arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Gerizekalı kadın ya ben senin yerinde olsam o konuşsa bile konuşmazdım ilerde..

Hayırlı olsun. Adınıza çok sevindim. Bende sürekli laf sokma, toplumda bile bile sorma olaylarına eltim tarafından maruz bırakıldığım için anlayabiliyorum sizi. Şu an hamileyim ama hala o psikolojiden çıkabilmiş değilim gibi hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bebek isterken hamile birini gördüğümde en fazla kendimi onun yerine koyar bende aynı duyguları tadabilecek miyim diyr düşünürdüm. Bu asla bir kıskanma hasetlenme değil. Ortak bir arkadaş grubumuz vardı. Hocamız hamileydi. Eltim bana söylememiş. Sonra arkadaşım" Neva beni arardı bilseydi niye aramadı acaba haberi mi yok?" demiş. Cok akıllı eltim de herkesin içinde ben ona bilerek söylemedim diyor. Ne kıskançlığımı ne hasetliğimi görmüşse artık. Bu da küçücük bir olayı. Yaptıklarının haddi hesabı yoktu bana. Bazen bende burda dertlri okurken acaba hepsini oturup yazsam da bir içimi döksem mi diyorum.

Konunuzu uye olmadan önce okumuştum ve çok üzülmüştüm sizin için... Çok şükür Rabbim yüzünüzü güldürmüş çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah... Bebişinizle beraber sağlıklı uzun ömrünüz olsun.

Ne güzel bakın gelmiş bebeginiz. Rabbim hayirla kucağına alacağın günü de nasip etsin. Hayırlı olsun. Çok sevindim adınıza gözünüz aydın

sizin adınıza çok sevindm gerçekten inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi ,o malum kişininde gerçek yüzünü görmüş oldunuz böylece ,sizin hamile olduğunuzu öğrendiğinde ne yaptı acaba suratını görmek isterdim :))
benim kendi akrabalarımdada çok böyle mecbur kalmadıkça görüşmüyorum onlarla insanın psikoljisini bozuyolar gerçekten

Kocası söylemiş ama beni aramadi daha hayırlı olsun demedi

Amin insallah Teşekkür ederim tatlim:)

Hamile kalmak isteyip de kalamayan kadinlar potansiyel nazar makinesi sanki. Demekki kendisi hamile kalmadan once insanlara hasetle bakiyormus. Allah herkesin gonlune gore verir. Size de vermis. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Boyle insanlardan da uzak etsin.

Watsap da çevirim içi ama bana yazmıyor bende yazmıyorum ama o doğum yaptı aradım hayırlı olsun dedim

Simdide sen onunla gorusmeyi kes. Sonucta sende hamilesin nazar degdirir falan ne garip insanlar ya. Saglikla mutlulukla al bebegine kucagina insallah

Simdide sen onunla gorusmeyi kes. Sonucta sende hamilesin nazar degdirir falan ne garip insanlar ya. Saglikla mutlulukla al bebegine kucagina insallah
Amin teskkr ederim.iste ben kin Tutamıyorum doğumunda aradım hayırlı olsun dedim.şimdi keşke yapmasaydim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…