arkadaşım beni aradı onun derdi bana ne yapıyım diye aglıyor

apartman dairesi kızısın lafında gülme geldi bi an kusra bakma.

valla tuhaf ilişkiler daha 1.ayında görümce saldırıları, bebeği aldır demeler falan. ne cani insanlar var

valla kızlar sizde sorun var o zaman bu yazıların neresini okuyamıyosunuz anlamdm bizde burda ne yazıalr okuyrouz sayfa sayfa kımseyeede demıyroz neden karkccık burgacık yazmıssn diye
Lütfen görüpte ses etmediğiniz o kötü yazılı konuları gösterir misiniz? Hayır ben haftalardır sizden kötüsünü görmedimde. Yazan olduğunda da uyarınca düzeltiyor genelde, sizin gibi mahallenin köşe başındaki kadınlar gibi çirkefliğe vurmuyor. İnsanda biraz saygı olur, bu nedir yahu!?

ben okudum anlamadım bazen yazıyorum bu nasıl yazı biraz dikkat edin ki bizde okuyarak emek veriyoruz diyorum

bana kızıyorlar bu konuyuda anlamadım yorum da yazmadım ama benim gibi dikkat çekenler olmuş olmayacak gibi de değil

azıcık dikkatli olunsa ne güzel olurdu.
Ben de uyarıldıktan sonra neden hemen tartışma çıkıyor onu anlayamıyorum. Yani kusura bakmayın Türkçem bu kadar, elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, sinirden yazamamışım... gibi şeyler söylemek neden bu kadar zor :KK64:

Lütfen görüpte ses etmediğiniz o kötü yazılı konuları gösterir misiniz? Hayır ben haftalardır sizden kötüsünü görmedimde. Yazan olduğunda da uyarınca düzeltiyor genelde, sizin gibi mahallenin köşe başındaki kadınlar gibi çirkefliğe vurmuyor. İnsanda biraz saygı olur, bu nedir yahu!?
sendede biraz saygı olsa iyi olcak benim yeterince saygım var

konu sahibinin ilk anlamsız konusu değil bu? herkes hep bir ağızdan şikayetçi. neden en azından geçici süreli banlanmıyor anlayabilmiş değilim... alay ediyor bir de bizimle. düzgün yaz deyince sitem ediyor hayret bir şey..
senin benle baska sorunun var heralde klavye artistligi yapıyosun belli

senin benle baska sorunun var heralde klavye artistligi yapıyosun belli
bi kere sen değil siz.
ne samimiyetimiz var da bana sen diyosun belki yaşım senden büyük?
ayrıca sizinle kişisel ne sorunum olabilir?
konuşamayan insanlarla yakınlık kurmayı tercih etmem.
sizi bu kadar insan,adminler dahil defalarca uyardı. bildiğinizi yapmaya devam ettiniz. insan okuyacak bunları diyerek düzgün yazabilrsiniz. belli ki kimseyi takmıyorsunuz. o zaman tepkileri de garipsemeyin.

bi kere sen değil siz.
ne samimiyetimiz var da bana sen diyosun belki yaşım senden büyük?
ayrıca sizinle kişisel ne sorunum olabilir?
konuşamayan insanlarla yakınlık kurmayı tercih etmem.
sizi bu kadar insan,adminler dahil defalarca uyardı. bildiğinizi yapmaya devam ettiniz. insan okuyacak bunları diyerek düzgün yazabilrsiniz. belli ki kimseyi takmıyorsunuz. o zaman tepkileri de garipsemeyin.
ben düzelltigim kadar düzelletiyroum arada tuslar takılıyo yapcak bisey yok dedigim gibi sen okumak istemezsen beni engelleyenilrisin cok kolya sekerimm

Yahu ne dememizi bekliyorsunuz ki arkadaşınız gereken çabayı göstermiş ee ne olacak şimdi damat beyi zorla ayaklarından zincirleyip eve bağlayamayacağına göre yol versin ...

Arkdasinn villalrda gozu klmis brlli ama para sadet getirmz arkadasina sogle kendi hayatina baksin boyle adamdn ve ailesnfen hayr gelmz adamin o kz kardslerinjn yanidna otrsa neolur mutlu olamaz kesmlikle cocga yazik

Ben ortada bir aile bir sevgi saygı göremiyorum, daha fazla zaman kaybetmesin bence.

ben düzelltigim kadar düzelletiyroum arada tuslar takılıyo yapcak bisey yok dedigim gibi sen okumak istemezsen beni engelleyenilrisin cok kolya sekerimm
sizin yazım biçimizden rahatsız olan bir tek ben olsam
veya kişisel bir sorunum olsa engellerdim tabi.
fakat neden kendinize dönüp bakmak yerine köy ağası tavrıyla beğenmeyen başka yere baksın muhabbeti yapıyorsunuz? bu bir şımarıklıktır.
bana şekerimm yazacağınıza kolya yerine kolay yazın mesela. o daha makbule geçer...

sizin yazım biçimizden rahatsız olan bir tek ben olsam
veya kişisel bir sorunum olsa engellerdim tabi.
fakat neden kendinize dönüp bakmak yerine köy ağası tavrıyla beğenmeyen başka yere baksın muhabbeti yapıyorsunuz? bu bir şımarıklıktır.
bana şekerimm yazacağınıza kolya yerine kolay yazın mesela. o daha makbule geçer...
ahhh canımm ne sekerseysin sen öyle klavye cengaveri :))

X