- 27 Nisan 2012
- 15.166
- 17.796
ohh çok şükür çok sevindimSonunda bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım ama ne aradı ne sordu
Asla kendisi hamile kaldigi an gorusmeyi kesti .ben hamile kalinca beni engelledi her yerdenohh çok şükür çok sevindim
Allah ım analı babalı büyütsün :)
hamile olduğunuzu duyunca aradı mı tebrik etti mi peki o şahıs
eğer onu da yapmadıysa aşırı kıskanmış bence sizi
önceden de kıskanıyormuş siziAsla kendisi hamile kaldigi an gorusmeyi kesti .ben hamile kalinca beni engelledi her yerden
Amiiinİnşallah canım seninde böyle tatlı bi kuzun olur Allah'm olmayanlara da versin
Tesekkurler teyzesi:)önceden de kıskanıyormuş sizi
hamile kalarak da ezmeye çalışmış sanki
sizin de olunca kıskanmış demek ki
yazııııık ezecek bişeyi kalmamış
boşverin ne olduğunu gördünüz böylelikle
çok tatlı bebişiniz maşallah 41 kere :)
Tesekkurler teyzesi:)Maşallah kızına yaaaa
Eski konu o yuzden cnm :) teşekkürler teyzesi:)Canım esas konunun altına edit giripfotoyu atarsan kaos olmaz byle sazan avı gıbı oluyorAllah analı babalı buyutsun cok tatlı evladın var maşallah
Oha bende siz alınganlık mı yapıyorsunuz diyecektim tam. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Boşverin böyle insanların içinde gizli gizli kötülük yatar siz farkedrmemişsiniz bu güne kadar o kendini belki etmiş silin hayatınızdan.aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
41 kere maşallah yaa:) gözleri çekik çekik benim için bolca ye ısır kuzucunu annesi:)Eki Görüntüle 1887646 kızım burada anneler :)
Ya maşallah güzelliğe bak.Allah sağlıklı uzun ömür versin o kiraz dudaklar hep gülsün inşallah. Konunuzun başını okuyunca kahrolmuştum ama Rabbim inşallah bebek isteyen herkese nasip etsin. Resmen ben çok tatlıyım anne sana yeterim kimse lazım değil diyo :) Hiç üzülmeyin gelmezse gelmesin psikopatEki Görüntüle 1887646 kızım burada anneler :)