• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evliliği iki derede bir arada kaldı :( hangisini tercih etsin sizce ?

Umarim cocugu ve kendi icin en dogru kararlari alicaktir cocugun psikolojisi cok cok onemli gercekten bu vermis oldugunuz tavsiyeleride goz onunde bulundurur Insallah

Bende ayni seyi umuyorum. Cocuklari yipraten bosanma degildir aslinda. Onlari yipratan huzursuzluk, arada sirada anne istiyor diye evden uzaklasmak ve sonradan geri gelmek, sonra tekrar tartismalar,... Yani kisacasi asil sorun belirsizlik.

Karar aldiktan sonra, istikrarli olduktan sonra ve çoçuga bunu anlattiktan sonra, ve özelikle kararin arkasinda durdugunu gösterdikten sonra herkes rahatlar, çoçukta rahatlar.

Konuyu okumadım. Sadece bişey var dikkatimi çeken: İnsan arkadaşı için KK'da konu açıp uzun uzun içerik yazar mı? İlginç geliyor bana. Yanlış anlamayın lütfen.:)

Bu ne yaman celiski hem bosanicm hem kizima kardes yapicam.arkadasin aklini toparlayip ne yapacagina oyle karar versin.cocugunu zorla aldiran adamdan koca olmaz ki

Konuyu okumadım. Sadece bişey var dikkatimi çeken: İnsan arkadaşı için KK'da konu açıp uzun uzun içerik yazar mı? İlginç geliyor bana. Yanlış anlamayın lütfen.:)

Konuyu acmadan kendisine danistim hatta bazi detaylari yazayimmi dedim evet yaz dedi yani kendi kendime acmadim bu konuyu onun iznini aldim ilk basta oyle actim

"Evlilik mi"
Ben ortasa Evlilik goremedim kusura bakma , Ne evlilik , Ne saygi, Ne sevgi.
Hic birsey yok.
Ilk cocugu aldirdiklarinda bu Evlilik bitmis.. ama arkadasin durmadan , uzatmalari oynamis.

Ve suanda bitmis bir iliskiyi ayakta tutmaya calisiyor, o kizada kotuluk yapiyor.. kiz bir sure Baba der felan ama sonra alisir ne demek bir cocuk daha yapmak.
Arkadasinin piskolojisi bozuk malesef.
Saglikli dusunemiyor.
Kendine haksizlik yapmis yilarca , cocuguda o ortamda buyutmesin.

BOSANSIN
..................

Arkadasinda da birazcik dengesizlik sezdim ya bosanicak ya donecek cocuk yapacak yani ikisi siyahla beyaz resmen. Burda ayni evde anne babalarin huzursuzluklarina sahit olup buyumus ve bunun sonucunda kendilerinde olusan travmalarda yardim isteyen insanlara sahit oluyoruz. Arkadasin donunce buyuk bir ihtimalle kizi da boyle bi psikolojiyle negatiflikte buyuyecek. 3 senedir cinsel anlamda iliski yok diyorsun, sogukluk varmis ee bunlar cocuga yansimiyor mu zannediyorlar? Diyecek biseyde bulamiyorum Allah dogru yolu gostersin ama bu kadar hakaret olaydan sonra ben sahsen kesip atardim o aileyi hayatimdan.

Bu evlilik zaten bitmiş.. yani sırf kağıt üzerinde devam ediyor.
Evliliğinin bir kabus gibi olduğunu söylememe bile gerek yok sanırım, okurken tüylerim ürperdi.
Bana göre çocuk için beraber olunmamalı.. yani annesini babasını mutsuz gördükçe çocuğun psikolojisi daha da bozulur, bu nedenle uzun vadeli düşününce ayrılmaları çocuk için de daha iyi.. en azından huzurlu bi ortamda yetişir. Evet, başlarda alışması biraz zor olabilir,ancak anne babası ayrı bir sürü çocuk var,hepsi bir türlü kabulleniyor, eminim o kız da bunu kabullenecektir.
Umarım onlar için her şey yolunda gider, o kadın da boşanıp huzura, mutluluğa kavuşur.

İkinci çocuk derken ?? Arkadasin stockholm (yada buna benzer yaziliyor) sendromu falan yaşıyor bence ayrilsin diyemem tam şartları bilemem ama ikinci çocuk fikri saçmalama nin dik alasi yani

Kizim icin geri mi donsem bahane...

Asıl sebep:Benim bosanmayi, kendi ayaklarim uzerinde durup, ayakta kalmayi gozum kesmiyor... Bu zamana kadar idare ettim, bu da benim kaderimmis napalim, yumalim gozu, basimda kocam olur, hele ikinci cocuk olursa bakarsin buzlar da erir, simdi atraksiyona gerek yok, yahu baska kadinlar neler yasiyor, dayak, aldatma da yok gorunen, ben en iyisi hic girmeyeyim bu islere...

Ilk cocugu zorla aldirilan, bin tane psikolojik siddete maruz kalan, elli kere evi terkeden bir kadin, kizkardesine hakaret edildi diye mi bosanir? Ben yemedim, yiyen varsa beri gelsin...
Ha bu arada, o cocugun aglamalari, baba istemekten degil, aile istemekten, omur boyu asla sahip olamayacagi huzur acligindan, yazik gunah... Gercekten cocugunu dusunse o "fake" evi terkedisleri zirt pirt cocugu kapip kapip yapmazdi... Kendi icin ne yapar bilmem ama lutfen cocugunun psikolojisini duzeltmek icin bir seyler yapsin!!

Boyle bir durumda ikinci cocuk nasil diyebiliyor pes.gerci bunu diyen 17 yasinda kaçan bir kadin oldugu icin sasirmamak gerek...ne koca meraklisi yahu kizlarimiz..17 yasimda test kitaplarıyla bogusuyordum ben..

Annemin komşusu bir kadın vardı buda kaçmıştı ve 2 çocuk doğurmuş adamında sürekli işi yoktu canı isterse çalışır istemezse çalışmazdı ama kadınıda döverdi kadın evde el işleri yapıp satarsı sonra eşi sevgili edin di o kazandığı parayı vermeyince döverdi , artık kadında bıkınca boşanmak istedi tabi adam bunu tehdit ve dayak attı en son sokaktaki delikanlılar bu adamı iyice bir dövdü ve ona göz dağı verdiler tekrar sen bu kadını döversen seni öldürürüz dediler sonra kadın boşandı ,mobilyacıda
temizlik işleri yapıyor ,sigortasıda var bakımlı,makyajlı o ezik kadın gitti bakımlı, parası cebinde (evi annesi almıştı) ayakları üstünde duran gururlu bir kadın oldu kendine güvenide geldi
adamda arabasında yatıyormuş sevgiliside onu terk etmiş ,

Annemin komşusu bir kadın vardı buda kaçmıştı ve 2 çocuk doğurmuş adamında sürekli işi yoktu canı isterse çalışır istemezse çalışmazdı ama kadınıda döverdi kadın evde el işleri yapıp satarsı sonra eşi sevgili edin di o kazandığı parayı vermeyince döverdi , artık kadında bıkınca boşanmak istedi tabi adam bunu tehdit ve dayak attı en son sokaktaki delikanlılar bu adamı iyice bir dövdü ve ona göz dağı verdiler tekrar sen bu kadını döversen seni öldürürüz dediler sonra kadın boşandı ,mobilyacıda
temizlik işleri yapıyor ,sigortasıda var bakımlı,makyajlı o ezik kadın gitti bakımlı, parası cebinde (evi annesi almıştı) ayakları üstünde duran gururlu bir kadın oldu kendine güvenide geldi
adamda arabasında yatıyormuş sevgiliside onu terk etmiş ,

Allah'in adaleti cok buyuk canim ibretlik bir hikaye anlatmissin tesekkurler ne guzel o kadin her kimse tebrik ediyorum kendi ayaklarinin uzerinde durmayi basarmis

Back