- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
- Konu Sahibi cesursincap
belki sen üzülme diyedir yada bebeği küçükken gebe kaldıysa demeye çekinmiştir bence büyütülcek bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadin belki ince dusunmus, uzulebilirsin diye soylememistir.. ne sogumasi kopmasi? bazi insanlarin karsidakinin davranisini yorumlayisi ne ilginc.. neyse ki esin iyi niyetli yaklasmis olaya..Merhaba hanımlar. Bir konuda yorumlariniza ihtiyacım var. Eşimin bir arkadaşı var bizden sonra evlendiler. Kimseye zararı olmayan insanlar. Evlendikten sonra ben de eşiyle arkadaş oldum ve samimiyizdir. Benim iki düşüğüm oldu. Bir kez zorunlu kürtaj oldum. İki kez de histeroskopi oldum. Anlayacağınız bebek yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşın ise 10 aylık bir bebeği var. Malum ramazan olduğu için iftara davet etmişlerdi bizi. Bir baktım x in karnı şiş. Hamile misin diye sordum 7 aylık demesin mi. Ben şok oldum. Neden bu vakte kadar hiç soylemedin dedim. O da cevap olarak Allah sana da nasip etsin dedi. Çok üzüldüm. Hamile olmasına değil ama bunu bizden saklanmalarına. Eşim biz uzulmeyelim diyedir diyor ama böyle birşey ne kadar saklanabilir ki. O günden beri içimde birşeyler koptu. Sogudum onlardan. Siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Bu arada Hamileliğini hiç mi anlamadin diye sorabilirsiniz. 7 ayda sadece 4 kilo almış arkadaş.
kesinlikle doğru tespitBebegi olmayan arkadaslar fazla pimpirikli bu konularda kusura bakmayin millet nerden yaklasacagini sasiriyor soylese soyledi olur, cok bahsediyor olur kirilir soylemese sakladi olur ..millet sizin icinizi ne bilsin yani herseyden nem kapiyorsunuz
Cidden insan denen varlik biyerden sonra cekilmiyor Allah yardim etsin sizede yani
Merhaba hanımlar. Bir konuda yorumlariniza ihtiyacım var. Eşimin bir arkadaşı var bizden sonra evlendiler. Kimseye zararı olmayan insanlar. Evlendikten sonra ben de eşiyle arkadaş oldum ve samimiyizdir. Benim iki düşüğüm oldu. Bir kez zorunlu kürtaj oldum. İki kez de histeroskopi oldum. Anlayacağınız bebek yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşın ise 10 aylık bir bebeği var. Malum ramazan olduğu için iftara davet etmişlerdi bizi. Bir baktım x in karnı şiş. Hamile misin diye sordum 7 aylık demesin mi. Ben şok oldum. Neden bu vakte kadar hiç soylemedin dedim. O da cevap olarak Allah sana da nasip etsin dedi. Çok üzüldüm. Hamile olmasına değil ama bunu bizden saklanmalarına. Eşim biz uzulmeyelim diyedir diyor ama böyle birşey ne kadar saklanabilir ki. O günden beri içimde birşeyler koptu. Sogudum onlardan. Siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Bu arada Hamileliğini hiç mi anlamadin diye sorabilirsiniz. 7 ayda sadece 4 kilo almış arkadaş.
düşünceli kızmış..başka arkadaş olsa abarta abarta anlatır imrendirmek için uğraşır..arkandanda x beni kıskandı der..Merhaba hanımlar. Bir konuda yorumlariniza ihtiyacım var. Eşimin bir arkadaşı var bizden sonra evlendiler. Kimseye zararı olmayan insanlar. Evlendikten sonra ben de eşiyle arkadaş oldum ve samimiyizdir. Benim iki düşüğüm oldu. Bir kez zorunlu kürtaj oldum. İki kez de histeroskopi oldum. Anlayacağınız bebek yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşın ise 10 aylık bir bebeği var. Malum ramazan olduğu için iftara davet etmişlerdi bizi. Bir baktım x in karnı şiş. Hamile misin diye sordum 7 aylık demesin mi. Ben şok oldum. Neden bu vakte kadar hiç soylemedin dedim. O da cevap olarak Allah sana da nasip etsin dedi. Çok üzüldüm. Hamile olmasına değil ama bunu bizden saklanmalarına. Eşim biz uzulmeyelim diyedir diyor ama böyle birşey ne kadar saklanabilir ki. O günden beri içimde birşeyler koptu. Sogudum onlardan. Siz olsaniz ne düşünürdünüz?