ederim canım ederim ya böyle kendini bilmezler unutmuş ALLAH VERİR ALLAH ALIR yine de sen bundan sonra asla görüşme ALLAH herkese nasip etsin ama önemli olan hayırlıııııııııııııııııııııııııııııı sağlıklııııııııııııııııııııııııııııı evlatamin inşallah canım dualarınızı beklıorm
zoruma gıden hamılelığını 2 ay sakladı gızlı gızlı doktorara gttiArkadaş değilmiş o boşver, terbiyesizmiş çok
kesinlikleArkadaş değilmiş o boşver, terbiyesizmiş çok
ewet canım ALLAHA havale edıorm kendısını....ederim canım ederim ya böyle kendini bilmezler unutmuş ALLAH VERİR ALLAH ALIR yine de sen bundan sonra asla görüşme ALLAH herkese nasip etsin ama önemli olan hayırlıııııııııııııııııııııııııııııı sağlıklııııııııııııııııııııııııııııı evlat
çatlak ya kaç senelik arkadaşın bu kadın seninzoruma gıden hamılelığını 2 ay sakladı gızlı gızlı doktorara gtti
5 seneçatlak ya kaç senelik arkadaşın bu kadın senin
benim karşı komşum da bana ya bebek istesem bu akşam eşimle beraber olsam o ay hamile kalırım senin neden olmuyor anlayamadım dedi bu da senin arkadaşın türünden yani çok ağladım o akşam ama şimdi araya mesafe koydumçatlak ya kaç senelik arkadaşın bu kadın senin
ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
az da değilmiş anam seni tanımamış mı insan imrenir benim de olur inşallah diye ama arkadaşım hamile diye de nazar olur mu nazardan korkuyorsa bol bol dua etsin ALLAH KORUR ZATEN karnındaki sübyanı5 sene
boswer ne dıyım kı söylenecek söz bulamıyormaz da değilmiş anam seni tanımamış mı insan imrenir benim de olur inşallah diye ama arkadaşım hamile diye de nazar olur mu nazardan korkuyorsa bol bol dua etsin ALLAH KORUR ZATEN karnındaki sübyanı
düşüncenden dolayı seni sildiyse sende onu iyiki silmişsinValla seninki gene Iyiymis. Benim arkadasim farkli siyasi gorusteyiz hamileyim. Cocugumun etrafindada boyle dusunen istemiyorum diye mesaj atti bende igrencsin dedim ve 1 sene oncesine kadar cok iyi anlastigim arkadasimi sildim defterden...
amin inşallah canımÖncelikle arkadaş zannetiğiniz kişi arkadaşınız değilmiş sizin bu ne hastalıklı bir düşüncedir,nasıl bencilliktir.
Sizde canınızı sıkmamaya çalışın umarım en yakın zamanda Rabbim sevindirir sizi
ay bu antikalar da hep hemcinslerimizden çıkıyor ya siyasi düşünceler herkesi kendisini ilgilendirir çeşitlilik elbette olacak her şey de bir olsak robottan farkımız olmaz siyasi görüşümüz bir olmaz ama hayata bakışımız dostluğumuz iyidir anlaşırız anlaşamıyorsak da siyasetten konuşmayız sanki çocukların yanında hep siyaset mi konuşulurmuş hele de kadınlarValla seninki gene Iyiymis. Benim arkadasim farkli siyasi gorusteyiz hamileyim. Cocugumun etrafindada boyle dusunen istemiyorum diye mesaj atti bende igrencsin dedim ve 1 sene oncesine kadar cok iyi anlastigim arkadasimi sildim defterden...
evet evet evetkısı kendınden bılır ısı demekkı arkadasın sana nasıl hased fesat gozle bakıyomus kı senı de oyle sanmıs
kurtulmussun
teşekkürlerkısı kendınden bılır ısı demekkı arkadasın sana nasıl hased fesat gozle bakıyomus kı senı de oyle sanmıs
kurtulmussun