- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımefendi öncelikle tutup telefonu karıştırmak için elime almadım ısrarla çaldığı için aileden biriyse önemlidir diye açtım.Ben zaten aa bi mesaj gördüm arkadaşım kötü mu demiyorum. Arkadaşımin son 2 3 aydır sebebini anlayamadığım şekilde birden bire bütün maddi sıkıntıları bitti hatta tarzı tavrı değişti. Tazminat gibi bi durum olsa birikim olsa zaten bilirim. Ve hiç tanımadığım insanlara gelip arkadaşımi kötü anlatıp kendimi tatmin etmem. Doğu da yaşıyoruz otel kültürü yok denecek kadar az. Ayrıca bu konuyu arkadaşımi kotulemek içinde açmadım ona nasıl yardımcı olurum. Nasil sorarım nasıl destek olabilirim.Niye butun mesajlari okuyayim ki. Konuyu okudum yorumladim. Ilave birsey varsa konuyu guncelleseydiniz.
Dediğim gibi zaten kaç aydır tedirgin oluyordum. Yukarıda tazminat almıştır yazan olmuştu. Öyle bir durum olmadı. Zaten 5 ay çalıştı. Çalıştığı dönemde bile sürekli maddi sıkıntı çekti babası yüzünden. Son bir kaç aydır sürekli buluştuğumuzda hesabı ödedi çok direndiğim halde. Kıyafeti değişti. Sürekli iletişim kuruyoruz. Bende birikimin varsa harcama bak dediğimde yok birikim babama ne dayanıyor falan demişti.Mesajı da görünce tedirgin oldum
Evet asla yapmaz dediğim gibi insandi. Ben karakterinde çok değişiklik görmedim. Eskisi gibi. Birbirimize karşı oldukça dürüsttük ama ailesine yalan söylerdi. Sessiz sakin kendi halinde biri daha çoksadece para insana bunları düşündürür mu ?
Karakter olarak nasıl birisi, başkasından duysaniz böyle bir şey inanır mıydınız ? Asla yapmaz diyebilir miydiniz?
Elalemin çantasını karıştırmışsın demişsiniz ama en yakın arkadaşımın telefonu ısrarla çalsa açarım valla ben de, kendisinin de rahatsız olacağını hiiç sanmam keza o da benim telefonuma baksa sorun etmem. Samimi olmadığı biri değil sonuçta kadın en yakın arkadaşım demiş. Geri kalan kısmında yazdıklarınıza katılıyorum.Size ne? Rahatsizsaniz gorusmezsiniz. Elalemin cantasini acip telefonunu karistirmissiniz utanmamissiniz iceriginin ne oldugunu bilmedigin bir mesajla kadinin ahlakina yakistirma yapmissin. Asil ahlaksizlik bir baskasinin ozelini boylesine karistirmaktir. O mesajin devaminda mesela adam 55 yasinda otelde calisiyor demis olabilir. Oteli var demis olabilir. Otelde yasiyor demis olabilir. Belki mesaj atanin bir iliskisi var 55 yasinda biriyle. Isten cikarildiysa tazminat almiatir pasa pasa harciyordur. Colins dediginde zaten gomlek 100 bioemedin 200 lira sanki kalkmis vakkidan 5000 liraya gomlek almista değirmenin suyunu soruyorsunuz.
Yok ben colinsi sadece olayı anlatırken mekanı belirtmek için yazdım. Mesela 3 ay öncesine kadar yeri gelirdi 5 lirası olmazdı.şimdi gittiğimiz her mekanda hesap ödüyor. Her dışarı çıktıgizda sürekli alışveriş yapıyor gibiOlabilir bilemeyiz
Ama bence sorulmaz boyle bir sey. O size kendiliginden anlatmak istese anlatirdi zaten. Bu arada colinsten gomlek almak icin cok paraya gerek yok bence,abartiyor da olabilirsiniz. Baska ne aliyor mesela?
Iyide calan telefonu acmamis ki mesaji okumus. Arkadasim kabindeyken telefonu israrla calsa uzativeririm telefonu yada caliyor bakayim mi derim. Kaldi ki ben arkadasima soyle bi mesaj gelse acaba arkadasim hayat kadinimi diye dusunmem o mesaj ne la derim muhabbetini yaparım.Elalemin çantasını karıştırmışsın demişsiniz ama en yakın arkadaşımın telefonu ısrarla çalsa açarım valla ben de, kendisinin de rahatsız olacağını hiiç sanmam keza o da benim telefonuma baksa sorun etmem. Samimi olmadığı biri değil sonuçta kadın en yakın arkadaşım demiş. Geri kalan kısmında yazdıklarınıza katılıyorum.