Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi o arkadaşınla konuşuyor musun canım ? bak ALLAH seni de sevimdirdi darısı hayırlısıyla bizlere yani isteyenlere de inş amin
Ben de merak ettim görusuyor musunuz? Allah hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Yine tuplemi hamile kaldin canim?çok üzülüorm((tüp bebek yaptım düşük oldu o da hamıle kaldı ve çook soğuk davrandı görşmeyi kesti
Amin insallah en kisa zamanda sizede sağlıklı evlatlar verir rabbim.şimdi o arkadaşınla konuşuyor musun canım ? bak ALLAH seni de sevimdirdi darısı hayırlısıyla bizlere yani isteyenlere de inş amin
Amin insallah çok teşekkür ederim hepinize arkadaslar
Ayy cok sevindim canım Rabbim kucağına almayida nasip etsin olmayanlarada versin banada versin :))Vay be zaman ne çabuk geçmiş ... hamile olacak miyim diye konu açmıştım halbuki.hersey mucize Allahol derse oluyor kızlar bu iş sabır işi ...İnşallah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder Allahim
Amin cnm Allah herkese nasip etsin .olmayanlara da Çifter Çifter versin insallahhhhhhhh. ..Ayy cok sevindim canım Rabbim kucağına almayida nasip etsin olmayanlarada versin banada versin :))
töbe töbeewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
Amin cnm Allah olmayanlara da Çifter Çifter versin inşallahYaptığı çok ayıpmış çok... Bak kalbin temizmiş ki sen tüp bebekten medet umarken Allah sana kendiliğinden vermiş, doğal yoldan... İnşallah sağlıkla doğar, vatana millete hayırlı evlat olur
Sağlıklı ve uzun ömürlü olsun....
Amin kızlar çok teşekkür ederim Allah olmayanlara da nasip etsinhayirli olsun sende hamileymissin..saglicakla kucagina almani dilerim
dua et canım çok isterim dua etmeni tüm hamişlerin bakalım bu ay beklemedeyim nasıl belirtiler oldu sende bugün karnıma sanki bir şey battı tam bir anda böyle hiç olmazdı acaba hamilemiyim dedim bir an :)Amin insallah en kisa zamanda sizede sağlıklı evlatlar verir rabbim.
Kiz biz koca ayda 3 kere mi ne ilişki oldu yani imkansız dedim ne zaman adetim bi 10 gün geçti ozaman öğrendim ilk haftalarda bi belirti olmadı bende ...sonraları midem bulandidua et canım çok isterim dua etmeni tüm hamişlerin bakalım bu ay beklemedeyim nasıl belirtiler oldu sende bugün karnıma sanki bir şey battı tam bir anda böyle hiç olmazdı acaba hamilemiyim dedim bir an :)
hadi ya ...Kiz biz koca ayda 3 kere mi ne ilişki oldu yani imkansız dedim ne zaman adetim bi 10 gün geçti ozaman öğrendim ilk haftalarda bi belirti olmadı bende ...sonraları midem bulandi