- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
zavallı Allah kimseyi o duruma düşürmesin yarabbim övünecek tek şeyi doğurganlığıbilemedim gerçekten de ya ben ağlarken o kendi doğurganlığını anlatıyordu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zavallı Allah kimseyi o duruma düşürmesin yarabbim övünecek tek şeyi doğurganlığıbilemedim gerçekten de ya ben ağlarken o kendi doğurganlığını anlatıyordu
Çok teşekkür ederim cnm.Allah olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin.Hamile kalmana ne kadar sevindim bilemezsin. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin, isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın.
:) aaa hemen olurmuş üstüne basa basa diğer başka komşuma anlattım yok ya çok ayıp demez heralde dedi gitti konusunu açtı o da hamileydi bir de işte yaa ben aşırı doğurganım azıcık bile bir şey olsa hamile kalırım yok yok çok doğurganım diyip durmuş bana da ya komşu haklıymışsın dedi aman kendi kendine konuşsun bakalım evlatlar hayırlı olacak mı hani bunu diyen de beş vakit namaz kılıp Kuran okuyan birisi ALLAH verir diyen yokzavallı Allah kimseyi o duruma düşürmesin yarabbim övünecek tek şeyi doğurganlığı
ben komşularla az takılıyorum bu kadar vıcık değilim çok rahat..:) aaa hemen olurmuş üstüne basa basa diğer başka komşuma anlattım yok ya çok ayıp demez heralde dedi gitti konusunu açtı o da hamileydi bir de işte yaa ben aşırı doğurganım azıcık bile bir şey olsa hamile kalırım yok yok çok doğurganım diyip durmuş bana da ya komşu haklıymışsın dedi aman kendi kendine konuşsun bakalım evlatlar hayırlı olacak mı hani bunu diyen de beş vakit namaz kılıp Kuran okuyan birisi ALLAH verir diyen yok
benim de anlarada kimsem yok bir konuşmaya ara sıra çay içmeye arkadaş gibi görüyordum onu yoksa ben de ders çalışıyorum evden dışarı bile çıkmam otururum kendi kendime ama o iyi niyeti de süistimal ettiben komşularla az takılıyorum bu kadar vıcık değilim çok rahat..
Çok teşekkür ederim Allah olmayanlara da nasip etsin inşaallahKonuyu hatırladım, hamile kalmanıza da çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah bağışlasın bebeğinizi.Sonunda bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım ama ne aradı ne sordu