fakat boş bidon olan biziz ama senden de bayaaaaa bi ses geliyorben zaten yeterince düzeltebildgim kadar düzellttim bunuda yazdım
ama ısrarla bu yazıyı okuyup aynı seyı yazıyolar bence kavga cıkarmatya onlar yer arıyo bunu fırsat vermıcem
hala yazıyolar bence banlanmak icin ugrasıyolar???
Gerçek ismi yazılan her üye için yapılan uyarıyı yaptım ceza uygulayacağım demedim, benim adıma üyelere böyle yorumlar yazmayınız isterseniz.
Ve lütfen konu sahibesi ve yorum yapanlar polemiğe girmeyiniz.
Üsluplara da dikkat edelim rica ediyorum, bu sitenin kuralları var ve herkes uymakla mükellef.
Kiz sen Einstein'i da gectin he , o problemi nasil kurdun öyle?
(Tabi anlamadim) )
Okurken gözlerim yoruldu..... Diyebilsem keşke!
Okuyamamak gözlerimi yordu!
Nick olayı yasak değil diye biliyorum bende,bende değiştirdim nickimi ama eski cevap verdiğim konularda ya da açmış olduğum konularda eski nickim gözüküyor o yüzden yasak olduğunu zannetmiyorum yasak olmuş olsaydı eski nicklerimiz gözükmezdi eski konularda.bdv de sabit konularda zaten yasaklar yazıyor. ayrıca forum kuralları da belli.
ama eski nick olayı aklıma takıldı. yasak oldugunu sanmıyorum da takındıgımız tavra gore degisiyor galiba. uyarılara bakıp bakmama, iyi niyeti suistimal etme vb.
konu sahibi istemedigi halde ısrarla eski ismini yazmanın mantıgını da anlamıyorum ya zaten. neyse.
sesli güldüm
gözlerime inanamıyorum merve hem kısacık yorum yazmış hemde gülmüş
konuda beni güldüren bazı yorumlardan biri de bu oldu,biz siyasette alıştık tabii merveciğin orhun anıtlarıdan bir kesit sunmasına şimdi bu yorumu garip geldi
yalnız mervecik uzun yazsa bile anlaşılır,okunur,mantıklı yazıyor ya limoncu öyle uzun uzun yazsaydı