- 24 Ekim 2012
- 852
- 0
kaç yaş vardı ki aranzda
on yas var............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç yaş vardı ki aranzda
bencede öyle yapmalısın
insan en çokta şunu merak ediyor
acaba özledi mi acaba beni düşünüyor mu
kzlr hc iyi dglm btrdm bnde annm olmz dedi ikna edmdm crsz kldm ynma yaksmyr byuk dye btti ayrlk ktymus cok kotuyum aglamaktan
o da senin aramanı bekliyor olabilir o zamanAynen... Yanındayken bile beni özleyen adam nasıl oluyorda ayrı kalıyor bazen bunu düşünüyorum onunla ilgili umudunu kes hayatına bak artık diyorum.
Fakat sonrada o sensiz yapamaz diyorum hep derdi bi gün gerçekten bitirip gidersen ben naparım diye çünkü benim gerçekten bitiremiyceğimi biliyor :)
o da senin aramanı bekliyor olabilir o zaman
Canım çok üzüldüm... Bu aralar herkeste bi uğursuzluk var sanırım
az değil ama olmayacak kadar çokta değil benceon yas var............
biz hiç ayrılık yaşamadıkBen aramıyım diyorum ama zaten üstüne düşe düşe bu hale geldik biraz değerimi anlaması lazım :)
bnde uzgunum npicam blmyrm durablrmym alsrmym blmiyorum cnm yaniyor cok
biz hiç ayrılık yaşamadık
ama çok merak ediyorum ayrılsak arar mı gelir mi diye
denesem mi ne
Ben geldim canlarımm nasılsınız bakalımm
hiç yüzyüze görüşmediniz mievet o kadar cok degil aslnda fakt annm dja byuk belki evli olacagndan suphe ediyor nette tanistik gorustuk ailm onay vrmyr npcm kzlr ayrlmyip sevgimin ustunemi gideyim oda birakma diye diye kaldi yardim edin bana
bizim daha zaman varmış o zamanAy aman maşallah de yaşamayın...
Gerçi bazende iyi oluyor biliyormusun hele şuanda çok merak ediyorum ayrı şehirlerdeyiz eskiden okulda görürdük birbirimizi dayanamazdık şimdi oda yok :)
Bizim 1 seneyi geçti başladı böyle saçma ayrılıklar.
Hoşgeldin bebeğim iyiyim sen nasılsın :)
Okudun mu benim haberi
yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsınnBen geldim canlarımm nasılsınız bakalımm
evet o kadar cok degil aslnda fakt annm dja byuk belki evli olacagndan suphe ediyor nette tanistik gorustuk ailm onay vrmyr npcm kzlr ayrlmyip sevgimin ustunemi gideyim oda birakma diye diye kaldi yardim edin bana
Bende iyiym kuzucmm ay göz attım ama kaçırdım mı orayıı nedir nedir