arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

zavallı Allah kimseyi o duruma düşürmesin yarabbim övünecek tek şeyi doğurganlığı
:) aaa hemen olurmuş üstüne basa basa diğer başka komşuma anlattım yok ya çok ayıp demez heralde dedi gitti konusunu açtı o da hamileydi bir de işte yaa ben aşırı doğurganım azıcık bile bir şey olsa hamile kalırım yok yok çok doğurganım diyip durmuş bana da ya komşu haklıymışsın dedi aman kendi kendine konuşsun bakalım evlatlar hayırlı olacak mı hani bunu diyen de beş vakit namaz kılıp Kuran okuyan birisi ALLAH verir diyen yok

ben komşularla az takılıyorum bu kadar vıcık değilim çok rahat..

ben komşularla az takılıyorum bu kadar vıcık değilim çok rahat..
benim de anlarada kimsem yok bir konuşmaya ara sıra çay içmeye arkadaş gibi görüyordum onu yoksa ben de ders çalışıyorum evden dışarı bile çıkmam otururum kendi kendime ama o iyi niyeti de süistimal etti

İyi ya işte gördün arkadaşının yüzünü. Yarın öbür gün doğurur da görüşmek isterse gelmiyim tatlım maazallah ben de bi göz var dillere destan der lafı korsun.

daha neler ay ben şok!! Sizinle bir daha iletişime geçmeye çalışırsa muhakkak ağzının payını verin.. Sizin acınızı desmesı ne demek..

Ne alaka anlamadım çevresinde çocuğu olmayan tek arkadaşı sen misin diğer arkadaşlarının hep çocuğumu var da onlarla görüşüyor bir senle görüşmüyor o zaman çocuğu olmayan herkesle nazar değdirirler diye görüşmezse arkadaşı kalmaz etrafında başkaca bir sorun olmasın sordunuz mu neden böylesin diye kendi kafanızda öyle kurmuş olabilirsiniz. Çok saçma çünkü.

Sonunda bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım ama ne aradı ne sordu

Sen ona hala arkadasmi diosun o sana yabanci olmus seni cekemio yol ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…