Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

10dakika sonrası bile aynı kuzucuklarım :KK14:
Ben geldim bu arada , nasılsınız

Eh işte kuzucum çok bunaldım ben ya duvarlar üstüme üstüme geliyo yemin ediyorum derler ya senden ses çıkmaz duvardan çıkar diye benim içinde kimseden ses çıkmıyo duvarlardan çıkıyo deli olucam

Öyle gerçekten canım özlemek hem güzel hem kötü...
Hoşgeldin sende :)

Daha 1hafta olmadı burnumun direği sızlıyo yanımdan hiç gitmesin istiyorum biliyorum bencillik bu ama çok özlüyorum . Onu göremeyince hırçınlaşıyorum ağlamak istiyorum sürekli.
Mathildam seni öyle iyi anlıyorum ki en uzun ayrılığım 2ay sürdü çıldırmış gibiydim son 1ayı hep ağlamakla geçti.
Allah bize güç versin .

Daha 1hafta olmadı burnumun direği sızlıyo yanımdan hiç gitmesin istiyorum biliyorum bencillik bu ama çok özlüyorum . Onu göremeyince hırçınlaşıyorum ağlamak istiyorum sürekli.
Mathildam seni öyle iyi anlıyorum ki en uzun ayrılığım 2ay sürdü çıldırmış gibiydim son 1ayı hep ağlamakla geçti.
Allah bize güç versin .

Bende aynı şehirledeyken her gün görüşürken yanından hiç gitmek istemezdim. Şimdi o benden kilometrelerce uzakta.
Allahtan sık görüşüyoruz buna şükrediyorum.

Bende aynı şehirledeyken her gün görüşürken yanından hiç gitmek istemezdim. Şimdi o benden kilometrelerce uzakta.
Allahtan sık görüşüyoruz buna şükrediyorum.

Biz aynı şehirdeyiz eger ki uzakta olsa ne yapardım bilmiyorum nasıl dayanırdim Allah sabır versin

Allah bize güç versin .

Bizim dokuz ay olması lazım en uzun hasretimiz :KK14:

Hem özleyip karşı tarafında özlediğini bilmek insana birazda olsa güç veriyor bazen.

Öyle bitanem ama yeter bu kadar güç bence :KK61:

Biz aynı şehirdeyiz eger ki uzakta olsa ne yapardım bilmiyorum nasıl dayanırdim Allah sabır versin

Bende 4 ay önce buraya taşınırken berbat bi haldeydim ilişkimizin uzaktan yürüyeceğine inanmıyordum çünkü.
Şuanda hala beraber olmamız beni mutlu ediyor :)

X