- 13 Aralık 2012
- 174
- 5
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramıza, bizde yalnız olmayı tecih edenlerdeniz..
evt sevyrm bzi seylrde astk sylrdi yolndaydi o hcistemdi gtme dyip drdu zaten evt ayrlmk istmyrm vrdm krrmi krtli olmlym cnlu ayrl bars olmz grru vr onnda evt knsmlym dmi onla arayymi
Ah pardon bebeğim nasıl unuturum
benimde hiç arkadaşım yok benide aranıza alırmısınız ...
ama insan bazen anlatmazsa çatlayacak gibi oluyor. güzel grupmuş, geldiğime sevindim. hoşbuldum:)
Gel bebeğim gel beklerim :)Ara konuş canım içinden bu geliyorsa karşlıklı seviyorsunuz sonuçta
Herşeyi paylaşabilirsin canım, burdaki arkadaşlıklar dostluklar hayatımzdaki gibi çıkar üzerine değil bize güvenebilirsin
Ara konuş canım içinden bu geliyorsa karşlıklı seviyorsunuz sonuçta
Ahh ahh oraya yerleşcem pek yakında
hoşgeldinn canımm
Yeni gelenlere hoşgeldiniz diyemedim kusura bakmayın hoşgeldiniz
paranoyak olmuşum ya iyice, burda bile tanıdık çıkar da sır diye anlattığım birşeyi aleyhimde kullanır gibi geliyor. :):):)):) bu zamanda babama bile güvenemedim. en yakın arkadaşım deyip kurana el bastırıp sır verdim, gitmiş anlatmış. yani insanlar çarpılmaktan bile korkmuyor arkadaşım:) ben insanlardan korkuyorum, insan gibi görünenlerden
sagl canm arayip konusayim sesini duyayim ben npicam bilemyrum hc ikna etcm grkrse bklcem bn sni brkma gtme dyr bna sn istanbulami gdceksn
Ay eylül bebeğim yanlış olmuş
hoşbuldum:) çok sağol:)
Farkettim kuzucum ahahah güldümde gece gece
bende hoşbuldum iyikde gelmişim
bende hoşbuldum iyikde gelmişim
Ay hiç sorma bebeğim bende gülme krizine girdim burda
Kimseyi takmamayı öyle güzel öğrendimki eminim onlarca tanıdığım vardır bu sitede ama umrumda değill, benimde başımdan çok şeyler geçti artık güvenmediğim gibi umursamıyorumda zamanla sende bu durumda olcaksın .. Bu arada biraz kendinden bahsedermisin
aslında ben de baksan hiç takmıyorum. zaten normal hayatta kimseyle laubali olmam, bu yüzden de havalı olduğumu sanıyorlar. evli, çocuklu bir bayanım. şimdilik çocuğum için işime ara verdim. evde durmaktan da hafiften sıkıldım bunalıma sarmaya başladım. mükemmeliyetçi yapım var, ya da vardı diyelim. kaderin bize oynadığı oyunları görmeye başlayınca hiç birşeyin mükemmel olamayacağını, kader ne isterse bir şekilde onu yaşayacağımızı anladım. kendi kontrolümüzde olmuyor herşey, bu yüzden yaşanan olumsuzlukların tek sorumlusu ya da suçlusu ben değilim, bunu bilmek de rahatlatıyor. maşallah diyelim şu sıralar kimseyle samimi olmadığım için problem de yaşamıyorum ama sıkıldım biraz eve kapanmaktan
Sen bu saatlere kalmazdııınn hiiçç çarptı seni çarptıı
aslında ben de baksan hiç takmıyorum. zaten normal hayatta kimseyle laubali olmam, bu yüzden de havalı olduğumu sanıyorlar. evli, çocuklu bir bayanım. şimdilik çocuğum için işime ara verdim. evde durmaktan da hafiften sıkıldım bunalıma sarmaya başladım. mükemmeliyetçi yapım var, ya da vardı diyelim. kaderin bize oynadığı oyunları görmeye başlayınca hiç birşeyin mükemmel olamayacağını, kader ne isterse bir şekilde onu yaşayacağımızı anladım. kendi kontrolümüzde olmuyor herşey, bu yüzden yaşanan olumsuzlukların tek sorumlusu ya da suçlusu ben değilim, bunu bilmek de rahatlatıyor. maşallah diyelim şu sıralar kimseyle samimi olmadığım için problem de yaşamıyorum ama sıkıldım biraz eve kapanmaktan
Ay ay beni anlattın biliyo musun bu yaşımda 20 yaşna giriyorum bu arada herkesten kopmuş bi yapım var bi kaç kişi bilir beni arada onlarıın yakınlarından duyuyorum tanışınca biz seni çok soğuk biliyoduk çok gıcık oluyoduk diye. İyi iyi keşke öyle bilseydiniz içimin temiz olduğunu anlayınca yerden yere vuruyosunuz diyesim geliyor
Bugün böyle oldu bebeğim içimde bi heyecan var neden bilmiyorum uyku tutmuyor
Ben biliyorumm sebebini