arkadaşım beni aradı onun derdi bana ne yapıyım diye aglıyor

Tek tek alıntı yapamayacağım fakat arkadaşlara katılıyorum. Harfler basmıyor diyorsun ama kelimeler birbirine girmiş. Mesela "byöle" gibi. Gelişi güzel yazıyorsunuz. Bu da karşınızda ki insanları önemsemediğinizi gösterir. Ayrıca siz burada ki insanları tersleme, azarlama haddine sahip değilsiniz. Burada ki insanlar sizin yada bir başkasının stres topu değil. Bakın bir kişi değil bir çok kişi aynı şeyi söylemiş, sorun bizde değil. Buraya konu açıyorsanız sen yazma, sen yaz falan diyemezsiniz. İsteyen yazar, ne zaman yazmayacağına o yorumu yazan kişi karar verir. Evet yazım şekliniz çok çok kötü.
Keşke iletişim iyi olsaydı, herkesi terslemişsiniz. Nedir bu ya.

Istisnasız her konusunda daha anlaşılır yaz diyorlar , limoncu da her seferinde siz anlamıyorsanız sorun sizde diyor.
Gerçekten hiç düsünmüyor musun bu insanlar neden sürekli aynı şeyi söylüyor acaba?
Senden Tdk gibi yazmanı bekleyen yok ki ayrıca klavyede tüm harflerin de basıyor?

hala yazıyolar bence banlanmak icin ugrasıyolar

Limoncu bak . Nokta. Konunda bir nokta yok. Bu kadar insan uyarıyor sen bize satasiyorsun. Bana sanal da olsa bu kadar insan uyarı verse özür üstüne özür diler utancımdan yerin dibine girerim. Yapma yahu. Kimse kötülüğüne konuşmuyor. Hem daha önce dediğimi tekrarlıyorum madem bizi sallamiyorsun. Derdini de bize anlatma.

Nick olayı yasak değil diye biliyorum bende,bende değiştirdim nickimi ama eski cevap verdiğim konularda ya da açmış olduğum konularda eski nickim gözüküyor o yüzden yasak olduğunu zannetmiyorum yasak olmuş olsaydı eski nicklerimiz gözükmezdi eski konularda.

Ama şu var konu sahibide eski isim yada nickiyle hitap edilmesini istemiyor etmesinler o zaman konu sahibi edilmesini istemiyor sonuçta yeni bir nick almış artık onu kullanıyor konu sahibi limoncu28 nick konusunda haklı .

Son düzenleme:
gözlerime inanamıyorum merve hem kısacık yorum yazmış hemde gülmüş

konuda beni güldüren bazı yorumlardan biri de bu oldu,biz siyasette alıştık tabii merveciğin orhun anıtlarıdan bir kesit sunmasına şimdi bu yorumu garip geldi

yalnız mervecik uzun yazsa bile anlaşılır,okunur,mantıklı yazıyor ya limoncu öyle uzun uzun yazsaydı

aynen destanımsı oku oku bitmez yorumlarına alıştık,burda görünce dikkatimi çekti ve bir kaç gündür merveyle aynı konulara yorum yapıyorum siyasette çok anlaşamasakta burda çoğu şeyi doğru yazıyor.

uzun olsa da evet anlaşılır ve okunaklı akışı yazıyor.

limonun yazımı sıfır olduğu gibi uslubu da kötü herkese kızıp atarlanıyor.

arkadaşlar yanlış oldu özürler demiyor da hala direniyor ben yazıyorum siz hatalısınız diyor.

kadının düşmanı yine kadın dedi,düşman ilan etti bizi limon hanım

valla kızlar calısan calısın isteyen icin istemeyen icin eziyet herkezin düsüncesine saygı duyucaksın
sen calısmaktan hoslanırsın ben hoslanmam mesela bunun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…