arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

çok üzülüorm:KK43:((tüp bebek yaptım düşük oldu o da hamıle kaldı ve çook soğuk davrandı görşmeyi kesti

dilerim Allahtan arkadaşının çok sağlıklı bir bebeği olur ve sana gelir görüşelim diye sen de senin nazarından çocuğum olmuyor görüşmeyelim dersin de için soğur..
de bunu bak benim için yok diyemiosan o arkadaşının adını ver doğumdan sonra yolayım.. bu ne çirkin bir kadındır böyle..

IMG-20160919-WA0001.jpg

dilerim Allahtan arkadaşının çok sağlıklı bir bebeği olur ve sana gelir görüşelim diye sen de senin nazarından çocuğum olmuyor görüşmeyelim dersin de için soğur..
de bunu bak benim için yok diyemiosan o arkadaşının adını ver doğumdan sonra yolayım.. bu ne çirkin bir kadındır böyle..
Ben diyemem ki daha beni aramadi uzun zamandır 1 sene oluyor

Ben diyemem ki daha beni aramadi uzun zamandır 1 sene oluyor
ooo konuyu kim hortlatmış bilmiorm ama konu tee mayıs 2015te açılmış üstüne senin bebişin bile olmuş.
allahım analı babalı büyütsün çok da tatlı bi bebişin var sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
arkadaşını da boşver allahından bulsun..

ooo konuyu kim hortlatmış bilmiorm ama konu tee mayıs 2015te açılmış üstüne senin bebişin bile olmuş.
allahım analı babalı büyütsün çok da tatlı bi bebişin var sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
arkadaşını da boşver allahından bulsun..
Bebegim olunca konuyu acmak istedim fotoğrafini koymak istedim kizimin

çok üzüldüm canım ya nasıl kötü niyetli insanlar var ama çok sevdiğim bir söz var hayata ne verirsen karşılığında onu alırsın sen sabret iyi ol bence o yaptığı davranışın karşılığını alacaktır kalp kırmak kadar kötü bir şey yok bu dünyada

Ne tatlı bebek bahtı açık olsun. Hayırlı insan hayırlı evlat olsun. Huzurlu mutlu büyüsün inşallah. Sevincini paylaştım. Verene hamdolsun.

Aman Ya Rabbim daha neler duyacam fesat bırıymış demek o sana fesatlanarak bakıyrmuş senı de oyle sanmış kurtuldugyn ıyı olmuş ,olmadıgı daha faydalıdır emın ol

Bende inanamiyorum 1 seneden fazla oldu konusmuyor beni de engelledi çocuğum olduktan sonra

X