- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
- Konu Sahibi bombycinus
-
Evet özgüvensizim. Boyumla başkaları da dalga geçmişti eskiden.herkesin dedigini her zaman bu sekilde kafaya takar misiniz ?
fikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.Kendinize bir şeyi yakıştırıyorsanız kimseden tasdik beklemenize gerek yok.Lisede falan mısın?
Evet özgüvensizim. Boyumla başkaları da dalga geçmişti eskiden.
Niye bi tasdik bekliyorsunuz ki?
Değişiklik iyidir.
Bir de önemli olan sizin ne istediğiniz ve yakıştırıp/yakıştırmadığınız.
fikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
Tersleyin.Bunu yapamam diyorsanız kesin iletişimi.Sizi kıskanıyor büyük ihtimal.Mesela hangi münasebetle gösteriyor arkadaşlarına?Ya da yorumlarını niye size aktariyor?Bir alay tek hücreli canlı hepsi. Dilli olun azıcık.fikrini sormuyorum ama sürekli bana kısa saç kullanmam gerektiğini söylüyor durduk yere. Sürekli bir eleştiri, kıyafetlerimi ayakkabımı inceler, boyumu posumu, inceler, fotoğraflarımı kendi arkadaşlarına gösterir, onların yorumlarını bana söyler. 20 yaşındayız.
Arkadaşınız fikir verebilir vs ona bir şey demem de. Beni rahatsız eden nokta bu cümleler oldu. Sizin saçınızıi boyunuzu gidip kendi arkadaşlarına mı anlatıp çekiştiriyor? Ben bunu duyduktan sonra oturur bir düşünürüm acaba arkadaşım mı bu kişi diye..herkes, diğer ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları böyle düşünüyormuş, arkamdan böyle söylemişler, (güya). Böyle düşündüğü için ona hesap soramazmışım, Gidip onlara da hesap sormam gerekirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?