arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Gebe kalinca hormonlar tavanyapmis galiba ddoğurunca nasil olur o da ayri mesele. Yazik ya şimdiden acidim çocuğa.

demekki zamanında millete ne kahnemm gözlerle baktıysa, sizi de kendisi gibi sanmıştır. Sallayın!

Ben hem böyle insanlardan hem de böyle fesat dusuncelerinden çok korkuyorum.cevrende olmaması senin yararına çünkü kişi kendinden bilirmis işi derler.

Ayrıca hiç mi Allah korkusu yok Allah vermesin ama kendisi böyle yaparak daha büyük bir acıyla sinanabilir kimin başına ne geleceği belli mi?

Yukarida bir arkadas yorum yapmis...bence nazar degil de sizi uzmemek icin uzaklasti...benim de iki cok yakin arkadasim boyleydi...biri digerinden uzaklasti...ama sadece digeri cocuk konusunda cok hassas oldugu icin uzaklasti..iyi niyetliydi yani..belki de ondandir...

Benim de birkac arkadasim tedavi goruyordu bebis icin.. Ben de hamile kalinca onlarin cok uzulecegini dusunerek cok dikkat etmeye calisiyordum. İlk basta o yuzden mi gorusmeyi kesmistir diye dusundum ama kendi agziyla nazar icin demis.. Yuhh ya.

Canim hic uzulme zaten bu zihniyetteki insanlardan uzak durmakta fayda var. Benimde 2.5 sene olmadi cok sukur ilk hamileligimi geciriyorum, rabbim ol dedimi olur hic uzulme bol bol dua et. Allahim dogru zamani bekliyordur. Insallah tez zamanda hamile haberini alirsin sende

bizim bir arkadaş tam 9 aylıkken doktora gidiyor doktor 2 gün sonra gel dogumun olur diyor.2 gün sonra gidiyor ki çocuğun o iki günde kalbi durmuş ölmüş.
insanlar çocuk sahıbı olunca yatıp kalkıp sükredecek ve dua edecekleri yerde diğer insanları bu sekılde rencide edecek kadar şükürsüzler.
hiçbirşeyin garantisi yok hayatta,ve her şey takdir i ilahı.

millet kendiden sebep çocuk oldu sanıyor halbuki Rabbim ister olur ancak.

arkadaşın seni gerçekten üzmek istemeseydi böyle bir cümle yerine asla hamıle oldugunu söyleyemezdı edebınden.

sakın üzme kendini görgüsüzlük etmiş , sana dua edicem canım sakın stres yapma bu meseleyı

moralını yuksek tut ,inşallah bir gün senin de bebeğin olur....

Boyle biriyle gorusmemek senin hayrina olur belki.

arkadaşından cehalet akıyor... bence ilerde ararsa sen görüşme cahıllerle işin ne cnm

nazar degdırcem dıye dusunme ben de eskıden öyle duısunuyordum hamıle kalınca uzaklaşan bır ıkı arkadasım oldu öyle zoruma gıttı kı anlatamam ama başka bıtanesı hamıle kaldı resmen gözume soktu göbegını aynı ortamda bulunmak zorundaydım cunku mesaı arkadasımdı gıtsın bır an önce dıye az dua etmedım cnm bırak kessın görusmeyı gözune sokmasından ıyıdır

bebek kaybedenlere ya da bebegı olmayanlara çok hassas davranmak lazım ne görusmeyı kesmek lazım ne de gözune sokmak lazım

geçmişi okumadım resmen dıllendırmıs

o kötu nıyetle o çocuk ya hayırsız evlat olur ya da kaybeder sen kendı ıyı nıyetını bılıyorsun ya yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…