arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Banada dedi sen şimdi üzülürsün çocuğun olmuyor sonuçta gelmeni istemem dedi yüzüme pat diye
tamam yaa salla gitsin gerçekten ben gülüyorum durumlarına napayım ben de sokmuyorum bazı insanları evime.... tatile erdeğe kv. yalıpına 3 günlüğüne gidi canııııımm tatile giiyoreuzbiz diyen birine ne yapayım ben yani... biz senle görüşmediğimizden beri bilmem kaç kere şehirdışındaydım ben mi diyeyim ???? senin de vardır bu tip şeyler haatında... takma bu kadar kafana sen de deki biz şu anda çocuk düşünmüyoruz zaetn gezeceğiz falan de yaaa kafana da takma.... ünlü ve benim de çooookkk sevidğim bir sanatçımızın 3. evliliğinde 4o küsüründe hamile kadığı bu dünya da biz futbol yakımı kurarız inşaallah bebeğim...

herkes dünya etrafında dönüyor zannediyor herkes kendini prenses sanıyor vehalsıl salla görüşmezsin olur biter mühüm olan evlat sahibi olmak değil.... mühim olan hayırlı sağlıklı evlat ....

Hepinize çok teşekkür ederim darısı isteyenlere inşallah. En kısa zamanda anne olmak isteyenler insallah dileklerine kavusurlar

terbiyesiz bunlar kendini bir şey sanıyor ya gelme nasıl der sanki çocuğunu elinden alacaklar böylelerine o kadar kızıyorum ki ALLAH BÜYÜKTÜR ALLAH VERİR ALLAH ALIR VEREN RABBİM HAYIRLISIYLA BİZİ DE SEVİNDİRSİN İNŞ AMİN

Hamile kalmana ne kadar sevindim bilemezsin. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin, isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın.

KESİNLİKLE HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN NASİP ETSİN MEVLAM BİZE İSTEYEN HERKESE HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR ALLAH

Hamile kalmana ne kadar sevindim bilemezsin. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin, isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın.
hamişler bizlere de dua edin benim de bu ay 21. ayım olacak bebek istememim

yani çok iyi bir kız ama işte oluyor böyle.... aramızda uçurumlar sosyol kültürel olarak yalan yok... salladım ben de zaten ama o kadar çok yemek yapmıştım ki hala buzluğum onlarla dolu

yani çok iyi bir kız ama işte oluyor böyle.... aramızda uçurumlar sosyol kültürel olarak yalan yok... salladım ben de zaten ama o kadar çok yemek yapmıştım ki hala buzluğum onlarla dolu
benim de komşum var burada geldiğinde kaynanasının huysuzluğundan köyünden gelmiş benim de borçlarım var maddi olarak rahat değilim ama birçok iyiliğim dokundu elimden geldiğini yaptım çok çok memnun kaldı bebek istediğimi de biliyor geçen sene ağlayarak gittim evine hani dertleşeyim diye günüm geçti yine ama adet oldum sonra ya anlamıyorum ben çok doğurganım bu akşam eşimle yapsak kesin kesin hamileyim senin neden olmuyor bilemedim ay aman aman hamile kalmaktan korkuyorum ben dedi bana 2 evladı var onun da işte hadi bakalım ne yaparsın o günden sonra araya koydum mesafeyi böyle daha iyi öyle bir kendilerine güveniyorlar ki sırf doğurdukları için iyiliklerini çöpe atıyorlar

Benim 2 seneyi geçmişti. Kesinlikle sabırlı olmalısın. Dua ediyorum, zaten dualar olmasa...
2 seneyi geçtikten sonra kendiliğinden mi hamile kaldın canım bilmiyorum ya benim de bir hafta var adetime hiçbir belirti yok şimdi ama umutla beklemedeyim

2 seneyi geçtikten sonra kendiliğinden mi hamile kaldın canım bilmiyorum ya benim de bir hafta var adetime hiçbir belirti yok şimdi ama umutla beklemedeyim

Tüp bebek tedavisine başlamıştık. Doktor rahim filmi istedi ve ondan sonra kendiliğimden bir buçuk ay sonra hamile kaldım. Tabii eşim proxeed plus da kullanıyordu destek olarak. Rahim filminin etkisi de olabilir.

neden insanalr kendilerini çocuk doğurmak üstünden tanımlıyorlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…