arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

ne akıl fukarası insancıklar var.

ona veren Allah sana vermez mi tövbe tövbe.

sanki emek harcamış,haketmiş.

deneyip vazgeçip,sonrasında çocuk sahibi olan çok insan var çevremde.
ikinci de hemen arkasından geldi çoğunun olmaz diye korunmadıklarından.

ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
senle görüşmeyi kesti tamam..ama bitti mi..dışarda kimseyle görüşmememesi lazım..hatta akrabalarlada görüşmesin.. onların arasındada nazarı değen oloabilir..illa çocuğu olmayan insan olmasına gerek yok nazar değdirmesi için..:anneadayı:hatta eve kapatsın kendini doğurana kadar çıkmasın..eneee belki onu doğurtan doktorda nazarı kuvvetli biriysemee:rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK48: en iyisi evde doğursun hiç dışarı çıkmasın:KK53::KK53::KK53::KK53:

asla hatta ben ona dedım çocuk yapın korunuyordu o...

o zaman hasta deyip geçin.bunları düşüneceğine hayırlı bir evlat olması için dua etmeyi akıl etseydi ne güzel olurdu yazık karnındaki çocuga

Var böyle tuhaf insanlar. Benim 15 yıllık dostum dediğim kişi benim maaşımı sorardı ben söylerdim saf saf. Sonra kendisi işe girdi, maaşını sordum "kusura bakma nazar değer diye kimseye söylemiyorum" dedi. Sonra da arkadaşlığımız bitti zaten. Aldırmayın varlığı yokluğu bir olur bu düşüncedeki insanların.

senle görüşmeyi kesti tamam..ama bitti mi..dışarda kimseyle görüşmememesi lazım..hatta akrabalarlada görüşmesin.. onların arasındada nazarı değen oloabilir..illa çocuğu olmayan insan olmasına gerek yok nazar değdirmesi için..:anneadayı:hatta eve kapatsın kendini doğurana kadar çıkmasın..eneee belki onu doğurtan doktorda nazarı kuvvetli biriysemee:rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK48: en iyisi evde doğursun hiç dışarı çıkmasın:KK53::KK53::KK53::KK53:

en büyük nazarı kendisi ediyor kıt akıllı

Amaaan nazar değip aranız düzelmez inşallah..

En hayırlısı olmuş hayatından çıkması..

Uzulme arkadasim demek ki senin hakiki dostun degilmis. Yaptigi cok ayip. Rabbim sana da hayirli evlat versin insallah..

Cahil dostum olacagina akilli dusmanim olsun diye bi soz var. arkadas dediginiz kisiye bu soz cuk diye oturuyor. Uzuleceginize sevinin bu mantiktaki bi insanla arkadas yada dost kalinmaz.
Rabbim en kisa surede sizede hayirlisi ile hamile kalip bebeginizi sagsalim kucaginiza almayi nasip eder insaALLAH.

Allah'ım daha ne başlıklar okuyacağız merakla bekliyorum :KK57:
Ben olsam görüşmezdim bidaha..

ay gerçekten mi ya ne tuhaf insanlar ya Rabbim sana da versin diyeceğine yuh canım ben de bebek istiyorum RABBİM hayırlısıyla birkaç aya sana inşallah hayırlı bir evlat verir bizleri de müjdelersin burada

Türkiye'ye bu iğrenç zihniyetiyle yetiştireceği bir embesil çomar daha kazandıracağı için tebrik ediyorum buradan kendisini. Salak kadın.

ay gerçekten mi ya ne tuhaf insanlar ya Rabbim sana da versin diyeceğine yuh canım ben de bebek istiyorum RABBİM hayırlısıyla birkaç aya sana inşallah hayırlı bir evlat verir bizleri de müjdelersin burada
amin inşallah canım dualarınızı beklıorm

Cahil dostum olacagina akilli dusmanim olsun diye bi soz var. arkadas dediginiz kisiye bu soz cuk diye oturuyor. Uzuleceginize sevinin bu mantiktaki bi insanla arkadas yada dost kalinmaz.
Rabbim en kisa surede sizede hayirlisi ile hamile kalip bebeginizi sagsalim kucaginiza almayi nasip eder insaALLAH.
amin inşallah canım

X