Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

...........................................

Son düzenleme:

erkek arkadaşın neden geçiştiriyor ki acaba
birde sen tanışmak istemiyorum demişssin
annene kesin bir dille söyle bence
daha zamanı değil lütfen beni bunaltma de

Canlarım konu epey ilerlemiş ama ben ancak yazabiliyorum bilgisayarım da bozuldu mobilden ancak . . Oda ailesiyle arada kalmış durumda sanki ben öyle hissediyorum bana hissettirmeme ye çalışıyo , annem beni çok bunaltmaya başladi bazen diyorum bu benim annem mi tanıyamıyorum . Bu arada babami kaybettim 5 yıl önce belki koruma iç güdüsü ama çok abartıyo . Benim için çok erken hazır değilim kasiliyorum . Yoruldum artık ayrılmayı bile düşündüm

Anlattıklarının bi çoğu bana uyuyor çok şaşırdım

Mezun olalı 2 yıl oldu açıktan okuyorum çalışmıyorum işe girsem ayak uydurabilcek miyim bilmiyorum, 15 aylık bi ilişkim var, sevgilim benim herşeyim arkadşm abim sırdaşım gibi kısımlar aynı
vay be bu kadar olur desene :) arkadaşın varmı peki o kısmı nasıl bunaldığın zamanlardan neler yapıyorsun tatlım :2:

vay be bu kadar olur desene :) arkadaşın varmı peki o kısmı nasıl bunaldığın zamanlardan neler yapıyorsun tatlım :2:

Arkadaşlarım aslında var ama çoğu il dışında, zaten pekte güvendiğim yok diyebilirm. Evdeyim genelde yengem var alt katımızda fazla yaş yok aramızda ona gidiyorum. Kk dayım, kursa gidiyorum dersler için böyle geçip gidiyor canım.

Ben hep sadece ben yalnızim zannederdim kalabalıklar içinde yalnız olmak çok zor , seni anlayacak omzunu yaslayıp ağlayabileceğin bi dostun olmaması . . Of çok doldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…