arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Veren de Allah alan da Allah.bunu bilip buna göre hareket edecek dirayet yokmuş arkadaşınız da.bir de çok sevdiğim bir söz vardır. İnsanları tanımaya çalışmayın vakti geldiğinde onlar kendilerini tanıtırlar.Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin size ve isteyen herkese

ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti

emin miisniz? başka bir şey olmasın sonra.bir kere sui zan etmek sizin için pek iyi bir şey değildir hani.bir şeyler ima etmiş olabilir misiniz yanında üzgün mutsuz görünmüş hayırlı olsun bile dememiş olabilir misiniz? gelip buraya konu açmak sizi masum yapmaz

BÖYLE BİRİNİN HAYATINDAN ÇIKMASINI KUTLAMAN GEREK BENCE..

BENİMDE BEŞ YIL ÇOCUĞUM OLMADI ÇEKİNİRDİM ÇOCUK SEVMEYE NAZARI DEĞDİ DİYECEKLER DİYE..

BU DURUM KARŞISINDA NELER HİSSEDEBİLDİĞİNİ BİR AN YAŞADIM SANKİ ..

TERBİYESİZ..

Hadsiz terbiyesiz.....ve daha bi ton laf geldi dilimin ucuna ama susuyorum.....
Bu kara cahile arkadaş bile denmez.
bende düşük yaptım sonrasında en yakın arkadaşım hamile kaldı ilk bana koştu nolucakti ya? Hasetlikmi yapicaktim böyle yuzsuz insanları duydukca ilahi adalet var diyorum sıkma canını sende boş insanların hayatinda yeri yok

asla hatta ben ona dedım çocuk yapın korunuyordu o...

Bende tedavi aşamasındayım, sokakta görüyorum hamileleri, bebekleri allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkese versin diye dua ediyorum içimden geçiyorum. Bu süreçte ikinci çocuğuna hamile kalan arkadaşlarım bile oldu ama Gizleyenini, nazar olur diye korkanını ilk defa duydum ve çok sinirliyim ilk yorumda atamadım sinirimi. sizin yerinizde olsam bitti benim için slm bile verir miyim bilmiyorum

Demek sen ondan önce hamile kalsaydın sana kem gözle bakacaktı hasetlenecekti Allah böyle insanlardan korusun hiç üzülme bu fesat kendi kendine hayatından çıkmış

benim durum biraz farklı ama yine de paylaşmak istedim...bizim iş yerinde ne tesadüftür ki 5 bayan aynı anda hamile kaldık aramız ya hafta ya da 1-2 ay...dolayısıyla aramızdaki tek sohbette gebelikle ilgili mide bulantıları, beslenme, beşik,kıyafet falandı...ama ben aniden 22 haftalıkken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. yaşadığımı bir ben bir Allah bilir kzlar...işe geri döndüğümde onlar hala aynı konuları konuşuyordu ama benim bunları duymaya tahammülüm yoktu çünkü sürekli tuvalatte ağlama krizleri geçiriyordum...kendimi toparlamak için onlardan uzaklaştım sadece selam verip havadan sudan konuşup yanlarından uzaklaşıyorum...ah ah derdi çeken bilir başka kimse bilmez bunu çok iyi anladım...bu konuya gelince hiç kimse sahip olduklarıyla böbürlenmemeli malda mülkte canda Allah'ın...

aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
Şu an içim acıdı nasıl böyle diyebilir ki. Hani sırf senin üzüleceğini bilse onun için uzak dursa anlarım da nazar ne ya, nasıl der bir kadın bunu Rabbim hayırlısıyla sana da tüm isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah.

Kişi kendinden bilirmiş işi demekki o gerçekten fesat bir insanmışki herkeside kendi gibi sanıyor. Senin için daha hayırlı olmuş böyle bir insandan kurtuldun aman boşverrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…