arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar .kendiliğinden hamile kaldım hatta tup bebek merkezlerini araştırırken hamile kaldım. O arkadaş zamanında beni çok üzmüstü.ağlayarak bu konuyu açmıştım hatırlarsaniz.o arkadaş daha bana hayırlı olsun bile demedi

Vay be zaman ne çabuk geçmiş ... hamile olacak miyim diye konu açmıştım halbuki.hersey mucize Allahol derse oluyor kızlar bu iş sabır işi ...İnşallah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder Allahim

Vay be zaman ne çabuk geçmiş ... hamile olacak miyim diye konu açmıştım halbuki.hersey mucize Allahol derse oluyor kızlar bu iş sabır işi ...İnşallah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder Allahim
Ayy cok sevindim canım Rabbim kucağına almayida nasip etsin olmayanlarada versin banada versin :))

Yaptığı çok ayıpmış çok... Bak kalbin temizmiş ki sen tüp bebekten medet umarken Allah sana kendiliğinden vermiş, doğal yoldan... İnşallah sağlıkla doğar, vatana millete hayırlı evlat olur En Büyük TÜRKİYE:nazar: :emir_bebek:
Sağlıklı ve uzun ömürlü olsun....

Amin insallah en kisa zamanda sizede sağlıklı evlatlar verir rabbim.
dua et canım çok isterim dua etmeni tüm hamişlerin bakalım bu ay beklemedeyim nasıl belirtiler oldu sende bugün karnıma sanki bir şey battı tam bir anda böyle hiç olmazdı acaba hamilemiyim dedim bir an :)

bu konu hep aklımdaydı hamile olunca merak edip yeniden konuyu alevlendirdim :) ahh o arkadaşın kıskanmıştır sen de onunla konuşma sanıyor ki ALLAH bir ona veriyor

dua et canım çok isterim dua etmeni tüm hamişlerin bakalım bu ay beklemedeyim nasıl belirtiler oldu sende bugün karnıma sanki bir şey battı tam bir anda böyle hiç olmazdı acaba hamilemiyim dedim bir an :)
Kiz biz koca ayda 3 kere mi ne ilişki oldu yani imkansız dedim ne zaman adetim bi 10 gün geçti ozaman öğrendim ilk haftalarda bi belirti olmadı bende ...sonraları midem bulandi

Kiz biz koca ayda 3 kere mi ne ilişki oldu yani imkansız dedim ne zaman adetim bi 10 gün geçti ozaman öğrendim ilk haftalarda bi belirti olmadı bende ...sonraları midem bulandi
hadi ya ...
kafaya takmayınca oluyor desene canım ya bilemedim nasıl düşüneceğimi ya

X