bu nasıl bir kafadır ya ? millet torun lafını duyunca taklalar atar bunlar kızın nikahlı kocasından olan çocuğu zorla aldırıyor.öyle kocanın da ben erkekliğine sıçayımKiz hamile kaldi ama karsi tarafin ailesi cocugu istemedi ve zorla aldirdilar. Esi ise buna hic bir tepki gostermedi kendi cocugu degilmis gibi ailesinin lafina gitti. Bir yil sonra kiz ikinci kez hamile kaldi ve onuda istemediler ancak kiz ikinci cocugu aldirmadi. Kizi ise su an 7 yasinda. Bu donemlerde ayri eve ciktilar fakat hic bisi duzelmedi.
Dogruyu söylemek gerekirse keske kizindan hiç hamile kalmasaydi, yada onuda aldarsaydi ve bosansaydi.
Arkadasin hayati boyunca hep yalnis kararlar almis. Bu sefer aldigi kararlar ise bir minik kizi etkiledi. Ne kadar kötü birsey, huzursuz bir evde büyümek, sürekli tartisma, annen ile kaç sefer evden uzaklasma,... . O kiz ayrica babasini istemiyor, normal aile hayati istiyor aslinda, huzur istiyor.
Arkadasin artik azicik kizini düsünse o adamdan bosar ve uzak bir yerde kizi ile huzurlu bir sekilde yasamaya çalisir. Ayni zamanda kizinida bir psikologa götürmesi lazim. Cok eminim o kizin hele ergenlik döneminde çok sorunlar yasayacagini. Ilerde esi ile çok sorunlar, sonuçta yasadigi seyler o kadar kolay degil.
Bunlarin hepsini söylüyorum fakat hiç biri olmayacaginida biliyorum. Arkadasin geçmiste aldigi kararlara bakarsak, tekrar döneceginden ve hatta 2inci bebek yapacagindan eminim. Sonuçta yillarca iskence çekmis, zorla bebek aldirmis, hakaret yutmus, kizina psikolojik siddet uygulanmis fakat hiçbiri bosanma nedeni degildi. Sadece evden bir müddet ayrilip, geri gelme nedenleridi onun için ki bunlar çok agir seyler.
Yani bu nedenler bosanmasini tesvik etmedi de esi kiz kardesine hakaret etmesimi bosanma nedeni oluyor? Ki simdi bile laflarindan geri dönmeye çalisiyor. Yani sende ne dersen de konu sahibi, bu kadin geçmis hatalarindan, olaylardan ders çikarmiyor. Yalniz olsaydi o kadar sorun etmezdim. Herkes kendine layik gördügü hayati yasar da ortada bir küçük kiz var. O minik yavruya o kadar çok aciyorum ki. Sonuçta o layik oldugu hayati yasamiyor. O o hayati seçmedi. Onu korumasi gereken insanlar korumuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?