B blankspace1 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2015 404 147 16 Mart 2017 Konu Sahibi blankspace1 #21 cayimin sekeri .!.: ama sende onu kalbini kırmissin ya o kadar da şeyetmesen neyse sen yine tüm bağını koparma yaşlar küçük düzelir büyük ihtimal araniz.. zamana bırak ama diss atmasaniz iyi olur sanki bilemedim Genişletmek için tıkla... ben atmıyorum o atıyor
cayimin sekeri .!.: ama sende onu kalbini kırmissin ya o kadar da şeyetmesen neyse sen yine tüm bağını koparma yaşlar küçük düzelir büyük ihtimal araniz.. zamana bırak ama diss atmasaniz iyi olur sanki bilemedim Genişletmek için tıkla... ben atmıyorum o atıyor
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.622 129.816 16 Mart 2017 Konu Sahibi blankspace1 #22 blankspace1 .!.: hiç uğraşamam öyle şeylerle Genişletmek için tıkla... Ciddi degildim zaten. Bosver gormezden gel en iyisi zamana birak.
blankspace1 .!.: hiç uğraşamam öyle şeylerle Genişletmek için tıkla... Ciddi degildim zaten. Bosver gormezden gel en iyisi zamana birak.
nempol Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2014 3.206 4.116 16 Mart 2017 Konu Sahibi blankspace1 #23 Karşlıklı dissleşin Aman takılma bu kadar kendi bilir sen özür dilemişsin olur böyle şeyler.