Allah akıl fikir versinewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
hamileliğini 2 ay benden sakladı ağzından kaçırıdı hamılelığını pislik kadınne ayıp şey ozaman eve de kapansınnn dışarı adım atmasın 9 ay boyunca !!!sizde üzlümeiyn en azından arkadaşınızın böyle durumlarda size sırt çevirmiş olduğunu görmüş oldunuz.
ay şaka gibi güldüm istemsiz..aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
2 ay hamılelığini benden sakladıAllah ondan alır size verirse görür o gününü.Allahın sopası yok.Birşeyleri vesile ediyor hep
teşekkür ederim canmÜzülme canım nasipse seninde olur:)
en çokda 2 ay hamılelığını sakladı benden gzlı gzlı doktora gtmş..ben doktora tavsıye verrmısın dıye sormuştm bı kere ben hç doktr blmem dedi salak yerıne koydu beniBoyle bi rezalet de ilk defa duydum..hani tam dicektim siz uzulmeyin diye sık sık gorusmeye cekiniyordur , ama direk soylemis nazardan sakiniyorum gorusmeyelim demis, sil onu rehberden .engelle hatta..
direk dedi nazar için grşmeyelım dedı pat dıye..yzüme dedıNazar diye kesti ise boş ver hadsizi..
Ama bir de belki sen üzülürsün diye düşünmüştür; onun için uzaklaşmıştır senden. Hani yanında bebekten söz edilip de üzülme diye...
Görümcemin de tüp bebekleri tutunamadı vs. üst komşusunun bebeği olmuş; eşi bildiği halde söylememiş buna; sonra çok kızdı bana niye söylemiyorsun diye oysa adam üzülmesin diye söylememişti bence.
Benim çocuğum var; onun bebek kayıpları sonra oldu ama bir daha çocuğum olsa ne yaparım bilemiyorum; insan nasıl davranacağını bilemiyor bazen.
Geçen komşular ay senin için dua ediyoruz; senin de olsun dediler. Bozuldu ister istemez.
Belki arkadaşın da senin yanında bu konuları konuşunca rahatsız olacağını düşündüğü için uzaktır.
Üzülme sen; takma kafana...
Şimdi okudum açıkça demiş; o zaman görüşme hadsizle.
Kendini bir halt sanmış...
direk dedi nazar için grşmeyelım dedı pat dıye..yzüme dedı