Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

...........................................

Son düzenleme:

erkek arkadaşın neden geçiştiriyor ki acaba
birde sen tanışmak istemiyorum demişssin
annene kesin bir dille söyle bence
daha zamanı değil lütfen beni bunaltma de

Canlarım konu epey ilerlemiş ama ben ancak yazabiliyorum bilgisayarım da bozuldu mobilden ancak . . Oda ailesiyle arada kalmış durumda sanki ben öyle hissediyorum bana hissettirmeme ye çalışıyo , annem beni çok bunaltmaya başladi bazen diyorum bu benim annem mi tanıyamıyorum . Bu arada babami kaybettim 5 yıl önce belki koruma iç güdüsü ama çok abartıyo . Benim için çok erken hazır değilim kasiliyorum . Yoruldum artık ayrılmayı bile düşündüm :KK43:

ah ah ne yapıyım kızlar ev kuşuyum ben :) liseden mezun olalı 2 sene oldu lisedeki srkadaşlarım hep dagıldı sonra dershaneye gitgim ordada arkadaşlarım oldu ama onlarda şansıma evlendiler :) su an açıktan saglık kurumları işletmeciliği okuyorum anadolu ünv. yaşım 20 bir evin bir kızıym :) annem çalışıyor babam yurt dışında 14 aylık da bir ilişkim var ara sıra sorunlarda olsa iyiyz bakalım :) ama hiç arkadaşım yok . malesef annemlede diyalogumz hiç iyi degildir hep evdeyimdir ben bu durum çok canımı sıkıyor ama yapacak birşey yok çok bunaldım dışarı baktım gezenleri görürdüm hep imrenirdm ama napalım olmayınca olmuyor be kızlar.. öyle işte sevgilim bana hem arkadaş hem sırdaş hem dost hem abi oldu bunada şükür :) su an hayatıma nasıl bir yön çizecegimi bilmiyorum katipliğe hazırlanıyorum bakalım tek umudum o şimdilik o olmasa hastanede sek. olarak işe başlıyacagm evde oturmaktan anti sosyal olduğum için nasıl uyum saglıcam onuda bilmiyorum tabi.. konuşmaya bile unuttuğum zamanlar olmuştu ama bir şekilde geçiyor bu sitede bana çok iyi geldi .. :) :)

Anlattıklarının bi çoğu bana uyuyor çok şaşırdım :KK1:

Mezun olalı 2 yıl oldu açıktan okuyorum çalışmıyorum işe girsem ayak uydurabilcek miyim bilmiyorum, 15 aylık bi ilişkim var, sevgilim benim herşeyim arkadşm abim sırdaşım gibi kısımlar aynı :KK1:
vay be bu kadar olur desene :) arkadaşın varmı peki o kısmı nasıl bunaldığın zamanlardan neler yapıyorsun tatlım :2:

Ay ay beni anlattın biliyo musun bu yaşımda 20 yaşna giriyorum bu arada herkesten kopmuş bi yapım var bi kaç kişi bilir beni arada onlarıın yakınlarından duyuyorum tanışınca biz seni çok soğuk biliyoduk çok gıcık oluyoduk diye. İyi iyi keşke öyle bilseydiniz içimin temiz olduğunu anlayınca yerden yere vuruyosunuz diyesim geliyor

ben artık yerden yere vurmasına fırsat verecek yakınlık bile kurmuyorum. 27 oluyorum ben de artık ama sanki 40 yaşındaki kadar olgunlaştım hayat karşısında. şuan hiç birşeye şaşırmıyorum. kendime bile güvenmiyorum. ben de yalan söylerim arkadaş, ben de çıkarıma göre davranırım, o zaman herkes yapar. çok psikopatça oldu ama valla napiim, üniversite hayatım yurtlarda geçti, sonra iş hayatımda gördüğüm olaylar ve tanıdığım insanlar tokat gibi indi, eee bi de evlenip ele karıştık çoluk çombalak falan, bunlar bile yeterdi de olgunlaşmaya artanını bile yaşadım çeyrek asırda:KK43: şimdi sadece huzur istiyorum. sağlık ve huzur olmadıktan sonra iç birşeyin anlamı yok.

Ay ay beni anlattın biliyo musun bu yaşımda 20 yaşna giriyorum bu arada herkesten kopmuş bi yapım var bi kaç kişi bilir beni arada onlarıın yakınlarından duyuyorum tanışınca biz seni çok soğuk biliyoduk çok gıcık oluyoduk diye. İyi iyi keşke öyle bilseydiniz içimin temiz olduğunu anlayınca yerden yere vuruyosunuz diyesim geliyor

ben artık yerden yere vurmasına fırsat verecek yakınlık bile kurmuyorum. 27 oluyorum ben de artık ama sanki 40 yaşındaki kadar olgunlaştım hayat karşısında. şuan hiç birşeye şaşırmıyorum. kendime bile güvenmiyorum. ben de yalan söylerim arkadaş, ben de çıkarıma göre davranırım, o zaman herkes yapar. çok psikopatça oldu ama valla napiim, üniversite hayatım yurtlarda geçti, sonra iş hayatımda gördüğüm olaylar ve tanıdığım insanlar tokat gibi indi, eee bi de evlenip ele karıştık çoluk çombalak falan, bunlar bile yeterdi de olgunlaşmaya artanını bile yaşadım çeyrek asırda:KK43: şimdi sadece huzur istiyorum. sağlık ve huzur olmadıktan sonra iç birşeyin anlamı yok.

slmm kızlarr benıde aranıza alınn=)

vay be bu kadar olur desene :) arkadaşın varmı peki o kısmı nasıl bunaldığın zamanlardan neler yapıyorsun tatlım :2:

Arkadaşlarım aslında var ama çoğu il dışında, zaten pekte güvendiğim yok diyebilirm. Evdeyim genelde yengem var alt katımızda fazla yaş yok aramızda ona gidiyorum. Kk dayım, kursa gidiyorum dersler için böyle geçip gidiyor canım.

kesinlikle haklısın huzur ve sağlık çok önemli. Ama sen dünyanın en güzel şeyine sahipsin bi yuvan ve bi yavrun var bence bunlar mutlu huzurlu olmaya yeterlii

Ben hep sadece ben yalnızim zannederdim :KK43: kalabalıklar içinde yalnız olmak çok zor , seni anlayacak omzunu yaslayıp ağlayabileceğin bi dostun olmaması . . Of çok doldum :KK43:

kesinlikle haklısın huzur ve sağlık çok önemli. Ama sen dünyanın en güzel şeyine sahipsin bi yuvan ve bi yavrun var bence bunlar mutlu huzurlu olmaya yeterlii

eğer eşim ve yavrum olmasaydı eminim şimdiye kadar çoktan sıyırmıştım. benim de tek çabam ailemi ayakta tutmak zaten. dışardakilere o yüzden kapadım kapıları. dedim ya o açıdan bakınca sıkıntım yok. ama evde durmaktan sıkıldım biraz. gerçi çalışma hayatının zorluklarını epey ağır geçirdim, şimdi bi de çocuk var, bakalım nasıl olacak. pek de birşey kalmadı, yaza işe başlıyorum nasipse. neyse çok geç olmuş, ben yatıyorum artık, memnun oldum tanıştığımıza. görüşmek üzere iyi geceler.

aryz haklı ve cok sıkıldığında uzun yürüyüslere cık etrafındaki insanları izle kafanı bosalt ii gelıo...

X