Arkadasım kalbimi kırdı. Uzun saç kullanamaz mıyım?

aman bu oyle arkadas olmaz olsun

ben tirnagimi yerim korkunc durur daha bir gun laf diyemediler

ben alfayim laf dedigi anda tamam der tam tersini yaparim

O da dogru, arkadaslarla oturup bırının kafasının buyuklugunden uzun sacın yakısmayacagını konusmaktan tam mal insan işi

O nasıl bi arkadaş grubu yaa? Oturmuş, üşenmemişler de sizin saçınızı boyunuzu mu tartışmışlar..32 yaşındayım, hiçbir zaman oturup birinin fiziksel görüntüsü hakkında konuşmamışımdır yanımda da konuşulmaz.Şaşırdım yani.Saçınızı takana dek o arkadaş sıfatına sahip kişiyi hayatınızdan çıkarın (belki arkadaşlarınız onun dediği gibi düşünmüyor olabilir,sallıo olması olası.o yüzden diğerlerini silin atın diyemedim )

Türkiyede kısa boylu kadınlar uzun saç kullanmıcaksa o zaman uzun saç diye bişi kalmaz zaten:)))) Ayrıca 1.60 boy oldukça normal.Kendinize güveninizi bu kadar kolay kaybetmeyin.Her zaman önemli olan sizin kendinizi nasıl beğendiğinizdir,başkasının sizi nasıl uygun gördüğü değil.

Arkadaşınızın saçını uzatmak istemesiyle ne alakası var atar yapmışsınız sana kısa saç yakışır demek istemiş ama siz ona laf sokmuşsunuz ne yapacaktı altında mı kalacaktı emoji koymalar falan ee ne oldu harbi konuşunca canınız mı acıdı o zaman sizde laf dalaşına girmeseydiniz. Uzatmak istiyorsanız uzatın kime ne yani icazet almaya gerek yok başta fikrini söylemiş siz kabalaşınca kabalaşmış yumuşatarak laf sokma sanatını yememiş yani

Sana kısa saçın daha çok yakıştığını söylemiş böyle düşünüo olabilir. Ama bence sen ona, kısa saç iyi derken niye saçınj uzatıosun madem derken Kıskanç muamelesi yapmışsın. Ne var kısa saç daha çok yakışıo sana demek de. Sonuçta olan değiştiremeyecegn bişey söylememiş kısa saç daha çok yakısıo demiş.Bazılarına gerçekten kısa saç yakışıo. Sana kısa saç yakısıo dedi diye niye saçını uzatmasın ki. Senin burda ki iman yanlış. Tabikide onun sana sonraki söyledikleri de kırıcı olmuş ama sen başlatmışssın gibi geldi.

O sizin bir arkadaşınız değil muhtemelen. Olsaydı böyle davranmazdı. Ama siz de imada bulunduğunuz için o kırılmıştır: yani ikiniz de kırıldınız durduk yerde. Nispet yapar gibi söylemişsiniz. Bu yüzden nispet yapacak kadar samimiyseniz o da öyle samimi davranabilir alınacak bir şey yok. Ben mesela uzun saçlıyım ama kısa saçı daha çok seviyorum çok modern fresh duruyor. Başkaları her zaman bir şeyler düşünecek her zaman bir şeyler söyleyecektir. Size bir şeyler yakıştıracak ya da yakıştırmayacaktır. Bu yüzden hayatınızın her alanında olabilen bir şey için kendinizi yıpratmaya değer mi? Dediğim gibi “başkaları” yan dış kapının dış mandalları. Üzmeyin kendinizi. Siz nasıl seviyorsanız onu yapın. Bir de dost acı söyler

"Naber kullanılmış tuvalet fırçası saçlı kaknem kadın, geçen rüyamda seni gördüm, bir şeyler anlatmaya çalışıyordun ama tısladığın için anlamadım. Neyse,hadi saçlarını kuru gtüne kadar uzatırsın inş canısı baayy" diye mesaj atın, bir şeyciğiniz kalmaz.

Ona mi düşmüş sacinizin tasasi. Banada kizili yakistirmiyorlar. Yasli gorunuyormusum. Sacimi kizildan siyaha cevirdigimde herkes boyle demisti. Istisnasiz. Simdi yine kizil yaptim. Kimsede umrumda degil. Aynaya bakinca begeniyormuyum evet. Gerisi cokta lü lü..

Aslında geçen yıllarda saçım uzundu, o zaman da hep kestir kestir derdi.sonra birden küt kestirdim. Şimdi de uzun saçlarımı özlediğimi söyledim. Oradan yorum yaptı.

Evet başka yakın arkadaşına ve ortak arkadaşımızla bunu konuşmuş. Onlar da böyle düşünüyormuş. Böyle düşünen herkese müdahale mi edecekmişim, vs vs. Çok soğudum zaten bir aydır kendisiyle konuşmuyorum ama söyledikleri içime dert oldu. Sürekli aynada boyuma bakıyorum. Fotoğraflara bakıyorum. Çok üzüldüm

Bazi insanlar yorum yaparken inanilmaz acimasizlar ve bundan zevk aliyorlar. Birinin fizigini filan elestirirken hele. Boyle insanlarin sorunlu oldugunu dusunuyorum. O kizdan degil de seni seven, zevkine guvendigin diger arkadaslarindan fikir al bence. O kizla da bir daha konusma, neden diye sorarsa "insan degilsin ondan" de.

1.60 kisa degil, kisa boylu olmak da kusur degil ayrica bodur tavuk her daim pilic. Benim 1.55 bir arkadasim var, saclari hep uzundu, dunya guzeli bir kiz, pesinde her daim bir suru erkek vardir. Shakira da kisa mesela. Kisa olmak bir kusur degil.

Bej ona bana uzun saç yakışır mı diye hiç sormadım ki. Uzun saçı özledim dedim sadece. Neredeyse 2 3 yıldır sürekli sormadığım halde bana saçını kestir diyor. Bu arada bunu bana söyleyen kişi de 1.63 boyunda falan. Ben onun dış görünüşüyle ilgili hiçbir yorum yapmadığım halde sürekli beni inceleyip bana kendi çapında tavsiye vermesi normal mi? Tavsiye isteyene verilir benim bildiğim.

Böyle insanlarla ayda bir de olsa muhattap olmamak en güzelidir. Söylediklerinin içinize bir sonraki sefer dert olmaması için çevrenizde bu tarz insanları barındırmayın ilk etapta. Aynada kendinize bakın. O kişiyle konuşmadan önce nasıl görüyordunuz kendinizi? Siz kendinizi beğendikten sonra o kişinin, onun arkadaşlarının ne dediği hiçte önemli değil.

Öff ezik ve hayatında uğraşacak başka işi olmadığı için onu bunu aşağı çekmeye çalışan insan tipi. Ağzının payını veremiyor musunuz ne zorunluluğunuz var bu kişiye?
Geçen benim hakkımda konuştuğu kızın fotosunu da bana attı geçen. Bak, burnunu yaptırmış nasıl olmuş diye. Ben yorum yapmadım, güzel olmuş güle güle kullansın dedim. Kendisi arkadaşı hakkında, evet güzel olmuş demedi mesela. Sanki özellikle kötü olmuş diyeyim diye attı o fotoğrafı bana

Ben saçımı kestirdim. Kimi arkadasım saçını artık uzat dedi kimisi de kısa daha çok yakısıo fresh duruo dedi. Hiç de bozulmadım. Bunda bozulacak ne var ya. Bence sen takıntı yapıp sonrada laf sokmuşssun. Çok önemli bişey değil bu çünkü senin kararında olan ve istersen değiştirebileceğin bişey. Ağzına yüzüne laf etse anlıycam da. Bunda bu kadar alınmaya moral bozmak ne saçma.. Biri saçı uzun diye birini ne kadar kıskanabilir hiç anlamıyorum. Sen kızın lafında art niyet aramışsın.
Burası kesin.
Ama o da arkadaşlarınla senin kafanın büyüklüğünü falan konusması o da tuhaf.
Ama sen ona önce laf sokmuşssun. Sen niye saçını uzatıosun demek çok saçma. Sen ona fesatsın demeye çalıştığını o anlamış sinirlenmiş.
Ama onun sonraki dedikleri de doğru değil
Bence siz arkadaslık yapmayın
Ama sen de bu kadar ufak şeylere alınmayı bırak. Biri sana saçını uzatma diosa he der geçer bildiğini yaparsın. Bu bu kadar niye önemli anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…