Bende çok özledim canım gerçi daha 10 gündür görüşmüyoruz ama bana bi ömür gibi geliyor işte.
Bir gün olsa da 10 gün olsa da aynı tuğçem.
Bizim beş ay oldu görüşemeyeli
Sizin baya olmuş kuzum görüşme imkanınız yokmu peki ?
Bir gün olsa da 10 gün olsa da aynı tuğçem.
Bizim beş ay oldu görüşemeyeli
En erken bir iki ay soonra var kuzum :26:
10dakika sonrası bile aynı kuzucuklarım
Ben geldim bu arada , nasılsınız
10dakika sonrası bile aynı kuzucuklarım
Ben geldim bu arada , nasılsınız
Biraz daha sabret kuzum çok zor evet ama çoğu gitmiş azı kalmış bak.
Öyle gerçekten canım özlemek hem güzel hem kötü...
Hoşgeldin sende :)
Öyle canım , hasretle geçiyor günler ne yapalım.
Daha 1hafta olmadı burnumun direği sızlıyo yanımdan hiç gitmesin istiyorum biliyorum bencillik bu ama çok özlüyorum . Onu göremeyince hırçınlaşıyorum ağlamak istiyorum sürekli.
Mathildam seni öyle iyi anlıyorum ki en uzun ayrılığım 2ay sürdü çıldırmış gibiydim son 1ayı hep ağlamakla geçti.
Allah bize güç versin .
Bende aynı şehirledeyken her gün görüşürken yanından hiç gitmek istemezdim. Şimdi o benden kilometrelerce uzakta.
Allahtan sık görüşüyoruz buna şükrediyorum.
Daha 1hafta olmadı burnumun direği sızlıyo yanımdan hiç gitmesin istiyorum biliyorum bencillik bu ama çok özlüyorum . Onu göremeyince hırçınlaşıyorum ağlamak istiyorum sürekli.
Mathildam seni öyle iyi anlıyorum ki en uzun ayrılığım 2ay sürdü çıldırmış gibiydim son 1ayı hep ağlamakla geçti.
Allah bize güç versin .
Hem özleyip karşı tarafında özlediğini bilmek insana birazda olsa güç veriyor bazen.
Biz aynı şehirdeyiz eger ki uzakta olsa ne yapardım bilmiyorum nasıl dayanırdim Allah sabır versin
Öyle bitanem ama yeter bu kadar güç bence
ben yine bir derdim vara sardım kızlar psikoloji alt üst
Bende 4 ay önce buraya taşınırken berbat bi haldeydim ilişkimizin uzaktan yürüyeceğine inanmıyordum çünkü.
Şuanda hala beraber olmamız beni mutlu ediyor :)