Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

evt sevyrm bzi seylrde astk sylrdi yolndaydi o hcistemdi gtme dyip drdu zaten evt ayrlmk istmyrm vrdm krrmi krtli olmlym cnlu ayrl bars olmz grru vr onnda evt knsmlym dmi onla arayymi

Ara konuş canım içinden bu geliyorsa karşlıklı seviyorsunuz sonuçta

Ah pardon bebeğim nasıl unuturum

Ahh ahh oraya yerleşcem pek yakında

benimde hiç arkadaşım yok benide aranıza alırmısınız ...

hoşgeldinn canımm

ama insan bazen anlatmazsa çatlayacak gibi oluyor. güzel grupmuş, geldiğime sevindim. hoşbuldum:)

Herşeyi paylaşabilirsin canım, burdaki arkadaşlıklar dostluklar hayatımzdaki gibi çıkar üzerine değil bize güvenebilirsin

Herşeyi paylaşabilirsin canım, burdaki arkadaşlıklar dostluklar hayatımzdaki gibi çıkar üzerine değil bize güvenebilirsin

paranoyak olmuşum ya iyice, burda bile tanıdık çıkar da sır diye anlattığım birşeyi aleyhimde kullanır gibi geliyor. :):):)):) bu zamanda babama bile güvenemedim. en yakın arkadaşım deyip kurana el bastırıp sır verdim, gitmiş anlatmış. yani insanlar çarpılmaktan bile korkmuyor arkadaşım:) ben insanlardan korkuyorum, insan gibi görünenlerden

Ara konuş canım içinden bu geliyorsa karşlıklı seviyorsunuz sonuçta

Ahh ahh oraya yerleşcem pek yakında

hoşgeldinn canımm

sagl canm arayip konusayim sesini duyayim ben npicam bilemyrum hc ikna etcm grkrse bklcem bn sni brkma gtme dyr bna sn istanbulami gdceksn

Kimseyi takmamayı öyle güzel öğrendimki eminim onlarca tanıdığım vardır bu sitede ama umrumda değill, benimde başımdan çok şeyler geçti artık güvenmediğim gibi umursamıyorumda zamanla sende bu durumda olcaksın .. Bu arada biraz kendinden bahsedermisin

sagl canm arayip konusayim sesini duyayim ben npicam bilemyrum hc ikna etcm grkrse bklcem bn sni brkma gtme dyr bna sn istanbulami gdceksn

Yok kuzucm Antalyaya. Erkek arkadşm orda okuyorda ben istanbuldayım zaten. Arada bizide haberdar et bakalım
Ay eylül bebeğim yanlış olmuş

Farkettim kuzucum ahahah güldümde gece gece

ah ah ne yapıyım kızlar ev kuşuyum ben :) liseden mezun olalı 2 sene oldu lisedeki srkadaşlarım hep dagıldı sonra dershaneye gitgim ordada arkadaşlarım oldu ama onlarda şansıma evlendiler :) su an açıktan saglık kurumları işletmeciliği okuyorum anadolu ünv. yaşım 20 bir evin bir kızıym :) annem çalışıyor babam yurt dışında 14 aylık da bir ilişkim var ara sıra sorunlarda olsa iyiyz bakalım :) ama hiç arkadaşım yok . malesef annemlede diyalogumz hiç iyi degildir hep evdeyimdir ben bu durum çok canımı sıkıyor ama yapacak birşey yok çok bunaldım dışarı baktım gezenleri görürdüm hep imrenirdm ama napalım olmayınca olmuyor be kızlar.. öyle işte sevgilim bana hem arkadaş hem sırdaş hem dost hem abi oldu bunada şükür :) su an hayatıma nasıl bir yön çizecegimi bilmiyorum katipliğe hazırlanıyorum bakalım tek umudum o şimdilik o olmasa hastanede sek. olarak işe başlıyacagm evde oturmaktan anti sosyal olduğum için nasıl uyum saglıcam onuda bilmiyorum tabi.. konuşmaya bile unuttuğum zamanlar olmuştu ama bir şekilde geçiyor bu sitede bana çok iyi geldi .. :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…