arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Allah cocuguyla imtihan etmesin onu. Uzulmeyin Allahin izniyle sizinde bebisiniz olur

dünyada her gün yüzbinlerce doğum yaşanıyor, kendisi bir ilk olmayacak yani.. eh şehzade falan da doğurmayacağına göre çok kasmasına gerek yok.. sakınan göze çöp batar, başkasını kırarak yapılan korumacılığın sonu iyi olmaz..

bak aklıma geldi, benim bir arkadaşım da grubumuzda ilk evlenen olmuştu.. kocasını kıskandığı için bizimle görüşmeyi kesti.. sonra biz de evlendik, tekrar görüşmek için bir hayli koştu peşimizden daha hala da koşuyor.. bu gidişte bir ömür de koşacak gibi.. takmayın bu kadar..

yuhh bide tedaviylemi hamile kaldı, biliyo yani bu işin ne kadar stresli, üzüntülü olduğunu. insanın ne kadar hassas olduğunu. seni anlayabilcek durumdayken, yüzüne nazardan çekiniyorum görüşmeyelim diyo terbiyesiz kadın
doğuncada hiç dışarı çıkarmasın, kimselere göstermesin
gerçek yüzünü görmüşsün hayatından sil gitsin böyle gereksiz birini
Rabbim bizlerede nasip eder inşallah

boşversene tatlım neden üzülüyorsun Allah aşkına? Nazardan korumayı yanlış anlamış arkadas belliki, cahil biriyle arkadas olmaktansa görüşmemen senin hayrına emin ol

aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((

Sizin kuruntunuz sanmıştım. Bu cümlenizi defalarca okudum ; böyle sığ, cahilce, zalimlik dolu düşünenler barındıranlar var mı hayret ettim.

Dışarıya çıkmasın. Eve kapatsın kendisini.

sweet-73 canım benim 2 bebem var istanbuldaysan gel istediğin kadar sev mıncıkla no problem Hele kızımı görsen bayılırsın teyzesi kendini sevdirmeye bayılır Oğlum büyüdü ağır abi olmaya başladı ama zarla zorla sıkıştırıp moncıklıya bilirsin.

Hiç üzme kendini arkadaşın halt etmiş senin üzüntünün üstüne mutlulukmu kuracak yok öle bişeyAllah razı gelmez veren Allah alan Allah,
Sizde bir kez hamile kalmışsınız demekki Rabbim sizin biraz daha sabırlı olmanızı istiyor, gelecektir yavrunuz en hayırlı zamanda Şaşdım kaldım kadına

sende arkadaşlığını kes ..... değmez arkadaşluk etmeye, görüşmeyee. kafaya takmaya .............

Bu kadar fesat düşünceli birisiyle arkadaş olsaniz ne olur ki, üzülmeyin sevinin bence kurtuldugunuz için, rabbim en kisa zamanda anneligi yaşatsin tüm isteyenlere ( bende dahil)

sıkmayın canınızı böyleleri buldumcuk oluyo malesef benim iş yerimde ki arkadaşımda benim olmadığını bildiği için gözüme soka soka bi hal oldu doğurdu geldi hala aynı şimdide süt sağma seanslarına gerile gerile gidiyo ne diyeyim Allah'a havale ettim gitti sonuçta bizim yapabileceğimiz şeyler bi yere kadar gerisi Allaha kalmış.

Yani okuyunca inanın çok üzüldüm. İnsanlar bu kadar acımasız nasıl oluyorlar akıl sır erdiremiyorum
Bence hiç üzülmeyin Allah çok büyük elbette yapılan bu kötülüğe bir cevap verecektir.
Siz arkadaşınızın nasıl biri olduğunu anlamış oldunuz üzülmeyin lütfen.
Herkes kendi yaptığından utansın

Canım benim hiç üzülme boşver. Demekki arkadaşın olmsys layık değilmiş öyle düşün.

Ey Allahım ne Insanlar var ya

Rabbim en kisa zamanda sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. O zaman konuşmaya calisirsa hu seferde sen gorusmek istemediğini söyle ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…