- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 46
-
- Konu Sahibi cesursincap
Mümkün değil bu kadar ilerlemiş bir hamileliği saklamak. Siz dikkat etmemişsiniz fazla.
Siz zor zamanlar geçirirken baaak ben hamileyim demek istememiştir
Ben de söyleyemezdim sanırım
siz uzulmeyın dıye soylemıs olabılır şöylekı
benım komsum aynı zamanda akrabam , hamıle oldugumu soylemedım...
okadar cok cocuk ıstıyorlar kı cocukları olmadı, ona sevınmek hamıleyım demeye utandım hakkım yokmus gıbı hıssettım, nazar mevzusu falan degıl ...
ogrendı hamıle oldugumu allahım sana da versın cok dua edıyorum kımseyle paylasmadım yanlıs anlama dedım hıc de kırılmadı hatta ıykıde soylememıssın nazar deeger allah korusun ne olcak canım buna kırılır mı hıc ınsan bıseye ıhtıyacın olursa soyle dedı...
anlatabıldım mı
Bebegi olmayan arkadaslar fazla pimpirikli bu konularda kusura bakmayin millet nerden yaklasacagini sasiriyor soylese soyledi olur, cok bahsediyor olur kirilir soylemese sakladi olur ..millet sizin icinizi ne bilsin yani herseyden nem kapiyorsunuz
Cidden insan denen varlik biyerden sonra cekilmiyor Allah yardim etsin sizede yani
üzülme diyedir şimdi ben düşündümMerhaba hanımlar. Bir konuda yorumlariniza ihtiyacım var. Eşimin bir arkadaşı var bizden sonra evlendiler. Kimseye zararı olmayan insanlar. Evlendikten sonra ben de eşiyle arkadaş oldum ve samimiyizdir. Benim iki düşüğüm oldu. Bir kez zorunlu kürtaj oldum. İki kez de histeroskopi oldum. Anlayacağınız bebek yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşın ise 10 aylık bir bebeği var. Malum ramazan olduğu için iftara davet etmişlerdi bizi. Bir baktım x in karnı şiş. Hamile misin diye sordum 7 aylık demesin mi. Ben şok oldum. Neden bu vakte kadar hiç soylemedin dedim. O da cevap olarak Allah sana da nasip etsin dedi. Çok üzüldüm. Hamile olmasına değil ama bunu bizden saklanmalarına. Eşim biz uzulmeyelim diyedir diyor ama böyle birşey ne kadar saklanabilir ki. O günden beri içimde birşeyler koptu. Sogudum onlardan. Siz olsaniz ne düşünürdünüz?
Bu arada Hamileliğini hiç mi anlamadin diye sorabilirsiniz. 7 ayda sadece 4 kilo almış arkadaş.
Elbette anladım. Ama kendimi anlayamıyorum sanırım. Boyle dusunmustur doğru. Ama 7 aydan bahsediyoruz. Ne zamana kadar saklanabilir ki. Doğru olan bizi şaşırtmak yerine bir laf arasinda söyleyebilirlerdi. En azından ben de evlerine bilerek gider ve bana acindigini düşünmezdim.