arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Canım esas konunun altına edit giripfotoyu atarsan kaos olmaz byle sazan avı gıbı oluyor Allah analı babalı buyutsun cok tatlı evladın var maşallah

ohh çok şükür çok sevindim
Allah ım analı babalı büyütsün :)
hamile olduğunuzu duyunca aradı mı tebrik etti mi peki o şahıs

eğer onu da yapmadıysa aşırı kıskanmış bence sizi
Asla kendisi hamile kaldigi an gorusmeyi kesti .ben hamile kalinca beni engelledi her yerden

Asla kendisi hamile kaldigi an gorusmeyi kesti .ben hamile kalinca beni engelledi her yerden
önceden de kıskanıyormuş sizi
hamile kalarak da ezmeye çalışmış sanki
sizin de olunca kıskanmış demek ki
yazııııık ezecek bişeyi kalmamış

boşverin ne olduğunu gördünüz böylelikle

çok tatlı bebişiniz maşallah 41 kere :)

Allah sağlıklı, hayırlı, analı babalı büyütsün inşallah. Pek tatlı kızın, Allah'ım kötülüklerden esirgesin..
O arkadaş bozuntusu da kıskançlıktan kendini yesin dursun..

aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
Oha bende siz alınganlık mı yapıyorsunuz diyecektim tam. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Boşverin böyle insanların içinde gizli gizli kötülük yatar siz farkedrmemişsiniz bu güne kadar o kendini belki etmiş silin hayatınızdan.

Eski konu tuzağına düşmüşüm :)

Ama çok sevindim. Sağlıkla büyütün çocuğunuzu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah analı babalı mutlu huzurlu sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ne kadar hastalıklı insanlar var, resmen kıskançlıktan gözleri kör olmuş

Çok sevindim hamile olmana . Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasib etsin Can'ım benim

ah ahh benim arkadaşımda 4 ay beni aramadı eşime dedim bak bu hamile eminim eşim dedi sende amma abartıyorsun sonra aradı açar açmaz ilk sorum hamilesin di mi dedim sen üzülme diye arayamadım dedi amaaann ne diyeyim ki

Ya maşallah güzelliğe bak.Allah sağlıklı uzun ömür versin o kiraz dudaklar hep gülsün inşallah. Konunuzun başını okuyunca kahrolmuştum ama Rabbim inşallah bebek isteyen herkese nasip etsin. Resmen ben çok tatlıyım anne sana yeterim kimse lazım değil diyo :) Hiç üzülmeyin gelmezse gelmesin psikopat hayatınızdan çıktığı ne iyi olmuş

Canim benim uzme kendini ya. Bosver. Rabbim hayirlisiyla sanada 1 evlat verir insallah. Benim ablaminda olmuyordu bebegi yumurtaliklari yoktu. Allah nasip etti ikizleri var simdi. Ayrica o arkadas degilmis zaten.

@sweet-73 dua et bana canım şubatta ilk aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım 3 yıl oldu ve hiç hamilelik yaşamadım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarım olur benim de tüm isteyenlerin yanında inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…