- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
çok üzülüorm((tüp bebek yaptım düşük oldu o da hamıle kaldı ve çook soğuk davrandı görşmeyi kesti
Maşallah ya çok tatlı inşallah benmde böyle şeker bi kızım olur:-(Eki Görüntüle 1887646 kızım burada anneler :)
İnşallah canım seninde böyle tatlı bi kuzun olur Allah'm olmayanlara da versinMaşallah ya çok tatlı inşallah benmde böyle şeker bi kızım olur:-(
Ben diyemem ki daha beni aramadi uzun zamandır 1 sene oluyordilerim Allahtan arkadaşının çok sağlıklı bir bebeği olur ve sana gelir görüşelim diye sen de senin nazarından çocuğum olmuyor görüşmeyelim dersin de için soğur..
de bunu bak benim için yok diyemiosan o arkadaşının adını ver doğumdan sonra yolayım.. bu ne çirkin bir kadındır böyle..
ooo konuyu kim hortlatmış bilmiorm ama konu tee mayıs 2015te açılmış üstüne senin bebişin bile olmuş.Ben diyemem ki daha beni aramadi uzun zamandır 1 sene oluyor
Kızlar sonunda bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım ve o arkadaş daha görmeye bile gelmedi
Bak gordunmu ilahi adalet iste yaradana kurban:)seninde oldu rabbim sana da verdi cok sukur allah anali babali saglikli huzurlu buyutsun insallah canimBen diyemem ki daha beni aramadi uzun zamandır 1 sene oluyor
Insallah canim amin.Ama aramadi beni ya hayırlı olsun bile demediBak gordunmu ilahi adalet iste yaradana kurban:)seninde oldu rabbim sana da verdi cok sukur allah anali babali saglikli huzurlu buyutsun insallah canim
Bebegim olunca konuyu acmak istedim fotoğrafini koymak istedim kiziminooo konuyu kim hortlatmış bilmiorm ama konu tee mayıs 2015te açılmış üstüne senin bebişin bile olmuş.
allahım analı babalı büyütsün çok da tatlı bi bebişin var sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
arkadaşını da boşver allahından bulsun..
Insallah :)Çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısı ile inşallah.
Amannn yaa guzelim cok lazimdi sanki..bosver aramasin hem uzak.olmasi daha iyi biliyorsmusun bu tarz arkadaslarin?sen yuvana evladina bak:)sahsen ici fesat hayirsiz arkadaslarim olacagina,yanliz kalmayi tercih ederim..Ama aramadi beni ya hayırlı olsun bile demedi
Dogru ama insanlari da taniyamaz oldumAmannn yaa guzelim cok lazimdi sanki..bosver aramasin hem uzak.olmasi daha iyi biliyorsmusun bu tarz arkadaslarin?sen yuvana evladina bak:)sahsen ici fesat hayirsiz arkadaslarim olacagina,yanliz kalmayi tercih ederim..
Aminn canim cok şükürNe tatlı bebek bahtı açık olsun. Hayırlı insan hayırlı evlat olsun. Huzurlu mutlu büyüsün inşallah. Sevincini paylaştım. Verene hamdolsun.
Galiba :)sweet-73 sen tibet topiğindeydin ...yalnış hatırlamıyorum dimi