arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti

ve sen de böyle bir insan için üzülüp bunu buraya yazdın, ömür boyu yüzüne bakmaman gerektiğini söylemeye hacet yoktur sanırım. Çocuğu veren Allahtır. o arkadaşım dediğin mahluk ne kadar bencil ve kıskanç biri olduğunu böylece koymuş ortaya çünkü ; kişi kendinden bilirmiş işi :).

@sweet-73 dua et bana canım şubatta ilk aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım 3 yıl oldu ve hiç hamilelik yaşamadım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarım olur benim de tüm isteyenlerin yanında inşallah amin
amin insallah rabbim en kisa zamanda saglikli ve hayirli bi evlat nasip etsin

Tevbe yaaa hu ona karnındakini kim vermiş ki buyukleniyo Allah esirgesin evlatlarimiz emanet hepten bizim değillerki verenin maalesef canımızı alacağı günde var
O arkadaşında ne biraz tevekkül ne tefekkür varmış Hayır gelmez ser ederdi iyiki böyle olmuş de boşver
Belki daha zamanı değil belki mevlam öyle gelmesi gerektiği bir anda gönderecek ki yavrunu kucağına çok şükür diyeceksin bu olanlarda gülümseyip geçtiğin tecrübelerin olacak

Tevbe yaaa hu ona karnındakini kim vermiş ki buyukleniyo Allah esirgesin evlatlarimiz emanet hepten bizim değillerki verenin maalesef canımızı alacağı günde var
O arkadaşında ne biraz tevekkül ne tefekkür varmış Hayır gelmez ser ederdi iyiki böyle olmuş de boşver
Belki daha zamanı değil belki mevlam öyle gelmesi gerektiği bir anda gönderecek ki yavrunu kucağına çok şükür diyeceksin bu olanlarda gülümseyip geçtiğin tecrübelerin olacak
yavrumu kucagima aldim teyzesi:)cok tesekkur ederim

Bende yorum yapmışım önceden. Ne yazdığımı bulamadım ama. Üzülme benimde olmuyor yapmışımdır muhtemelen. Ahanda benim bıdık ta kucağımda. Allah olmayanlara nasip etsin.
amin cnm seninde kucagina almana cok sevindim Allah anali babali buyutsun

IMG_20170128_154347.jpg
kizimin son hali masallah deyin teyzeler:)

Bu eski bir konumuydu :dondurma::oops::confused:neyse hayirla. Sonuçlanmış çok şükür Rabbim sana bagislasin ins

Maasallah barekallah subhanallah :KK9::KK36:ismi nedir ismiyle büyüsün ne kadarlik oldunuz

X