arkadaşım beni aradı onun derdi bana ne yapıyım diye aglıyor

Ayşenazcım he yav he he sensin HAKLI, burada kı butun bayanlar tasa tuttu zaten seni. Herseye verecek bır cevabın varya helal sana! Azcık çeki düzen versen şu yazdıklarına bak o zaman tadından yenmeyecek sohbetin.

Ayşenazcım he yav he he sensin HAKLI, burada kı butun bayanlar tasa tuttu zaten seni. Herseye verecek bır cevabın varya helal sana! Azcık çeki düzen versen şu yazdıklarına bak o zaman tadından yenmeyecek sohbetin.
canım adımı degistirdim o yüzden yazma cünkü admın daha once sürekli eski admı yazanlara ceza uygulucanı söyledi üstüne basa basa adımı yazma bi daha

Bu kadar insanın uyarmasına rağmen bu sekilde yazıyorsun çünkü kimse umrunda değil. Madem öyle kimse umrunda değil neden fikirlerimizi soruyorsun? Nasıl olsa umrunda değiliz.
Ha ilk defa konuna yazıyorum. Diğer konularından bugüne kadar hiç birsey anlamadım bügünde anlamadım ama bu kadar uyarıya rağmen aynı olman ve hala bizlere fikir sorman ilginç geldi.

Gülücük mü cengaveri yazmışsın,arkadaşın bahsettiği nokta cangaveri kelimesinde ki i harfi.Yani Noktalı harf.
ben zaten her harfte bileirek kısıntı yapmıyrom bagzen i yazıyo bagzen yazmıyo bu kadar olay yaptınız pesss düsman kabıle gibisiniz

limoncu tek kelime anlamadım yazından

oysa ne de çok yorum yapmak istemiştim

canım adımı degistirdim o yüzden yazma cünkü admın daha once sürekli eski admı yazanlara ceza uygulucanı söyledi üstüne basa basa adımı yazma bi daha
???
Gerçek ismi yazılan her üye için yapılan uyarıyı yaptım ceza uygulayacağım demedim, benim adıma üyelere böyle yorumlar yazmayınız isterseniz.

Ve lütfen konu sahibesi ve yorum yapanlar polemiğe girmeyiniz.

Üsluplara da dikkat edelim rica ediyorum, bu sitenin kuralları var ve herkes uymakla mükellef.

diger sayfada yazmıstınız ya
sürekli eski adıyla yazmayın diye bıde merak ettın adımı yazanlara ceza yok ama hep banamı msj var

Biz sana kötülük adına inan birsey söylemıyoruz, sadece yazdıklarını anlamakta zorlanıyoruz. Nette bu kadar vakıt gecırmek yerıne çok değil ıkı sayfa kıtap okusan sende bızde çok ıyı anlaşacağız. Sakın yanlıs anlama bu sözlerımı... Sanal ortamda değil çevrende de daha ıyı anlaşılırsın.

Eskıden daha sempatıktın sankı. Ne bileyım arardı gözlerım inan:) yazdıklarını okudukça guler, keyfım yerıne gelırdı.Simdi bu ne asabıyet?

ben zaten her harfte bileirek kısıntı yapmıyrom bagzen i yazıyo bagzen yazmıyo bu kadar olay yaptınız pesss düsman kabıle gibisiniz

Eksik harfleri bilemeyeceğim ancak gereksiz harf ekleme huyunuz da var.
Foruma bilgisayar/masaüstü görünümü üzerinden giriyorsanız yazdığımız kelimelerde hata olunca word gibi otomatik olarak kırmızı ile çiziliyor altı, buna dikkat edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…