düzelltim kadar düzelttim arkadsm harflar basmıyo bagzen yapcak bsşey yok yani sizde fesatlıgnzdan ne yapcanızı sasrıdınız ha ceza almak hosunuzamı gidiyo anlamadımaldatılmaya doymamış, sen de su harfleri düzelt bi gözünü sevim ya .
düzelltim kadar düzelttim arkadsm harflar basmıyo bagzen yapcak bsşey yok yani sizde fesatlıgnzdan ne yapcanızı sasrıdınız ha ceza almak hosunuzamı gidiyo anlamadım
Çocuk doğdu,3 ay görmedi çocuğu ,adam çocuğu fiştekliyomuş???arkadasım cocuk üzülüyo diyo damat tabı cocugu fisteklıyomus ıste annene söyle gelsın ama bu arada arkadasım gıttıgındne berı watsapta ınsgramda falan adam hep baska kadınlarlaz yazılmıs bı tanesıde ortka hesaptanms arkadasım kıza yazmıs bu
Biz neden ceza alalım arkadaşım? Derdini anlayalım diye kör olcaz nerdeyse burada, Türkçe yazmanı istemek mi fesatlık.Klavye bozuk harfler yazmıyor demeni anlarızda, noktalama işaretleri de mi yok? Bazen demek yerine "bagzen" demekte mi klavyeden? Allah aşkına arkadaşım konularına sürekli görüyorum ev hanımısın biliyorum, lütfen bir ders al şu yazımla ilgili.düzelltim kadar düzelttim arkadsm harflar basmıyo bagzen yapcak bsşey yok yani sizde fesatlıgnzdan ne yapcanızı sasrıdınız ha ceza almak hosunuzamı gidiyo anlamadım
aynısını söylemdim zaten eger dönersen ailened eyanında olmaz adam iyice zıvanadan cıkar geride dönemezsind edimArkadaşına söyle adama dönmek gibi bir hata yapmasın asla adam zaten istemiyor ama diyelim ki barıştılar burnundan getirir vallaa bacım
Çocuk doğdu,3 ay görmedi çocuğu ,adam çocuğu fiştekliyomuş???
3 aylık çocuğu dolduramıyacağına göre damat,hangi ara büyüdü bu çocuk,o aradaki yıllarda boşanmada olmadı üstelik??
Daha fazla karışma sen ne dersen de o kafasına koyduğunu yapar . Sen arkadaşlık uyarılarını yapmışsın gerisi ona kalmışaynısını söylemdim zaten eger dönersen ailened eyanında olmaz adam iyice zıvanadan cıkar geride dönemezsind edim
kocası taksici degil söför servis söförü babasının 4 tane daha arabası var arkadasımın sorununda yalan mı söylicem büyükcekmece de denize karsı olan villalarda evleri varkocası taksıcı demıssın sonrada vıllaları var zengınler dıyosun ıyımısın sen?
ben okadar zengın olsam villalarım olsa neden şoförluk yapayım kı mesela tuhaf çelişkili:))kocası taksici degil söför servis söförü babasının 4 tane daha arabası var arkadasımın sorununda yalan mı söylicem büyükcekmece de denize karsı olan villalarda evleri var
kızlar cocuk 2 .5 yasında artık 6 aylık hamıleyken arkadasım abab evine döndü cocuk dogana kadar adam hic aramadı cocuk dogdu 3 ay kızın evinde kaldılar sonra basrısıp gittiler ama hep kavag etmisler 3 ay oncede kız dondu yani cocuk suan 2.5 3 yasınd agibi anlar heralde baba sının annene gitme o gelsin demesindenorayı bende anlayamadım ya