Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Selam :KK3:
Arada bir gireceğim demiştim şimdi girdim çıkacağım hemen, malum sınavlar:KK1:
Bu kararı vermek bana gerekten çok yaradı baya bir ders çalıştım diyebilirim :KK1:
Neyse 5 dk daha kalıp çıkıyorum kendinize iyi bakıın hepiniz öpüldünüz bebeklerim :KK54:

Bu arada kızlar 2-3 gündür kalbim pır pır atıyor mideme kelebekler girdi :KK16:
Şimdilik bu kadar, devamı bir sonraki girişimde anlatırım :KK1: :KK16:

Kalbin tak tak tak atıyormu yoksa kuzum :KK1:
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :KK16:

Fıstıklar napıyorsunuz ? Ben inanılmaz iyiyimmmm sonunda sınavlar test, kitap vs görmek istemiyorum uzun bi süre :/ Esmer kraliçem sonunda kate moss rujuma deri taytıma kavuştummm :) rujdan 107 numara olanı aldım senin dediğini bunu bi kullanayım dedim belki memnun kalmazsam diye düşündüm o birinciyi alanna ikinci %50 indirim yoktu bitmiş oyüzdende bi tane aldım. Bayıldım ama bu ton süpermiş kısmetse şubatta tekrar gidicem o zaman bi ton daha alırım.Çok sağol ya senın baya yardımın dokundu :KK54:

Canım iyi olmana çok sevindim :KK16:

Fıstıklar napıyorsunuz ? Ben inanılmaz iyiyimmmm sonunda sınavlar test, kitap vs görmek istemiyorum uzun bi süre :/ Esmer kraliçem sonunda kate moss rujuma deri taytıma kavuştummm :) rujdan 107 numara olanı aldım senin dediğini bunu bi kullanayım dedim belki memnun kalmazsam diye düşündüm o birinciyi alanna ikinci %50 indirim yoktu bitmiş oyüzdende bi tane aldım. Bayıldım ama bu ton süpermiş kısmetse şubatta tekrar gidicem o zaman bi ton daha alırım.Çok sağol ya senın baya yardımın dokundu :KK54:

çok sevindim canım almana :KK16:
iyi günlerde kullan taytını ve rujunu

cevapveriyorum
yarın giremezsen şimdiden kutlayayım bende
doğum günün kutlu olsun
nice güzel yaşlara :KK16:

sağolun kızlarr :)) kraliçem valla dediğin kadar var anında dudakları kaplıyor diğer rujlar gibi kenar köşe uğraşmıyosun acayip kalıcı aşık oldum bu ruja :KK16::KK1:

yaa demiştim değil mii :KK1:
en pahalı rujum macden 43 liraya
ama bunun yerini tutmuyor
kampanyanın bitmesine üzüldüm valla
toplayacaktım tüm renkleri
:KK52:

yaa demiştim değil mii :KK1:
en pahalı rujum macden 43 liraya
ama bunun yerini tutmuyor
kampanyanın bitmesine üzüldüm valla
toplayacaktım tüm renkleri
:KK52:

Aynen kuzumm ben 12 tl ye aldım biraz daha pahalı sizin ordakilerden ama olsun değdii çok seksi duruyor kesinlikle bu ton :KK23: :KK1:

Aynen kuzumm ben 12 tl ye aldım biraz daha pahalı sizin ordakilerden ama olsun değdii çok seksi duruyor kesinlikle bu ton :KK23: :KK1:

ya merak ettim.
ben siyah saç beyaz tene sahip olduğumdan kan kırmızısı rujla birliktelik yaşayanlardanım. sen ne aldın tatlım fiyatıda çok uygun..
markası ve rengi nedir resmi yok mu buracıklarda
ay söz konusu ruj olunca bir ton soru sormuşum :KK1:

ya merak ettim.
ben siyah saç beyaz tene sahip olduğumdan kan kırmızısı rujla birliktelik yaşayanlardanım. sen ne aldın tatlım fiyatıda çok uygun..
markası ve rengi nedir resmi yok mu buracıklarda
ay söz konusu ruj olunca bir ton soru sormuşum :KK1:

kıyamam olsun canısı bende senın gibiyim zaten kırmızı tonları özellikle siyah saçta daha iyi durduğunu düşünüyorum :)) ben rimmel kate moss 107 numaradan aldım :) fotodaki kadının dudağındaki renk benım aldığım $kate_moss_rimmel_falll_2012.jpg

cevapveriyorum
yarın giremezsen şimdiden kutlayayım bende
doğum günün kutlu olsun
nice güzel yaşlara :KK16:

Teşekkürler canım benim :KK1:
Kızlar durun şimdi anlatıyorum olanlarıı, hazır oluun :KK1:

Ya biz dün doğa yürüyüşüne gittik ailecek orman ve deniz bir arada müthiş bir yer.. İnsan hep orada kalmak istiyor.. Sabah erkenden çıktık yola gittik oraya bir güzel yürüdük tam 5 km :KK76:
Bu arada bahsettiğim yer bir Millipark yani korunuyor ve tertemiz bir yer denizi ormanı havası her şeyiyle tertemiz ve çok güzel..
Bir koy var yorulduk orada oturduk..
Birkaç gündür aklımda olan kişiyi düşünüyordum yine:KK16: Nedense sürekli aklıma gelmeye başlamıştı :KK16:
Tam onu düşünürken deniz kıyısına bir tekne yanaştı, baktım baktım alla alla ona benziyor diyorum ama tam çıkaramadım.. Sonra baktım bu gülümsüyor bana, o zaman anladım o olduğunu :KK1:
Koca şehrin en kuytu yerinde, deniz kenarında tam da onu düşünürken karşıma çıkmasına tesadüf denilemez :KK1:
Neyse biz sonra devam ettik yolumuza, balık falan tuttum hayatımda ilk kez ama hep o var aklımda..

Akşam eve geldik mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünürken bir bakmışım mesaj atmışım :KK52:
Bugün gördüğüm sen miydin? diye. O da Evet sana baktım gülümsedim o kadar anlamadın mı yani yuh :) dedi..
Konuştuk biraz :KK1:
Öyle yani, kalbim küt küt atmaya başladı..
Ay ona da olmuş mudur ki bu küt küt atma falan :KK1:

Bir de kendisi kızlarla pek ilgilenmez yani mesajıma cevap vermesine bile şaşırdım :KK53:
Ay böyle işte, yorumlarınızı alayım hemmen :KK1:

Ya biz dün doğa yürüyüşüne gittik ailecek orman ve deniz bir arada müthiş bir yer.. İnsan hep orada kalmak istiyor.. Sabah erkenden çıktık yola gittik oraya bir güzel yürüdük tam 5 km :KK76:
Bu arada bahsettiğim yer bir Millipark yani korunuyor ve tertemiz bir yer denizi ormanı havası her şeyiyle tertemiz ve çok güzel..
Birkaç gündür aklımda olan kişiyi düşünüyordum yine:KK16: Nedense sürekli aklıma gelmeye başlamıştı :KK16:
Tam onu düşünürken deniz kıyısına bir tekne yanaştı, baktım baktım alla alla ona benziyor diyorum ama tam çıkaramadım.. Sonra baktım bu gülümsüyor bana, o zaman anladım o olduğunu :KK1:
Koca şehrin en kuytu yerinde, deniz kenarında tam da onu düşünürken karşıma çıkmasına tesadüf denilemez :KK1:
Neyse biz sonra devam ettik yolumuza, balık falan tuttum hayatımda ilk kez ama hep o var aklımda..

Akşam eve geldik mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünürken bir bakmışım mesaj atmışım :KK52:
Bugün gördüğüm sen miydin? diye. O da Evet sana baktım gülümsedim o kadar anlamadın mı yani yuh :) dedi..

Bir de kendisi kızlarla pek ilgilenmez yani mesajıma cevap vermesine bile şaşırdım :KK53:
Ay canım benim ne kadar hoş yaa :KK1:
Bu arada doğum günün de şimdiden kutluorum canım :KK16:
Yarın doğum günün olduğunu biliyor mu? Biliyorsa atacağı mesaj özel olur anlarsın kesinlikle..
Genelde böle özel günleri beklerler bilirsin :nazar: :KK1:
İnşallahh hakkında hayırlısı olur.. :nazar:

Öncelikle doğum günün şimdiden kutlu olsun Allahım sağlık, mutluluk dolu bi ömür yaşatsın sana :) Bu çocuk konusundada hayırlısı, kızlarla pek işinin olmaması + bi özellik bana göre :KK34:

X