Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Bende memnun oldum canım Arada okuyorum bi çocuk varmış sınıftan noldu ona nasıl gidiyor bir şeyler var gibi mi

Yok ya cocuk zaten kizlarla pek ilgisi olmayan bir tip. Sinifta arada konusuyouruz ama bazen hic konusmadigimiz da oluyor. Ya benimki hoslantiydi sadece. Olursa olur olmazsa da fazla üzülmem hayirlisi degilmis der gecerim

Yok ya cocuk zaten kizlarla pek ilgisi olmayan bir tip. Sinifta arada konusuyouruz ama bazen hic konusmadigimiz da oluyor. Ya benimki hoslantiydi sadece. Olursa olur olmazsa da fazla üzülmem hayirlisi degilmis der gecerim

En güzeli dediğin gibi akışına bırakmak lazım
Kaşıncı sınıftasın ?

mathilda ooo görüşmeyeli nasılsın antalyada havalar nasıl? dualarınız için saol psikolojiden 68 aldım o bile yeter :)

mathilda ooo görüşmeyeli nasılsın antalyada havalar nasıl? dualarınız için saol psikolojiden 68 aldım o bile yeter :)
Fena değilim canım havalar dengesiz bana benziyor.
Sevindim sınavın için
Şu an liseye tekrar başlıyor olmayı çok isterdim bu kez daha dolu dolu yaşamak isterdim insan gerçekten yaptıkları için değil yapmadıkları için pişmanlık duyuyor çok özledim daha şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…