arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

ahaha buluttan nem kapan arkadaş!!!!
boşver zaten yaramaz öylesi.....
gerçekten çok komik ya ....
nasıl büyütecek o arkadaş çocuğıu merak ettim şimcik...

valla ben arkadaş konusunda seçiciyim ...
ölümüne kankayız modunda az ve öz arkadaşım vardır...
onlarda 21 yıllık ilkokul arkadaşlarım....

ne ayıp şey ozaman eve de kapansınnn dışarı adım atmasın 9 ay boyunca !!!sizde üzlümeiyn en azından arkadaşınızın böyle durumlarda size sırt çevirmiş olduğunu görmüş oldunuz.
hamileliğini 2 ay benden sakladı ağzından kaçırıdı hamılelığını pislik kadın

aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
ay şaka gibi güldüm istemsiz..
ne tuhaf insanlar var
Allah size de evlat versin bir an evvel dilerim, ve hayırlı evlat versin inşallah
böyle sakınır birilerini saçma sapan sebepleriyle üzerse o evlattan ne hayır gelir merak ederim...kimsenin kalbi kırılarak yol alınmaz

Böyle tipler var evet kişi kendı bilirmş herkesı..boşvern bebek gormesıne gıtmeyın kırılırsada belkı nazarm deger maazallah deyın..Benımde basıma benzer bısey geldı..Arkdas nışanlandı resım ıstedm o mutlu gunnde gorememstm atmadı ne nıyetteyse...halbukı benım her ınce ayrıntıyı nısanda merak edıp resm ıstemıstı..Bende guzel bır dokunaklı mesaj attm sıldım kendısını..

Nazar diye kesti ise boş ver hadsizi..

Ama bir de belki sen üzülürsün diye düşünmüştür; onun için uzaklaşmıştır senden. Hani yanında bebekten söz edilip de üzülme diye...

Görümcemin de tüp bebekleri tutunamadı vs. üst komşusunun bebeği olmuş; eşi bildiği halde söylememiş buna; sonra çok kızdı bana niye söylemiyorsun diye oysa adam üzülmesin diye söylememişti bence.

Benim çocuğum var; onun bebek kayıpları sonra oldu ama bir daha çocuğum olsa ne yaparım bilemiyorum; insan nasıl davranacağını bilemiyor bazen.

Geçen komşular ay senin için dua ediyoruz; senin de olsun dediler. Bozuldu ister istemez.

Belki arkadaşın da senin yanında bu konuları konuşunca rahatsız olacağını düşündüğü için uzaktır.

Üzülme sen; takma kafana...

Şimdi okudum açıkça demiş; o zaman görüşme hadsizle.

Kendini bir halt sanmış...

Boyle bi rezalet de ilk defa duydum..hani tam dicektim siz uzulmeyin diye sık sık gorusmeye cekiniyordur , ama direk soylemis nazardan sakiniyorum gorusmeyelim demis, sil onu rehberden .engelle hatta..
en çokda 2 ay hamılelığını sakladı benden gzlı gzlı doktora gtmş..ben doktora tavsıye verrmısın dıye sormuştm bı kere ben hç doktr blmem dedi salak yerıne koydu beni

insanlara ne oluyor ya
ne kadar kötü kalpli ya
boşverin zaten sizin arkadaşlığınıza değer değilmiş
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sizede evlat nasip etsin

en çokda 2 ay hamılelığını sakladı benden gzlı gzlı doktora gtmş..ben doktora tavsıye verrmısın dıye sormuştm bı kere ben hç doktr blmem dedi salak yerıne koydu beni

direk dedi nazar için grşmeyelım dedı pat dıye..yzüme dedı

Bir de yani ben daha doğrusu biz ofis olarak hamile idik. Bizden önce bir arkadaş düşük yaptı; benden sonra hamile olan da düşük yaptı.

Biz o insanlarla görüşmeyelim mi?

Tamam yanlarında ilk başlarda bebekten söz etmedik vs ama zaten görünüyor; nereye saklıycan.

Bu arada ikisinin de şimdi bebekleri var; üzülmeyin.

Tüp bebek yıpratıcı bir süreç ama benim oğlum da tüp bebek; çoğunluk bunları söylemiyor; siz genelde başarısız olanlar ile karşılaşıp daha sıkıntıya giriyorsunuz. Sakin olun huzurlu olun sizin de olur kısmetse...

direk dedi nazar için grşmeyelım dedı pat dıye..yzüme dedı

Sonra gördüm yazmışsın; ben ilk konuya cevabı yazmıştım; boş ver sen, kendi demek ki haset aynı konumda o olsa nazar edecekmiş; erken kurtulmuşsun terbiyesizden.

Hadi aklından geçirdin; yüzüne niye söylüyor; görüşmeyi azaltırsın olur biter yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…