Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen görüpte ses etmediğiniz o kötü yazılı konuları gösterir misiniz? Hayır ben haftalardır sizden kötüsünü görmedimde. Yazan olduğunda da uyarınca düzeltiyor genelde, sizin gibi mahallenin köşe başındaki kadınlar gibi çirkefliğe vurmuyor. İnsanda biraz saygı olur, bu nedir yahu!?valla kızlar sizde sorun var o zaman bu yazıların neresini okuyamıyosunuz anlamdm bizde burda ne yazıalr okuyrouz sayfa sayfa kımseyeede demıyroz neden karkccık burgacık yazmıssn diye
Yine gelişme var bir nebzealdatılmaya doymamış, sen de su harfleri düzelt bi gözünü sevim ya .
Ben de uyarıldıktan sonra neden hemen tartışma çıkıyor onu anlayamıyorum. Yani kusura bakmayın Türkçem bu kadar, elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, sinirden yazamamışım... gibi şeyler söylemek neden bu kadar zorben okudum anlamadım bazen yazıyorum bu nasıl yazı biraz dikkat edin ki bizde okuyarak emek veriyoruz diyorum
bana kızıyorlar bu konuyuda anlamadım yorum da yazmadım ama benim gibi dikkat çekenler olmuş olmayacak gibi de değil
azıcık dikkatli olunsa ne güzel olurdu.
sendede biraz saygı olsa iyi olcak benim yeterince saygım varLütfen görüpte ses etmediğiniz o kötü yazılı konuları gösterir misiniz? Hayır ben haftalardır sizden kötüsünü görmedimde. Yazan olduğunda da uyarınca düzeltiyor genelde, sizin gibi mahallenin köşe başındaki kadınlar gibi çirkefliğe vurmuyor. İnsanda biraz saygı olur, bu nedir yahu!?
senin benle baska sorunun var heralde klavye artistligi yapıyosun bellikonu sahibinin ilk anlamsız konusu değil bu? herkes hep bir ağızdan şikayetçi. neden en azından geçici süreli banlanmıyor anlayabilmiş değilim... alay ediyor bir de bizimle. düzgün yaz deyince sitem ediyor hayret bir şey..
iste beni takip etmedikelri icin anlayamıyolar bu düzeltilmis hali daha da okumayan limoncu görüp okumasın kardesYine gelişme var bir nebze
bi kere sen değil siz.senin benle baska sorunun var heralde klavye artistligi yapıyosun belli
ben düzelltigim kadar düzelletiyroum arada tuslar takılıyo yapcak bisey yok dedigim gibi sen okumak istemezsen beni engelleyenilrisin cok kolya sekerimmbi kere sen değil siz.
ne samimiyetimiz var da bana sen diyosun belki yaşım senden büyük?
ayrıca sizinle kişisel ne sorunum olabilir?
konuşamayan insanlarla yakınlık kurmayı tercih etmem.
sizi bu kadar insan,adminler dahil defalarca uyardı. bildiğinizi yapmaya devam ettiniz. insan okuyacak bunları diyerek düzgün yazabilrsiniz. belli ki kimseyi takmıyorsunuz. o zaman tepkileri de garipsemeyin.
Yine gelişme var bir nebze
Kocana söyle de sana bir klavye alsın. Göster Türkçe marifetini sonra.ben düzelltigim kadar düzelletiyroum arada tuslar takılıyo yapcak bisey yok dedigim gibi sen okumak istemezsen beni engelleyenilrisin cok kolya sekerimm
sizin yazım biçimizden rahatsız olan bir tek ben olsamben düzelltigim kadar düzelletiyroum arada tuslar takılıyo yapcak bisey yok dedigim gibi sen okumak istemezsen beni engelleyenilrisin cok kolya sekerimm
ahhh canımm ne sekerseysin sen öyle klavye cengaveri :))sizin yazım biçimizden rahatsız olan bir tek ben olsam
veya kişisel bir sorunum olsa engellerdim tabi.
fakat neden kendinize dönüp bakmak yerine köy ağası tavrıyla beğenmeyen başka yere baksın muhabbeti yapıyorsunuz? bu bir şımarıklıktır.
bana şekerimm yazacağınıza kolya yerine kolay yazın mesela. o daha makbule geçer...