o aşağılama lafı olarak kullandığınız bu "cengaver" size noktalı bir harf yazdırdı.demek ki fazla hafife alınmamalıymışahhh canımm ne sekerseysin sen öyle klavye cengaveri :))
canım adımı degistirdim o yüzden yazma cünkü admın daha once sürekli eski admı yazanlara ceza uygulucanı söyledi üstüne basa basa adımı yazma bi dahaAyşenazcım he yav he he sensin HAKLI, burada kı butun bayanlar tasa tuttu zaten seni. Herseye verecek bır cevabın varya helal sana! Azcık çeki düzen versen şu yazdıklarına bak o zaman tadından yenmeyecek sohbetin.
cengaverin neresinde nokta var bayennn :)))o aşağılama lafı olarak kullandığınız bu "cengaver" size noktalı bir harf yazdırdı.demek ki fazla hafife alınmamalıymış
burada var okuma yazma sorunu olan kim belli.laf yetiştireceğinize kendinizi düzeltin ya. yeter muhattap olduğum. görmezden gelicem alıntıları artık.ahhh canımm ne sekerseysin sen öyle klavye cengaveri :))
gülücük o körsün be canım hahahahburada var okuma yazma sorunu olan kim belli.laf yetiştireceğinize kendinizi düzeltin ya. yeter muhattap olduğum. görmezden gelicem alıntıları artık.
Gülücük mü cengaveri yazmışsın,arkadaşın bahsettiği nokta cangaveri kelimesinde ki i harfi.Yani Noktalı harf.Yani yazmış olduğun cengâveri kelimesinde i harfi var.gülücük o körsün be canım hahahah
ben zaten her harfte bileirek kısıntı yapmıyrom bagzen i yazıyo bagzen yazmıyo bu kadar olay yaptınız pesss düsman kabıle gibisinizGülücük mü cengaveri yazmışsın,arkadaşın bahsettiği nokta cangaveri kelimesinde ki i harfi.Yani Noktalı harf.
???canım adımı degistirdim o yüzden yazma cünkü admın daha once sürekli eski admı yazanlara ceza uygulucanı söyledi üstüne basa basa adımı yazma bi daha
cnm sen yapma bari bunulimoncu tek kelime anlamadım yazından
oysa ne de çok yorum yapmak istemiştim
diger sayfada yazmıstınız ya???
Gerçek ismi yazılan her üye için yapılan uyarıyı yaptım ceza uygulayacağım demedim, benim adıma üyelere böyle yorumlar yazmayınız isterseniz.
Ve lütfen konu sahibesi ve yorum yapanlar polemiğe girmeyiniz.
Üsluplara da dikkat edelim rica ediyorum, bu sitenin kuralları var ve herkes uymakla mükellef.
Emrin olur başım üstüne:))canım adımı degistirdim o yüzden yazma cünkü admın daha once sürekli eski admı yazanlara ceza uygulucanı söyledi üstüne basa basa adımı yazma bi daha
diger sayfada yazmıstınız ya
sürekli eski adıyla yazmayın diye bıde merak ettın adımı yazanlara ceza yok ama hep banamı msj var
ben zaten her harfte bileirek kısıntı yapmıyrom bagzen i yazıyo bagzen yazmıyo bu kadar olay yaptınız pesss düsman kabıle gibisiniz