- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
senle görüşmeyi kesti tamam..ama bitti mi..dışarda kimseyle görüşmememesi lazım..hatta akrabalarlada görüşmesin.. onların arasındada nazarı değen oloabilir..illa çocuğu olmayan insan olmasına gerek yok nazar değdirmesi için..hatta eve kapatsın kendini doğurana kadar çıkmasın..eneee belki onu doğurtan doktorda nazarı kuvvetli biriysemee en iyisi evde doğursun hiç dışarı çıkmasınewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
asla hatta ben ona dedım çocuk yapın korunuyordu o...
ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
senle görüşmeyi kesti tamam..ama bitti mi..dışarda kimseyle görüşmememesi lazım..hatta akrabalarlada görüşmesin.. onların arasındada nazarı değen oloabilir..illa çocuğu olmayan insan olmasına gerek yok nazar değdirmesi için..hatta eve kapatsın kendini doğurana kadar çıkmasın..eneee belki onu doğurtan doktorda nazarı kuvvetli biriysemee en iyisi evde doğursun hiç dışarı çıkmasın
çok yazık. gönlünüzü ferah tutun. rabbim size de nasip etsin inşallah.aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
ay gerçekten mi ya ne tuhaf insanlar ya Rabbim sana da versin diyeceğine yuh canım ben de bebek istiyorum RABBİM hayırlısıyla birkaç aya sana inşallah hayırlı bir evlat verir bizleri de müjdelersin buradaewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
amin inşallah canım dualarınızı beklıormay gerçekten mi ya ne tuhaf insanlar ya Rabbim sana da versin diyeceğine yuh canım ben de bebek istiyorum RABBİM hayırlısıyla birkaç aya sana inşallah hayırlı bir evlat verir bizleri de müjdelersin burada
amin inşallahçok yazık. gönlünüzü ferah tutun. rabbim size de nasip etsin inşallah.
amin inşallah canımCahil dostum olacagina akilli dusmanim olsun diye bi soz var. arkadas dediginiz kisiye bu soz cuk diye oturuyor. Uzuleceginize sevinin bu mantiktaki bi insanla arkadas yada dost kalinmaz.
Rabbim en kisa surede sizede hayirlisi ile hamile kalip bebeginizi sagsalim kucaginiza almayi nasip eder insaALLAH.