- 12 Mayıs 2012
- 5.126
- 13
Ayy aynen öküzlük yapıyorlar işte sonradan akılları başlarına geliyor
ben onların akıllarına.....
neyse terbiyemi bozmicam birkaç öküz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy aynen öküzlük yapıyorlar işte sonradan akılları başlarına geliyor
Kuzum normalde çok ilgilidir ama bazen böyle dengesiz birisi oluyo . Çileden çıkarıyo
Bak aklıma geldi bir de ben anlatayım bari :)
Ben 'eski' erkek arkadaşımla birlikteyken her gün öğlen bana mesaj atardı aşkımm diye mesajlaşırdık.. Son zamanlarda akşama doğru mesaj atıyordu bazen hiç atmıyordu.. Neyse bir gün arkadaşımla çarşıda gezdik tozduk baktım saat 18:30 olmuş bu anca mesaj atıyor.. Ben de şuna bir ders vereyim dedim aynen şu mesajı attım: 'Aşkım ben çok kötüyüm hastanedeyiz Gül'le kaza geçirdik'
Ne! ne zaman? ailenizin haberi var mı? nerdesiniz siz? nasıl oldu? anlat çabuk! falan Korktu bu baya. Sonra aşkım sana bir şey söyleyeceğim dedim söyle dedi. Aşkım kızma ama şaka yaptım dedim.. Baktım baktım cevap yok şaşkın tabi Sonra mesaj attı off aşkım yapılır mı bu bana yaa diye ne çok gülmüştüm ya
Bak aklıma geldi bir de ben anlatayım bari :)
Ben 'eski' erkek arkadaşımla birlikteyken her gün öğlen bana mesaj atardı aşkımm diye mesajlaşırdık.. Son zamanlarda akşama doğru mesaj atıyordu bazen hiç atmıyordu.. Neyse bir gün arkadaşımla çarşıda gezdik tozduk baktım saat 18:30 olmuş bu anca mesaj atıyor.. Ben de şuna bir ders vereyim dedim aynen şu mesajı attım: 'Aşkım ben çok kötüyüm hastanedeyiz Gül'le kaza geçirdik'
Ne! ne zaman? ailenizin haberi var mı? nerdesiniz siz? nasıl oldu? anlat çabuk! falan Korktu bu baya. Sonra aşkım sana bir şey söyleyeceğim dedim söyle dedi. Aşkım kızma ama şaka yaptım dedim.. Baktım baktım cevap yok şaşkın tabi Sonra mesaj attı off aşkım yapılır mı bu bana yaa diye ne çok gülmüştüm ya
tabikiaynen ama ona soğuk davranmaya devam edicemm üzülsün biraz benım gibi haketti
of off kendimi yalnız hissediyorm
ben bunu yapsam gerçekten kaza geçittirir bana
hbuldum tşklerr adım ayça :)
allah bozmasın
evlenirsek benim sevgilimde böyle ilgili bir koçiş olsun
canım valla şimdi yiğidi öldür hakını yeme demişler benimki ilgi konusunda ii çok şükür şimdi çayımı yaptıda geldi.
allah bozmasın böle devam etsin inş
anlıyorum canım belkide dış etkenlerdendir, hemen ani çıkış yapma sende sor nie böle yaptığını ?
bencedeİyi ki yan yana değildik mesajlaşıyorduk
Canım senin olaya güldüm zaten benzerini bende yapmıştım :) yalan olduğunu öğrenince kudurdu o ayrı :)
Şimdi ki durum farkli tedirgin olup korkutuğm bi şeyler var ama o umursamıyo beni .
Ay kız güldürdün beni
Maceralara bak bendede çok var böyle bunlar masum yalanlar ben itiraf etmedim tabi onun o halini izlemek güzeldi :)
Aklını başına getirmek için iyi fikir aslında şimdi bile düşündüm buna benzer şeyler inanırmısın :)
canım valla şimdi yiğidi öldür hakını yeme demişler benimki ilgi konusunda ii çok şükür şimdi çayımı yaptıda geldi.
allah bozmasın böle devam etsin inş
dun bana diyorki hic kızıma elbise fln aldıgını göremedim sankı doguracak olan benim bi bagıracaktım avazım geldıgı kadar iş yerindeydık ya sabr dedim durdum
ben onların akıllarına.....
neyse terbiyemi bozmicam birkaç öküz için
yarışmaya nerden katılıyorsun gibi oldu kızBende tuğçe memnun oldum :)
Nerden katılıyorsun bize ?
vayyyy
%1 lik kısımdan demek seninki
Bu güzel ağzımızı açmaya bile değmezde iştee :)