar ederim. Kilo aldım der, öyle gözükmüyor iyisin derim vs vs.

Takacağımı bile bile bana böyle şeyler demesi beni üzdü. Gidip gelip aynaya bakıyorum. Hele bir de ortak arkadaşlarımızın da öyle söylediğini söylemesi şoka soktu. Onlar öyle şeyler söyleyecek kişiler değiller benim bildiğim.

Ben saçımı kestirdim. Kimi arkadasım saçını artık uzat dedi kimisi de kısa daha çok yakısıo fresh duruo dedi. Hiç de bozulmadım. Bunda bozulacak ne var ya. Bence sen takıntı yapıp sonrada laf sokmuşssun. Çok önemli bişey değil bu çünkü senin kararında olan ve istersen değiştirebileceğin bişey. Ağzına yüzüne laf etse anlıycam da. Bunda bu kadar alınmaya moral bozmak ne saçma.. Biri saçı uzun diye birini ne kadar kıskanabilir hiç anlamıyorum. Sen kızın lafında art niyet aramışsın.
Burası kesin.
Ama o da arkadaşlarınla senin kafanın büyüklüğünü falan konusması o da tuhaf.
Ama sen ona önce laf sokmuşssun. Sen niye saçını uzatıosun demek çok saçma. Sen ona fesatsın demeye çalıştığını o anlamış sinirlenmiş.
Ama onun sonraki dedikleri de doğru değil
Bence siz arkadaslık yapmayın
Ama sen de bu kadar ufak şeylere alınmayı bırak. Biri sana saçını uzatma diosa he der geçer bildiğini yaparsın. Bu bu kadar niye önemli anlamadım

kafan büyük o yüzden saçını uzatma dedi. Uzun sevdiğimi söylediğim halde. Mesele saç uzunluğu mu sizce. Boyumu uzayabilseö uzatırım ya da kafamı küçüktebilsem ama mümkün değil malesef.

Bana uzun uzun erkek arkadaşının dış görünüşünü, kilosunu eleştirdiğini anlatırdı. Kendini kötü hissetiğini söylerdi ben de ona hep güzel şeyler söyler, iltifatlar ederdim kendini iyi hissetsin diye. Saçlarına bir şey yaptırınca atar, çok güzel olmış derim beğenmesem de. Elbise alır, üstüne çok yakışmış derim iltifatlar ederim. Kilo aldım der, öyle gözükmüyor iyisin derim vs vs.

Takacağımı bile bile bana böyle şeyler demesi beni üzdü. Gidip gelip aynaya bakıyorum. Hele bir de ortak arkadaşlarımızın da öyle söylediğini söylemesi şoka soktu. Onlar öyle şeyler söyleyecek kişiler değiller benim bildiğim.
Demek ki dış görünüşüne takık biri ve kendini beğenmediği için kimse beğenmesin istiyor. Benim anlamadığım siz neden onaylayıp duruyorsunuz bu insanı emir eri gibi? Madem sorunlu biri silip atacaksın yoksa kendi psikolojinden olursun.

Birşey söyleyeceğim yanlış anlamayın bu benim de fikrim olduğu için söylüyorum; kısa boylu insanların beline kadar uzun saçı olunca saçın daha çok boyundan kestiği, boyunun daha kısa göründüğü bir gerçek bence. Bunu kuaförüm de birçok kuaför de destekliyor zaten bilinen birşey. Ama insanın kendi tercihidir tabiki herkes nasıl mutluysa öyle kullanır saçını.

Arkadaşın biraz kıskanmış mı sanki, ya da kendi çok uzun sevmiyordur belki bilemiyorum. Her insan sevmiyor uzunu kimisi orta boy kimisi kısa sever mesela, herkese kendine yakışan güzel.

Birşey söyleyeceğim yanlış anlamayın bu benim de fikrim olduğu için söylüyorum; kısa boylu insanların beline kadar uzun saçı olunca saçın daha çok boyundan kestiği, boyunun daha kısa göründüğü bir gerçek. Bunu kuaförüm de birçok kuaför de destekliyor zaten bilinen birşey. Ama insanın kendi tercihidir tabiki herkes nasıl mutluysa öyle kullanır saçını.

Arkadaşın biraz kıskanmış mı sanki, ya da kendi çok uzun sevmiyordur belki bilemiyorum. Her insan sevmiyor uzunu kimisi orta boy kimisi kısa sever mesela, herkese kendine yakışan güzel.
Fotoğraf atmak istiyorum ama silinebiliyor mu sonradan?

fikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
E kafanız arkadaşınıza göre büyükse kısa saç daha da büyük göstermez miymiş? Bence öyle gösterir , kuaförler daha iyi bilir tabi ama

Demek ki dış görünüşüne takık biri ve kendini beğenmediği için kimse beğenmesin istiyor. Benim anlamadığım siz neden onaylayıp duruyorsunuz bu insanı emir eri gibi? Madem sorunlu biri silip atacaksın yoksa kendi psikolojinden olursun.
Kendini iyi hissetsin diye. Şu an konuşmuyorum zaten. Ama dedikleri içims dert oldu. Saçımı uzatmaya korkar oldum

İnsanların ne dediklerine fazla takılma. Nasıl güzel geliyorsan kendi gözüne öyle güzelsindir. Kendi kendinin yıldızını parlatabileceğin gibi söndürebilirsinde. Boyunda birşey yok ayrıca.
Boy konusunda takıntılı olsaydım başta benim olmam gerekirdi bende 1.60'ım ama eşim 1.82 senin gibi takıyor olsaydım vay halimeydi sanırım.

kafan büyük o yüzden saçını uzatma dedi. Uzun sevdiğimi söylediğim halde. Mesele saç uzunluğu mu sizce. Boyumu uzayabilseö uzatırım ya da kafamı küçüktebilsem ama mümkün değil malesef.
Tamam da ilk başta sadece saçın güzel ama kısa saç daha çok yakısıo demiş kaba bişey dememiş. Sonra sen kısa saç güzelleyip neden saç uzatıosun demen çok saçma demek istiyorum sen ona alakasız bişey demişsin laf sokmuşsun durduk yere. Sonra o çirkinleşmiş. Kafana boyuna tabikide laf söyleyemez ama senin laf sokmanda saçma olmuş onu demek istiyorum.
Yoksa boyuna ve kafana laf söylemek kimsenin haddi değil. Sende arkadaşlıgını bitir. Ama başta alınganlık yapıp durduk yere laf sokmuşsun.
Ama sana başta kafan büyük saçını uzatma dese, ozaman yüzde yüz haklısın derdim ama sen de ona laf sokmuşssun beni kıskanıosun demenin kapalı halini söylemişsin o da bunu anlamış sana acımasız konusmus kıskanmıyorum kafan büyük yakışmaz diye düşünüyorum diye kıskanmadıgını kanıtlamaya çalışmış.
Sana dedikleri hiç hoş değil tabiiki.ama onunla iletişimi kes tabiiki öyle konusmaya hakkı yok. iyi bir arkadaş değil ama sen de laf sokarak beni kıskanıosun demeye calıstıgına göre sen de hatalısın bence. sen de kafaya takma saçınıda uzat gitsin kendin yakıstırıosan sorun yok.

fikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
Böyle kişilere biz arkadaş demiyoruz. Tanıdık olarak kalıyor, dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın gibi biz söz vardı, doğru hatırladıysam burada denilmek istenen o değil. Kıskanç kişilerden uzak durun...

Benim üni ilk sınıfta bir arkadaş grubum vardı orada birisi bana saçını kes, saçını kes diye tutturmuştu, kezban mısın? Bir de kesmeyip ne yapacaksın G.t’ e mi sokacaksın dedi? İyi günleeer diyerek yoluma devam ettim. Kime ne? Gayet parlak, bakımlı, herkesin saçına ne yapıyorsun? Hangi şampuanı kullanıyorsun dediği saçlarım var. Şimdi boyalı ama...

Tamam da ilk başta sadece saçın güzel ama kısa saç daha çok yakısıo demiş kaba bişey dememiş. Sonra sen kısa saç güzelleyip neden saç uzatıosun demen çok saçma demek istiyorum sen ona alakasız bişey demişsin laf sokmuşsun durduk yere. Sonra o çirkinleşmiş. Kafana boyuna tabikide laf söyleyemez ama senin laf sokmanda saçma olmuş onu demek istiyorum.
Yoksa boyuna ve kafana laf söylemek kimsenin haddi değil. Sende arkadaşlıgını bitir. Ama başta alınganlık yapıp durduk yere laf sokmuşsun.
Ama sana başta kafan büyük saçını uzatma dese, ozaman yüzde yüz haklısın derdim ama sen de ona laf sokmuşssun beni kıskanıosun demenin kapalı halini söylemişsin o da bunu anlamış sana acımasız konusmus kıskanmıyorum kafan büyük yakışmaz diye düşünüyorum diye kıskanmadıgını kanıtlamaya çalışmış.
Sana dedikleri hiç hoş değil tabiiki.ama onunla iletişimi kes tabiiki öyle konusmaya hakkı yok. iyi bir arkadaş değil ama sen de laf sokarak beni kıskanıosun demeye calıstıgına göre sen de hatalısın bence. sen de kafaya takma saçınıda uzat gitsin kendin yakıstırıosan sorun yok.
Diyorum ki 2 yıldır saçını kısalt diyor. Cidden şakalaşırız mahiyetinde söylemiştim. Ama birden saldırmaya hatta başkalarının arkamdan söylediklerini sıralamaya başladı.

boyun, kilon, saclarin cok guzel. Ben kendimde kisa seviyorum ama sana uzun da yakisir bence kisa da. Cok hos bir kizsin bence fotografindan oyle gorunuyor, nasil rahat edeceksen oyle yap bence.

Back