Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

evt grustk htalmym szce yksa armlmym onu npcm ilrde dha yksklsni garup aglma dyr bna annm
alla alla kusura bakma ama değişik düşünceleri var annenin
ilerde karşına daha iyi daha düzgün kişiler çıkar demiyorda daha yakışıklısı çıkar diyor
tipe bakmaz bu işler

Bugün arkadaşımla buluşmaya gitmiştim ya gerçekten iyi geldi bana.
Bide arkadaşım benimkinin çok yakın arkadaşıyla beraber 2 senedir.
4müz takılırdık yani hep.
Bugün durduk yerde aramış arkadaşımı tuğçeyle çıkın gezin demiş oda şaşırmış tabi kesin seninki demiştir çıksınlar tuğçeyle gezsinler falan diye dedi.
Evde kalıp üzülmemi istemedi herhalde yapar böyle şeyler çünkü :KK1:

Kopyaladım bebeğim oku sanki çok büyük bişey gibi heyecanlandım :)

Oh olsun ona canım tabiki bir ilerleme sayılırr :KK1:

oledir kendilerini birakmisken btsnmi arayaymmi yurrmu bu ilski ole brktm onu gzuyasli

Canım kızma ama anlatmalarına göre pek iyi düşünemedim erkek arkadşaın hakkında

Madem bitti bence bırak ailenin onaylamadığı bi ilişki olmasın ama ben tabi fikrimi söyledim gerisi senin kararın

İyi diyelimm iyi olalımm :KK1: Canın mı sıkkın canımm
yok canım ya

kızlar yarın şöyle dışarı çıkıp mağaza gezsem kendi başıma diyorum
hiç yapmadığım birşey tek çıkmak
ama ne demiş düşünür ( kimin dediğini bilemedim :KK50: )
yeni şeyler denemezseniz yeni şeyler öğrenemezsiniz :KK76:

yok canım ya

kızlar yarın şöyle dışarı çıkıp mağaza gezsem kendi başıma diyorum
hiç yapmadığım birşey tek çıkmak
ama ne demiş düşünür ( kimin dediğini bilemedim :KK50: )
yeni şeyler denemezseniz yeni şeyler öğrenemezsiniz :KK76:

Git git hem daha rahat olur bi dene canım olmadı oturur biyerde çay kahve bişey içersin açılırsın

aryz kusura bkma canm mrlm bzk yzmdm fce yni actm orya eklcm sildi deme fce olan vrsa vreblr resmlr vr bkip karar verrsiniz

pek iyi derken canim anlamadim

Yok canım tamam atarsın linkini eklerim ben.

Yani bak ailen onaylamıyor, sende çok emin değilsin gibi geldi. O açıdan söyledim

Bendede dün oldu canım dershanedeyken nedenki diye düşündüm hatta ama nedenini bilmiyorum maalesef sinir bi durum :)

Acebaa hava şartlarıyla doğru orantılı mıdırr :26:

Git git hem daha rahat olur bi dene canım olmadı oturur biyerde çay kahve bişey içersin açılırsın

Yok canım tamam atarsın linkini eklerim ben.

Yani bak ailen onaylamıyor, sende çok emin değilsin gibi geldi. O açıdan söyledim

Acebaa hava şartlarıyla doğru orantılı mıdırr :26:

onlarin yuzndn emn olmyrm fkt emnsem yururmu bu.ilski sizce

ben de yalnızım galiba, kime dost desem darbe aldım, belki de ben de o kadar iyi bir dost değildim, bilmiyorum. artık kimseye güvenip de birşey anlatamıyorum. kendi kabuğuma çekilip öylesine yaşamak istiyorum. kalabalıkta yalnızlık bu olsa gerek.

ben de yalnızım galiba, kime dost desem darbe aldım, belki de ben de o kadar iyi bir dost değildim, bilmiyorum. artık kimseye güvenip de birşey anlatamıyorum. kendi kabuğuma çekilip öylesine yaşamak istiyorum. kalabalıkta yalnızlık bu olsa gerek.

Hoşgeldin aramıza, bizde yalnız olmayı tecih edenlerdeniz..

Canım ya biz ne desek kesin olamaz çünkü tamamen senin duygularınla bağlantılı eğer seviyosan sen inanıyosan neden olmasın

evt sevyrm bzi seylrde astk sylrdi yolndaydi o hcistemdi gtme dyip drdu zaten evt ayrlmk istmyrm vrdm krrmi krtli olmlym cnlu ayrl bars olmz grru vr onnda evt knsmlym dmi onla arayymi

X