- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- Konu Sahibi cesursincap
Arkadaşınızdan soğuyacağınız bir durum yok, sizi üzmek istememiş ya da nispet yapar gibi olmasın istemiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşınızın " Hamile misin?" sorusuna cevabı sadece "Allah sana da nasip etsin." olduysa durumun hoş karşılanacak bir yanı yok. Siz zor günler geçirirken hamileliğini sizinle paylaşmasının sizi üzeceğini düşündüğünü falan söylese, bir açıklama yapsa kabul edilebilir ama böylesi çok kırıcı. Doğum sonrası davranışlarını da gözlemledikten sonra arkadaşlığınız hakkında bir karar verin derim.
Merhaba hanımlar. Bir konuda yorumlariniza ihtiyacım var. Eşimin bir arkadaşı var bizden sonra evlendiler. Kimseye zararı olmayan insanlar. Evlendikten sonra ben de eşiyle arkadaş oldum ve samimiyizdir. Benim iki düşüğüm oldu. Bir kez zorunlu kürtaj oldum. İki kez de histeroskopi oldum. Anlayacağınız bebek yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşın ise 10 aylık bir bebeği var. Malum ramazan olduğu için iftara davet etmişlerdi bizi. Bir baktım x in karnı şiş. Hamile misin diye sordum 7 aylık demesin mi. Ben şok oldum. Neden bu vakte kadar hiç soylemedin dedim. O da cevap olarak Allah sana da nasip etsin dedi. Çok üzüldüm. Hamile olmasına değil ama bunu bizden saklanmalarına. Eşim biz uzulmeyelim diyedir diyor ama böyle birşey ne kadar saklanabilir ki. O günden beri içimde birşeyler koptu. Sogudum onlardan. Siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Bu arada Hamileliğini hiç mi anlamadin diye sorabilirsiniz. 7 ayda sadece 4 kilo almış arkadaş.
aman ya
hamileyim die paylaşsa nisbet yapıyor bana derdiniz.
insanlar ne yapsa yaranamıyor
Canim benim cok uzun degil ama 8 ay ugrastik bebegim olmadi 8 ay boyunca adetten kesilme gibi sikintilar vardi o yuzden cok korkmus ve kafaya takmistim durumu bu sirada yakin arkadaslarimdan ikisi ikinci cocuklarina hamile kaldilar. Hep dua ettim rabbim sen affet kiskanmiyorum ama icim burkulor dedim. Ne man bir hamile haberi alsam agliyordum ama bu fesatliktan degildi. Cok sukur 8 ay onra hamile kaldim. Hemen anneme gittim haberi vermeye Ama 2 yildir tup bebek tedavisi goren teyzem ordaydi o da cok uzuluyordu bu duruma. Onun yaninda gule oynaya ben hamileyim diyemedim sanki onun yarasina tuz basacak misim gibi geldi. Suan kocaman gobusumu gere gere ortada gezmeye bayiliyorum ama teyzeme giderken hep bol seyler giyerim belli olmasun diye ugrasirim sif uzulmesin diye. Cunku kendimden biliyorum insan ne kadar olur mu oyle sey dese de uzuluyor. Arkadaslariniz da sizi uzmek istemedikleri icin soylememislerdir.Merhaba hanımlar. Bir konuda yorumlariniza ihtiyacım var. Eşimin bir arkadaşı var bizden sonra evlendiler. Kimseye zararı olmayan insanlar. Evlendikten sonra ben de eşiyle arkadaş oldum ve samimiyizdir. Benim iki düşüğüm oldu. Bir kez zorunlu kürtaj oldum. İki kez de histeroskopi oldum. Anlayacağınız bebek yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşın ise 10 aylık bir bebeği var. Malum ramazan olduğu için iftara davet etmişlerdi bizi. Bir baktım x in karnı şiş. Hamile misin diye sordum 7 aylık demesin mi. Ben şok oldum. Neden bu vakte kadar hiç soylemedin dedim. O da cevap olarak Allah sana da nasip etsin dedi. Çok üzüldüm. Hamile olmasına değil ama bunu bizden saklanmalarına. Eşim biz uzulmeyelim diyedir diyor ama böyle birşey ne kadar saklanabilir ki. O günden beri içimde birşeyler koptu. Sogudum onlardan. Siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Bu arada Hamileliğini hiç mi anlamadin diye sorabilirsiniz. 7 ayda sadece 4 kilo almış arkadaş.
Ben de söyleyemem, senin durumun ortada, gelipte ha öyle mi bende hamileyim işte diyemem, nispet yapar gibi, amaç tabiki nispet olmaz ama karşı taraf bunu nasıl anlar bilemem
mesela bu kız hamileyim diye mesaj atsa ya da direk yüzüne söylese senin durumundaki biri pekala şöyle de konu açabilirdi: 2 düşük 1 kürtaj yaşadım arkadaşım nispet yapar gibi hamileyim dedi
Öğrenir öğrenmez ilk beni arasın demiyorum ama ben fark etmesem sormasam doğumda ogrenecektik sanırım. Laf arasında söyleyebilirlerdi. En azından eşi eşime söylese o da yeterdi.
Cnm bunda alınacak bişiy yok ,sen üzülme diye soylememişlerdir ,neden işinde bişiyle rkoptuki ,seni düşünmüşler ,ha senin hoşuna gitmemiş bnmde gitmezdi ama soylememesinin baska ne nedeni olabilirkiMerhaba hanımlar. Bir konuda yorumlariniza ihtiyacım var. Eşimin bir arkadaşı var bizden sonra evlendiler. Kimseye zararı olmayan insanlar. Evlendikten sonra ben de eşiyle arkadaş oldum ve samimiyizdir. Benim iki düşüğüm oldu. Bir kez zorunlu kürtaj oldum. İki kez de histeroskopi oldum. Anlayacağınız bebek yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşın ise 10 aylık bir bebeği var. Malum ramazan olduğu için iftara davet etmişlerdi bizi. Bir baktım x in karnı şiş. Hamile misin diye sordum 7 aylık demesin mi. Ben şok oldum. Neden bu vakte kadar hiç soylemedin dedim. O da cevap olarak Allah sana da nasip etsin dedi. Çok üzüldüm. Hamile olmasına değil ama bunu bizden saklanmalarına. Eşim biz uzulmeyelim diyedir diyor ama böyle birşey ne kadar saklanabilir ki. O günden beri içimde birşeyler koptu. Sogudum onlardan. Siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Canim bi art niyet arama seni uzmemek icin soylememislerdir. Benimde bi akrabam var mesela karnim sismeye basladigindan beri pek fazla gorusmuyorum ki beni gorupde cani yanmasin uzulmesin diye.Merhaba hanımlar. Bir konuda yorumlariniza ihtiyacım var. Eşimin bir arkadaşı var bizden sonra evlendiler. Kimseye zararı olmayan insanlar. Evlendikten sonra ben de eşiyle arkadaş oldum ve samimiyizdir. Benim iki düşüğüm oldu. Bir kez zorunlu kürtaj oldum. İki kez de histeroskopi oldum. Anlayacağınız bebek yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşın ise 10 aylık bir bebeği var. Malum ramazan olduğu için iftara davet etmişlerdi bizi. Bir baktım x in karnı şiş. Hamile misin diye sordum 7 aylık demesin mi. Ben şok oldum. Neden bu vakte kadar hiç soylemedin dedim. O da cevap olarak Allah sana da nasip etsin dedi. Çok üzüldüm. Hamile olmasına değil ama bunu bizden saklanmalarına. Eşim biz uzulmeyelim diyedir diyor ama böyle birşey ne kadar saklanabilir ki. O günden beri içimde birşeyler koptu. Sogudum onlardan. Siz olsaniz ne düşünürdünüz?