arkadaşım bana kırıldı?

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
salı günü baya moralim bozuktu. arkadaşım konuşurken dalmış gitmişim, "off tamam sus artık" demişim. sonra özür diledim, ama hala bana whatsapptan diss atmaya devam ediyor. benim çok sevdiğim bi insan vardı, bana "o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" demişti. hala o insanla görüşüyorlar, hatta araları çok iyi. yarama tuz basıyorlar sürekli. sizce ben mi suçluyum? o gün gerçekten moralim çok bozuktu, ben niye birinin kalbini isteyerek kırayım ki? üstelik arkadaşımın...

Son düzenleme:
evet sürekli whatsappta durum paylaşıyor bugün de "hayatınızdaki fazlalık insanları çıkarın" yazmış. o disslerin hepsi bana.
him anladım sanırım..
gercekten samimi bir arkadasinsa özür dileyince anlamaliydi bence.
kirilabilir ama hayatındaki fazlalik olarak yaziyorsa sizin için ben ona gerçek arkadas demezdim ve uzulmezdim.çok ağır yazmış.
umarım düzelir araniz üstüne fazla düşme bence bazi insanlarda ters tepiyor.

Diss atmak ne demek diye baktım öyle geldim. Rapçilerin birbirini yermek amaçlı söylediği parçalar diye yazıyor.
Arkadaşınız size laf sokuyor demek ki öyle anladım ben.
Konuna gelirsek de of tamam sus artık bence hoş olmamış. Daha kibar bir şekilde söyleyebilirdiniz.. Gönlünü almaya çalıştığınız halde de böyle yapıyorsa o zaman da kendi bilir.

gözünüz aydın nur gibi bir "ergen" ex arkadaşınız olmuş. biraz kitap okusun büyüsün öyle yeniden başlarsınız.

haklısınız ama cidden yarama tuz basıyorlar, ben sevmediğim bi insanı unutmaya çalışıyorum, bana "kız sen onu unutamazsın" diyorlar... beni ağlatan insandan özür dilememi bekliyorlar...

haklısınız ama cidden yarama tuz basıyorlar, ben sevmediğim bi insanı unutmaya çalışıyorum, bana "kız sen onu unutamazsın" diyorlar... beni ağlatan insandan özür dilememi bekliyorlar...
çok geçsin henüz.seni üzen biseylere zorlayan hislerinle alay eden insanlardan uzak dur.seni anlayan sağlam arkadaşlıklar edin.yoksa hayatın arkadas dediğin insanlar tarafından kırılmakla geçer.
umarım karşına seni anlayan deger veren insanlar çıkar..
bu arkadaşınında üstüne düşme zamana birak."diss" atmaya devam ederse anlarsın ruh halini ona göre karar verirsin:)

aman atarsa atsın beni beni sevenlerle mutluyum. isteyerek kalbini kırmadım ki zaten.

Seni anlamayan, seni üzen ve dalga geçen biriyle zaten arkadaşlık yapma.
Arkadaşlık o kadar basit bir kavram değil, karşındaki insan daha arkadaşlığın ne olduğunun ayrımını da yapamıyor. Bence en iyisi uzak durmak.

Deger vermis olsaydin bence oyle soylemezdin. Farkli bi dil kullanirdin.

Senin yapin boyle konusan bi tarz olsaydi arkadasin kirilmazdi. Arkadasini kiran sensin kendini hakli cikartacak sebepler arama moralim bozuktu ben bilerek kalp kirmam falan diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…