- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
Eğer eminseniz bu büyük bir terbiyeslizlik. Belki yanlış anlamışsınızdır.ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer eminseniz bu büyük bir terbiyeslizlik. Belki yanlış anlamışsınızdır.ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
Buldumcuk olmuş o..aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
İnsanların içi ne kadar fesat, ne kadar kötü düşüncelerle dolu.aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
ben şok oldum ağladım ((sessiz kaldım o an sen bılırsın dedım benm bı hatamımı gördüm dedın hayr dedı..çocuğu olmayan kadınlardan korkuyorum dedi((sen ne tepki verdin o an
asla hatta ben ona dedım çocuk yapın korunuyordu o...emin miisniz? başka bir şey olmasın sonra.bir kere sui zan etmek sizin için pek iyi bir şey değildir hani.bir şeyler ima etmiş olabilir misiniz yanında üzgün mutsuz görünmüş hayırlı olsun bile dememiş olabilir misiniz? gelip buraya konu açmak sizi masum yapmaz
tedaviyle olmamış mıydı bebekleri?asla hatta ben ona dedım çocuk yapın korunuyordu o...
Kıyamam yaaaa hic takma bosver seninde olur insalllah sabrın sonu selamettiraynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
Şu an içim acıdı nasıl böyle diyebilir ki. Hani sırf senin üzüleceğini bilse onun için uzak dursa anlarım da nazar ne ya, nasıl der bir kadın bunu Rabbim hayırlısıyla sana da tüm isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah.aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti