arkadaşım beni aradı onun derdi bana ne yapıyım diye aglıyor

Biz sana kötülük adına inan birsey söylemıyoruz, sadece yazdıklarını anlamakta zorlanıyoruz. Nette bu kadar vakıt gecırmek yerıne çok değil ıkı sayfa kıtap okusan sende bızde çok ıyı anlaşacağız. Sakın yanlıs anlama bu sözlerımı... Sanal ortamda değil çevrende de daha ıyı anlaşılırsın.
cevremde yeterince iyi anlasılıyorum bos bidon gibi bi sürü kisi beni anlasın diye ugrasmam 10 tane 1 lirada 10 lira eder 2 tane beslikte cok degil az olsun ama ii dostun olsun derler

cevremde yeterince iyi anlasılıyorum bos bidon gibi bi sürü kisi beni anlasın diye ugrasmam 10 tane 1 lirada 10 lira eder 2 tane beslikte cok degil az olsun ama ii dostun olsun derler

Kiz sen Einstein'i da gectin he , o problemi nasil kurdun öyle? :KK70::KK70::KK70::KK70:

(Tabi anlamadim :-)) )

Biz sizin dostunuz değiliz zaten sayın limoncu. Tanımayız etmeyiz sizi. Bu kadar insan rahatsız olduysa sorun sizde demektir. Özür dilerim daha özenli olacağım demek yerine laf yetiştiriyorsunuz hala.

diger sayfada yazmıstınız ya
sürekli eski adıyla yazmayın diye bıde merak ettın adımı yazanlara ceza yok ama hep banamı msj var
Yazmayın demişim değil mi? Banlarım dememişim.
Eski Kullanıcı adları değil, isim yazılırsa uyarı yazıyorum ayrıca, site kurallarına aykırı yazıyorsanız evet uyarı alırsınız.

iyi de kk ya konu açtığına göre buradaki boş bidonlar ya da 10 tane 1 liralar seni anlayacak dimi

Bir uyarı daha konu kapanmaya doğru gidiyor bilginize.
Bakın direkt banlamadım, topikte ikaz ediyorum.

Kimse kurallar ve beni zorlamasa iyi olur bence...

Biz sizin dostunuz değiliz zaten sayın limoncu. Tanımayız etmeyiz sizi. Bu kadar insan rahatsız olduysa sorun sizde demektir. Özür dilerim daha özenli olacağım demek yerine laf yetiştiriyorsunuz hala.
ben zaten yeterince düzeltebildgim kadar düzellttim bunuda yazdım
ama ısrarla bu yazıyı okuyup aynı seyı yazıyolar bence kavga cıkarmatya onlar yer arıyo bunu fırsat vermıcem

Valla bilmiyorum bu yasaklar neler bende anlama özürlüsüyüm galiba hic birşey anlamadim ve merak ettim

bdv de sabit konularda zaten yasaklar yazıyor. ayrıca forum kuralları da belli.
ama eski nick olayı aklıma takıldı. yasak oldugunu sanmıyorum da takındıgımız tavra gore degisiyor galiba. uyarılara bakıp bakmama, iyi niyeti suistimal etme vb.
konu sahibi istemedigi halde ısrarla eski ismini yazmanın mantıgını da anlamıyorum ya zaten. neyse.

Atarlı giderli hatunlarEn Büyük KK bişeyi merak ettim hani yaram yok gocunmuyorum sadece merak:KK76: acaba banlanan hatun ne zaman hesabına tekrar Erişebiliyor?? bilgisi olan

X