arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Allah çok büyük sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin önemli olan o.Sen bekle ve gör onun göreceği var

Demek ki arkadaşınız değilmiş gerçekten.

İnsan ister istemez üzülür ama iyi tarafından bakın. Bu sayede nasıl bir insan olduğunu anladınız

Rabbim inşallah en kısa zamanda size de o duyguyu tattırır.

Görmemiş buldumcuk böylelerinin yakınında olmaması daha iyi boşverr

Terbiyesiz ya!
Böyle mi koruyacak bebeğini. Tam aksi olur bence. Yine de Allah korusun küçücük bebek.
Ne değişik insanlar var ya.

İnsanlar çeşit çeşit ama bu ayrı bir ÇEŞİTmiş doğrusu. Cehaletin son noktası bu olsa gerek. Böyle bir mantığa ilk defa denk geldim. Her şeyin bir vakti zamanı vardır. Sakın üzülmeyin. Böyle patavatsız bir insan hayatınızda olacağına hiç olmasın daha iyi.Umarım tez zamanda Allah gönlünüze göre verir.

Arkadas degilmis o. En azindan arkasindan uzulmeye deger bi arkadas degilmis. Umarim yakinda saglikli bi bebisin olur :)

Bir de arkadaşının açısından bakıyorum, onu rahatsız edecek birşey yapmış olabilir misiniz ?
Çünkü hamileler fazlasıyla alıngan olabiliyor ama yine de nazardan korkuyorum seninle görüşmeyecem diyecek kadar neden şuursuz oldu ? Onu araştırmak gerek bence.

vallahiii ne enteresan insanlar var yahu

size karşı daha dikkatli olması gerekirken destek olması gerekirken

bide uzak durup aklı sıra bebeğini koruyor

o bence o kötü art düşünceleri ile bebeğini kendinden korsun...

ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti

Canim ici fesatmis nlamis oldun dervisin fikri neyse zikri odur ben gebeyken etrsfimdaki bi cok evlinin nedense tesaduf bebisi olmuodu hepsiyle de gorustum tek yaptiim goze sokmak gibi olmasin die cok bahsetmemekti bebek konusjndAn, lakin nazarmis gozmus duami eder rabbime emanet eder oyle cikardm insan icine ha allahm tum isteyenlere hayirlibsaglikli nasibet nolur derdim hic aklima da bise gelmezdi,

Gwcen aylarda bana da dedi dengesiz bi arkadas esimjn de akrabasi sana soylemicem nazarboncugu nazardan oldu bebegm karnimda dedi o kadar kizdim ki birden hakettigini yasadin belkide bu pis dusuncelerinden deyiverdm ve bitti iliskim kizla, rabbim o gunahsizlari bizin yuzumuzden oldurmez o istemesse yaprak kipirdamazken, kaldi ki cok suclu ariosa fesat kalbine baksin belki de zManinda o da birilerine nazar yapti
Basina geldi onun kafasiyla bazen haddini bildirp siniri cekmeli arkadasim

onu arkadaş yerine koyup buraya konu açmaya bile tenezzül etmezdim..acaba sen üzülme diyemi dedimde direk nazar demiş sana ..yuhhh

Annem ben doğmadan önce 5 tane düşük yapmış. Yakın bir akrabamız annemden saklamış söylemeyin ona inkar edin 5 tane bebek düşürdü gözü değer bana falan demiş. Annem hala konuşmuyor o bayanla. Ki annem öyle kıskanacak edecek biri değildir herkesin kötü düşüncesi kendinden biliyorlar demek ki. 3 kardeşiz biz üçümüz de sağlıklıyiz 4 yıl uğraştıktan sonra doğdum ben. Benden sonra iki kardeşim daha oldu. Üzmeyin kendinizi takılmayın arkadaşınızın yaptığına. İnşallah sizin de bebeğiniz olur

Benim anlamadigim, hamileligi belirginleşene kadar soylemesin kimseye, madem o kadar korkuyor nazardan. Dimi ama... Niye once ilan ediyor sonra boyle yapiyor. Resmen nispet yapmis, asil sen onunla gorusme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…